Tanıma aşamadında şunu görürseniz kaçın dediğiniz konular nelerdir

Nedir pişman olma sebebiniz özel değilse? Neyi görmezden geldiniz mesela
Zor bir insandı en başından beri.Farkındaydım.”Zoru severim” diye salak bi düşüncenin içindeydim.Ağlamakla,nazla niyazla istediğinizi yaptırabileceğiniz bir adam değil.O yüzden bazen instagramda kocalarını maymun etmiş kadınları görüp “nerden buluyorlar bu safları” dediğim çok olmuştur🫢

Son düzenleme:
Şair burada erkeklerle olmaz demek istemiş 😅

Asla yanlış ata oynamayan şair ikizler erkeği ile evli yalnız :KK70:
Çok şükür saydıklarımda fire yok adamda. Tek fire burcu ahsahshah

Mesela bizde uçurum bir kültür farkı var, o doğulu ben göçmenim. Kimisi için bu red flag olabilir. Bizde sorun olmadı. Şöyle de ekleyeyim, geleneksel adamla olmaz.

Zor bir insandı en başından beri.Farkındaydım.”Zoru severim” diye salak bi düşüncenin içindeydim.Ağlamakla,nazla niyazla istediğinizi yaptırabileceğiniz bir adam değil.O yüzden bazen instagramda kocalarını maymun etmiş kadınları görüp “nerden buluyorlar bu safları” dediğim çok olmuştur🫢
Yaaa benimde böyle bi ilişkim oldu ben zorum derdi hep bende salak salak zoru severim derdim 😄 iyi olmuş desenize sonradan iyice mi zorlaşıyolar. O da kocasını maymun eden kadınları eleştirirdi

Bir sürü yazılmış. Ben daha önce de anlatmıştım. Ortada mantığa, olayların akışına ters bir durum varsa ve siz bunu söylediğinizde yaaa öyle işte deniyorsa o sorun oluyor. Bir sürü postta örnek verdim bu sefer başka bir örnek vereyim. Eşimin ablası ve annesi ile şehir dışı bir yere gitmiştik. Otelde kalıyoruz. Eşimle benim resmi bir isim vardı. Ona kosturuyoruz. Düğün daha olmamış. O sırada bir telefon 5 yaşında kız çocuğu edasında biz aciktik. Otel çok merkezi yerde, ceplerinde para var, öyle evden çıkmayan tipler de değil. Eşim bana söyledi. Eee yesinler o zaman dedim. Eşim sessiz kaldı. Şimdiki aklım olsa eşime kızarım bana niye söylüyorsun diye, bir de dalga geçerim açlık iyidir, yok dışarıya cikarlarsa öcü mu kapacakmis diye. O zamanki cahilligim. Geri döndük. Minnoslari yemeğe götürdük. Bir de surat çektim.
Onlarla görüştüğüm sürede hep bunu yaşadım. İşlerine gelince erişkin, çenesi motora bağlar işlerine gelmeyince bebek gibi davranır, kapris yaparlar.
Benim tecrübem mantıksız hiçbir şeye neyse demeyin. Yapmayın. İnceldigi yerden kopsun.

Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş
Seni önceliği yapmıyorsa
Ufak tartışmalarda saygısını bozuyorsa
Hayvanlara karşı merhameti yoksa
Restaurantta garsonlara kötü davranıyorsa
Kibirli bencil ukala tavırları varsa
Anneci olması herseyi annesine danışmasi
Cimri biriyse en başından yol verilmeli.

Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.

