- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır 26-27 yaş değilim ayrıca evli de değilim :) bilemedin demek ki bilemiyorsun. ayrıca tanımadığım insanların düşüncelerini, geleceğini biliyorum diye konu açan sensin bende merak ettim ne var
bildinnnnn33 yaşında sözlüsün ben deyimmm :)
Gaybi Allah bilir.Hanımlar 15 gün önce anlatamayacağım bişey geldi başıma karşımda kim olursa olsun düşüncelerini ve gelecegim görebiliyorum sanki önceden yaşamış yada biri bana anlatmış gibi beynimin bana bir oyunumu yada ne anlamadım yardımcı olun lütfen
Demekki 6.hıs gibi bişeyYok canım bir şey olmamış sana. Elanura evli dedin. Halbuki tüm kk ahalisi olarak bekar olduğunu biliyoruz.![]()
sözlendim ben, sizde bilmiyorsunuz demek kiYok canım bir şey olmamış sana. Elanura evli dedin. Halbuki tüm kk ahalisi olarak bekar olduğunu biliyoruz.![]()
Aman yarabbi yoksa banada mı gelmiş medyumluk şeysibildinnnnn![]()
Canım bipolardı sanırım atak zamanlarında böyle özel olduğuna, özel güçlere sahip olduğuna falan inanabiliyorsun. Eğer sürerse bu düşüncen bi psikiyatriste git için rahatlasın. Şimdi biz dalgasına cevap veriyoruz ama ciddi bir şey olabilir.Demekki 6.hıs gibi bişey
bişeyler var : ) bilmiyorum baksana bildin hemencecikAman yarabbi yoksa banada mı gelmiş medyumluk şeysi![]()
Ay hayırlı olsun vatana millete.sözlendim ben, sizde bilmiyorsunuz demek ki![]()
kaç paraHanımlar 15 gün önce anlatamayacağım bişey geldi başıma karşımda kim olursa olsun düşüncelerini ve gelecegim görebiliyorum sanki önceden yaşamış yada biri bana anlatmış gibi beynimin bana bir oyunumu yada ne anlamadım yardımcı olun lütfen
olsun yüzüğü taktık mı taktıkAy hayırlı olsun vatana millete.kaçırmışım o kısmı. Şaka bi yana tebrik ederim mutlu ol. Ama hala teoride bekarsın daha dur evlenmedin.
![]()
Bende de var aynısı ne tesadüf. Mesela şimdi senin düşünceni okuyorum, diyorsun ki; ne kadar boş beleş işsiz güçsüz bir insanım dur şuraya bir fake atıyım da geyik dönsün, faydasızlığım iyice gün ışığında parlasın... Nasıl bildim demiHanımlar 15 gün önce anlatamayacağım bişey geldi başıma karşımda kim olursa olsun düşüncelerini ve gelecegim görebiliyorum sanki önceden yaşamış yada biri bana anlatmış gibi beynimin bana bir oyunumu yada ne anlamadım yardımcı olun lütfen