- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
Yav 84lu iste ne 26 27 yaşı tovbe estağfurullahBen medyum yada herhangi bişey değilim 26 27 yaş falanmısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav 84lu iste ne 26 27 yaşı tovbe estağfurullahBen medyum yada herhangi bişey değilim 26 27 yaş falanmısın
Nasıl tanımadığınız insana fotoğrafınızı attınız ki?Özel mesaj olarak attım fotomuzu bekliyorum böyle bişey basina gelmişse çok güzel şeyler için kullanabilirsin. Tabi düşüncelerini ya da geleceğini hayal ediyor ve bazısı denk geliyor da olabilir. Cevaba göre yine yorum yapacağım
Çok şükür elanur :) hayırlı olsun tebriklersözlendim ben, sizde bilmiyorsunuz demek ki![]()
Instagramda vs tanımadığım yığınla insan fotoğrafımızi görüyor , normal bi foto attım. Ne var bundaNasıl tanımadığınız insana fotoğrafınızı attınız ki?
canım benim teşekkür ederim :)Çok şükür elanur :) hayırlı olsun tebrikler
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan...Nasıl tanımadığınız insana fotoğrafınızı attınız ki?
Benim instagramda fotoğrafımı tanımadıklarım görmediği için tuhaf geliyor :) ama kendiniz bilirsiniz tabi.Instagramda vs tanımadığım yığınla insan fotoğrafımızi görüyor , normal bi foto attım. Ne var bunda
Ben bilsem malum oldu sana derlerAman yarabbi yoksa banada mı gelmiş medyumluk şeysi![]()
yarın cuma bebeğim ve sen yine iş başındasınYav 84lu iste ne 26 27 yaşı tovbe estağfurullah
Çıplak foto atmadım sıradan insan fotosu. Neden bu kadar abarttınız anlamadım.İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan...
Banlanmicam hissediyorumyarın cuma bebeğim ve sen yine iş başındasın![]()
noldu?Hanımlar 15 gün önce anlatamayacağım bişey geldi başıma karşımda kim olursa olsun düşüncelerini ve gelecegim görebiliyorum sanki önceden yaşamış yada biri bana anlatmış gibi beynimin bana bir oyunumu yada ne anlamadım yardımcı olun lütfen
Sende 55 li misinYav 84lu iste ne 26 27 yaşı tovbe estağfurullah
Yok ben 55 kiloyumSende 55 li misin![]()
55+11Yok ben 55 kiloyumahahahahaha