• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanımadığım insanların düşüncelerini biliyorum

Kız bi selfie çekip atayım da banada söyle geleceğimi :halay::halay:

Eskiden bir dizi vardı. Kül yutmazmıydı tam emin değilim oda insanların düşüncelerini okuyordu aklıma o geldi. :) İnsanların tavrı hareketleri bakışları bazen çok şey anlatabiliyor. Sizde iyi bir gözlemcisimizdir belki illa aklınıza kötü şeyler getirmeyin.

Bende kendim hakkımda olumsuz şeyleri hissedebiliyorum. Sanıldığı kadar hoş bir şey değil.

Bence sezgileriniz kuvvetli. Benimde öyledir mesela. Eşime bazen derim bak böyle olacak şöyle yap diye her seferinde de çıkar keşke seni dinleseydim der. Geleceği görme konusunda size pek inanamadım nedense.

kk'da seni nasıl bir gelecek bekliyor? bereketli mi , banlı mı? hıı
Benim için bereketli, yıl sonunu da yılbaşını da epey üye banlayarak geçirdim ama sizler için ne olur onu bilemeyeceğim.
Konu bdvlik olmadığından taşıdım ama önce konu da ne denmek isteniyor bir analiz etseydiniz.
Konu sahibesi gördüğünüz gelecek değildir, kimse geleceği göremez, geçmişi veya düşüncesini hissedebilirsiniz belki ama hepsi o kadar, yaşadığınız anlık hissin mutlaka bilimsel bir açıklaması vardır, buna çoğunlukla 6. his deniyor.

Bence bir norologa/beyin cerrahina gorunmenizde fayda var. Bazi tümörlerin ongoru gibi bir etkisi oldugunu duymustum. Ayrica gerekiyorsa inlar psikiyatra da yonlendirirler.

Hanımlar 15 gün önce anlatamayacağım bişey geldi başıma karşımda kim olursa olsun düşüncelerini ve gelecegim görebiliyorum sanki önceden yaşamış yada biri bana anlatmış gibi beynimin bana bir oyunumu yada ne anlamadım yardımcı olun lütfen
Benim geleceğimi de oku bakam.

Kimse geleceği göremez
Sadece sezginiz kuvvetlidir

Back
X