• Ailesine aşırı düşkün
  • Ailesi ile iş yapan (abi/kardeşleriyle ortak)
  • Aile apartmanı
  • Küfürlü konuşma
  • Cimrilik
  • Kendi temel işlerini yapmaktan aciz (temizlik/yemek)
  • Oyun oynayan sürekli
  • Maddi olarak özgür olmayan

Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Valla anasıyla arasından su sızmayan ,sürekli anasının lafıyla kukla gibi yönetilen bir eşten uzak dur derim . Hele ki seni yok sayıp ailesine değer veren karaktersiz eşten daha çok uzak dur derim 🙈 için kararmasın ama buda hayatın yok olmayan bir gerçeği 😬🤣

• Ailesine aşırı düşkün
  • Ailesi ile iş yapan (abi/kardeşleriyle ortak)
  • Aile apartmanı
  • Küfürlü konuşma
  • Cimrilik
  • Kendi temel işlerini yapmaktan aciz (temizlik/yemek)
  • Oyun oynayan sürekli
  • Maddi olarak özgür olmayan
Bacım sen daha net olaylara parmak basmışın yeminle 🤣 temel işlerini , cimriliği , küfrü çıkar aradan diğer şıklarla eşimi anlatmışın resmen

Asiri aileci olmasi.

Kıskançlıktan çok çekmiş biri olarak kiskanclik benim için irite edici bir durum. Tabiki herşeyde olduğu gibi bununda kıvamı var lakin erkek kuş uçsa hayırdır neden uçtu erkek kuş yanından diyecek tipler var . Böylelerine tahammül edemem . Cimri üçün beşin hesabini yapan bir erkek ise zaten direkt bacimdir. Erkek olarak göremem onu .

Kıskançlık kesinlikle uzak durulması gereken bir mevzu hele birde kuru kıskançlık yapiyoesa (literatüre ben kattım bu tabiri ,😂😂😂). Seni aramaz sormaz bir ihtiyacin derdin sorunun varmı diye hayatında erkek olarak alan tutmaz günlerce küser lakin vay efendim neden erkeklerin olduğu ortamda ise basladinnn??? Neden kız arkadaşının sevgilisi ile tanistinnnnn?? Neden gece yarısı whatsaba girdinnnn?? İşte bu kürü kiskancliktir.
Birde aile ile iş durumu veya ailenin erisebildigi iş durumu cidden sıkıntı. Hele o işte iki erkek kardeş çalışıyorsa ve eltiniz varsa bir ceket dahi alsanız elli kiloluk dedikodu oluyor . Malesef iç içe olan aile iş iliskileri çok sıkıntı .

Son düzenleme:
alıştığınız hayatınıza müdahalesi varsa dikkatli olun. giyim kuşamınıza, görüştüğünüz kişilere, dışarı çıkıp çıkmamanıza karışmasın. bu konuda baştan taviz vermemek gerekir.
cimri olmasın. cimrilik bir hastalıktır.
ama parasını nasıl kullandığına da dikkat etmek gerekir. denge önemli..
insanlara tavrına bakın. özellikle de kayıt, satış, hizmet vb. işlerde çalışan kişilere karşı üstten tavırları varsa kaçın.
gereksiz artistlikleri varsa kaçın.
çok aileci olmasın, kendi insiyatif alan birisi olsun ama ailesini umursamayan biri de olmasın.
saygıyı korumak önemlidir ilişkilerde. enseye tokat g.. şaplak olmamalı. bu samimiyet değil laçkalık.
bence ilişkilerde pohpohlanan çoğunlukla kadın olmalı.
sürekli kadının erkeği memnun etmeye çalıştığı, kurallarına uymaya çalıştığı bir ilişkide kadının mutlu olma şansı yok.

Çok kıstas var benim baktığım hayvanlara nasıl davranıyor ona kesin bakarım.
Hayvana merhamet etmeyen insana da etmez.
Ailesi ile davranışlarını yakından izlerim çünkü kız kardeşine, annesine küfür kıyamet gıdıyorsa bana da gider, döverde yani. Sinirli mi yada sinirlenince neler yapıyor bu önemli.
Ben evlenmeden önce evlilik öncesi cinsellik yaşamadım ama yaşamam lazımmış ten uyumu sıfırdı 2 hafta uğraştık :KK70:
o yüzden evliliğin yüzde 80 ni sevişmek, ten uyumuna bakarım muhakkak.
Aşırı kıskanç, aşırı savurgan, aşırı cimri hepsinin aşırısı olan herseyde kaçarım sevgi de dahil.
Unutma balın bile fazlası zehir, önemli olan doz.

Ben aileme çok düşkünümdür

X