tanıklık yapmak istemeyen psikolog ve en iyi(!) arkadaş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Den
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani oraya kadar gelip de sonra barışmak ne kadar doğru? Gerçi onların da şartlarını bilmiyorum ama belki onların da haklı sebepleri vardır...
Uyusturucudan şiddete herşey vardı.
Adam da tekin bir adam değildi. Ona rağmen şahit olmayı kabul etmistim. Ama sonra barıştılar. Düşünsene, kafayı bana taksa Allah'ın esrarkeşi, yuvamı sen yiktin diye...
Böyle böyle çok fazla kötü örnek olduğu için insanlar yanaşmıyor olabilirler . Daha bu hafta kadın adamdan kaçarken bir dükkana sığınmış. Kocasi da dükkan sahibini öldürüp kadını yaralamış. Yani ülkede erkek şiddeti öyle bir boyuta geldi ki, korkan insanlara da hak vermiyor değilim.
Yine de arkadaşınıza küsmek hakkınız. Zor gününüzde yaninizda yoksa bundan sonra hiç olmasa da birşey kaybetmezsiniz

Geçen iki çocuğu öldürülen kadının tabut başında isyanı geldi aklıma
Hiç biriniz yanımda olmadınız ..
Hepiniz kapınızı kapattınız ..

Belki bir çoğumuz haklıyı savunsak
Korkmasak herşey daha başka olacak ama işte ..

Ben olsam tanık olurdum, ve ayrıca tanıklık yapmayan arkadaşımı da silerim...

Reactions: Den
Niye öyle düşünüyorsunuz ben çok istesem de eşim asla izin vermez böyle bişeye. Kadına da hak verin. Onların da mı arası bozulsun. Ama size de hak veriyorum tanıksız da kurtulunamıyor ne yazık ki

bir psikologun tanıklık yapması bana da etik gelmedi
ben psikologumun ona anlatılanlara dair birinin aleyhine tanıklık yaptığını duysam birdaha ona gitmem
demekki anlattıklarımın bir mahremiyeti yokmuş
bu sizin için de iyi birşey değil bence

arkadaşınıza gelince aranızdaki samimiyetin derecesine güvenerek rica etmişsinizdir ama o da eşinin desteklemediği bir harekette bulunup ara bozmak istememiştir

Evet aynen ben de aynı şekilde düşünüyorum bu arada sizinkisine çok benzer bir kedim var.

Niye öyle düşünüyorsunuz ben çok istesem de eşim asla izin vermez böyle bişeye. Kadına da hak verin. Onların da mı arası bozulsun. Ama size de hak veriyorum tanıksız da kurtulunamıyor ne yazık ki
Yok tanıklarım var da onların dilde dost olup yardıma gelince caymalari üzdü

Tanıklık yapar mısın diye sordugunuzda kabul etmek zorunda değil aslında
Çok sıkıntılı bir durum

Ben yaptırmadım kocama. Çünkü sadece konuyu dinlediğimiz olarak biliyorduk. Ben arkadasım dan dinlediğimde sahit olmazdım. Hele psikolog olsam hiç olmazdım asla

Ben de ilk başta psikolog hakkında öyle düşündüm yalnız mahremiyet size karşı bir yükümlülüktur yalnızca. Sen çıkıp da gel mahremiyetimi dok dersen mahremiyet esası ortadan kalkar ki

ben tabiki tanıklık yapardım.... ayrıca eşim için bu nasıl bir eksi olabilir ki? bunu hiç anladım ben arkadaşıma yardımcı olmasan eşim aksine bana kızar sen ne biçim dostsun diye. en zor zamanınızda yanınızda olmayacaksa ne gerek var ki öyle arkadaşa isterse 40 yıllık olsun. siz zaten bir arınma yaşıyorsunuz yeni bir hayata başlıyorsunuz hayatınızdaki bazı çöplerde dökülmeye başlayacak tabi bu zamanlarda. atın gitsin onları dilerim temiz insanlar olsun yeni hayatınızda

Arkadaşın iyisi kötü günde belli olurmuş maalesef bazı insanlar sadece iyiyken yanındalar sen kötüysen hemen yok olurlar, çünkü hep yardım ve anlayış karşıdan gelmeli kimse elini taşın altına koymadan menfaati kadar arkadaş artık bu devirde.
Belki kocası gerçekten izin vermedi onu bilemem ama tanıklık kişiseldir, koca izni gereken bir şey değil. İşte burada bile kadınlarımızın kendi aklıyla düşünemezmiş gibi, kocaya bağımlı onun aklıyla yaşama gibi bir durumu var ne yazık ki...

Psikologa gelince... Etik değerler çerçevesinde, yüzeysel bir şekilde sizin bu evlilikte psikolojinizin olumsuz etkilendiğine dair bir beyanat verebilirdi. İlla ki kocası ona şu sözü söylemiş gibi ince detaylara inip mahrem sınırlara girmesine gerek yok. Bu kadın psikolojik anlamda da kötü hissetmiş ki psikolog desteğine başvurmuş dolayısıyla tanık olabilirdi.

Teşekkür ederim çok sağolun aynen öyle zor zamanımda yanımda yoksa bunun neresi dostluk?sadece güllük gulistanlikkken mi olacak yani.

Psikologa bisi diyemem de
Arkadaşın kocisi!!!! Izin vermemiş
Isterse tanıklık yapsin bu saatten sonra
Umurumda olmaz .
Kocasıymış uffff!

Diyelim ki bir kadın eşinden şiddet görüyor
Illa ki kafa göz dalmasın
Şiddetin psikolojik olanı var
Ek0nomik olanı var
Arkadaşının canına tak etti
Senden tanıklık yapmak istedi
Yapmaz mısın??
Ne anlamı var arkadaşlığının o zaman

eşinizin izin vermeme gerekçesi ne olabilir? inanın sadece anlayamadığımdan ve merak ettiğimden soruyorum. yani siz arkadaşınıza tanıklık edince size ne olur yani boşanan arkadaşınızın eşinin size zarar vereceğini falan mı düşünürde izin vermez aklıma sadece bu geldi.

Psikologunuzla vatsapta konuşmaya başladığınızda ilişkinizi bitirmeniz gerekirdi,arkadaşınıza gelince de yeteri kadar yakın arkadaş konumunda değil demek ki, ya da yeteri kadar fedakar.. ikisini ve eşini de dahil çıkar hayatından.

Psikolog tanıklık yapmaz

Sizin dosyanızda tanıklık niye yapsın ki

Sonuçta tek sizin psikoloğunuz ise zaten sizin dediğinizi tekrar etmekten öteye geçemez ikinizin psikoloğu ise de gizliliği ihlal olur

Şahsen tanıklık yaptığını bildiğim bir psikoloğa gitmem

Paikolog tanıklık yapmalı diyen avukat da bir başka olayda size tanık olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…