• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanımadığım insanların düşüncelerini biliyorum

Bende geçen gün yağmurlu havada sarjı prize takarken anlatamayacağım bir şeyler yaşadım
Böyle bacaklarımdan kollarımdan kanım çekiliyor gibiydi
Birden titreme geldi
O günden beri kim atıyo kim sallıyo birden görüveriyorum
Sordum aynı kaynımda da varmış

Bence sizin içgüdülerinizden kaynaklanıyodur bazi insanlar herseyi hisseder, tahmin eder. Eğer siradisiysa dr a gidin

Hanımlar 15 gün önce anlatamayacağım bişey geldi başıma karşımda kim olursa olsun düşüncelerini ve gelecegim görebiliyorum sanki önceden yaşamış yada biri bana anlatmış gibi beynimin bana bir oyunumu yada ne anlamadım yardımcı olun lütfen
Gaybi Allah bilir.

Demekki 6.hıs gibi bişey
Canım bipolardı sanırım atak zamanlarında böyle özel olduğuna, özel güçlere sahip olduğuna falan inanabiliyorsun. Eğer sürerse bu düşüncen bi psikiyatriste git için rahatlasın. Şimdi biz dalgasına cevap veriyoruz ama ciddi bir şey olabilir.

6.his bence. Babamda bildim bileli öyledir, bir insan hakkında ne diyorsa aynısı çıkıyor. Şu kişi şu yaşlarda veya şu işi yapıyor diyor, gerçekten öyle çıkıyor. İnsan sarraflığı mı ne, 10 yaşından beri hep çalıştığı için herhalde. Ortaokul zamanımda test olan ödevlerimi babama sallatırdım hepsi mutlaka doğru çıkardı :KK53: Tabi seninki daha farklı ama hislerle alakalı bir şey işte. Ayrıca benim hakkımda ne hissediyorsun? Ama konularıma bakma sakın ha :p :KK48:

Hanımlar 15 gün önce anlatamayacağım bişey geldi başıma karşımda kim olursa olsun düşüncelerini ve gelecegim görebiliyorum sanki önceden yaşamış yada biri bana anlatmış gibi beynimin bana bir oyunumu yada ne anlamadım yardımcı olun lütfen
kaç para :kahve:

Bende de var aynısı ne tesadüf. Mesela şimdi senin düşünceni okuyorum, diyorsun ki; ne kadar boş beleş işsiz güçsüz bir insanım dur şuraya bir fake atıyım da geyik dönsün, faydasızlığım iyice gün ışığında parlasın... Nasıl bildim demi :KK70:

Özel mesaj olarak attım fotomuzu bekliyorum böyle bişey basina gelmişse çok güzel şeyler için kullanabilirsin. Tabi düşüncelerini ya da geleceğini hayal ediyor ve bazısı denk geliyor da olabilir. Cevaba göre yine yorum yapacağım

Back
X