• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanımadığım insanların düşüncelerini biliyorum

Inanan medyum telefonları isteyen falcı telefonları isteyen çok arkadaş var bende geçen gün bakarken gördüm. Bu da onların bakış açısı tabi saygı duymak gerek

Asla anlamiyorum bu tür "fantastik" seylerden meddet umanlari ama tabi saygi göstermeliyiz. Bana en cok sacma gelen iki yüzlülük, bir taraftan sorsan hepsi dindar ama ayni zamanda günah oldugnu ve sadece gaybi allahin bildigni biliyorlar. Aman neyse, kim ne yaparsa yapsin ama cokta saglikli bi durum degil bana göre.

İnanmadım imkansız..
6.hisleri çok kuvvetli olanların bile az şeylerle sınırlıdır hissettikleri..

Asla anlamiyorum bu tür "fantastik" seylerden meddet umanlari ama tabi saygi göstermeliyiz. Bana en cok sacma gelen iki yüzlülük, bir taraftan sorsan hepsi dindar ama ayni zamanda günah oldugnu ve sadece gaybi allahin bildigni biliyorlar. Aman neyse, kim ne yaparsa yapsin ama cokta saglikli bi durum degil bana göre.
İşte benim de tek tıkandığım konu bu. Her türlü konuda bu böyle sadece kabul etmiyorlar. Herkes karşısındaki kişileri aptal yerine koyduklarını sanıyorlar. Herkesin farkındayız sadece komik oluyorlar farkına değiller :)

İşte benim de tek tıkandığım konu bu. Her türlü konuda bu böyle sadece kabul etmiyorlar. Herkes karşısındaki kişileri aptal yerine koyduklarını sanıyorlar. Herkesin farkındayız sadece komik oluyorlar farkına değiller :)

Gercekten öyle, aslinda cok yazik ama yapcak bisey yok....cahillik desem oda degil.

Özel mesaj olarak attım fotomuzu bekliyorum böyle bişey basina gelmişse çok güzel şeyler için kullanabilirsin. Tabi düşüncelerini ya da geleceğini hayal ediyor ve bazısı denk geliyor da olabilir. Cevaba göre yine yorum yapacağım

:KK70:
Biri gelmiş hemen oltaya hadi hayırlı işler G Gascar

Cahillik olabilir. Bilinçli olan insan bunların farkındadır zaten

Bilmiyorum ki....ben almanyada yasiyorum ve sadece tatile gelince sahit oluyorum yada orda burda okudugum yada duyduklarim....ama bakiyorum, "sanatcilar" okumus insanlarda fal meraklisi...Cogu insan hazirdan mucize olmasini bekliyor, fazla ugrasmadan fal baktirayim daha kolay tabi. Neyse Konuyu zabote ediyoruz diye banlanmiyalim simdi gereksiz yere ;-)

Bilmiyorum ki....ben almanyada yasiyorum ve sadece tatile gelince sahit oluyorum yada orda burda okudugum yada duyduklarim....ama bakiyorum, "sanatcilar" okumus insanlarda fal meraklisi...Cogu insan hazirdan mucize olmasini bekliyor, fazla ugrasmadan fal baktirayim daha kolay tabi. Neyse Konuyu zabote ediyoruz diye banlanmiyalim simdi gereksiz yere ;-)
Sustum :)

Durugörü diyorlar buna.
Ondan mı var sende?
Bir özele gelsene :)
Bende görmeni istediklerim var :D

Hanımlar 15 gün önce anlatamayacağım bişey geldi başıma karşımda kim olursa olsun düşüncelerini ve gelecegim görebiliyorum sanki önceden yaşamış yada biri bana anlatmış gibi beynimin bana bir oyunumu yada ne anlamadım yardımcı olun lütfen
Medyum arıyordu burda birileri. Direkt onlara bağlan. İban no hazırla :)

Back
X