tanıklık yapmak istemeyen psikolog ve en iyi(!) arkadaş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Den
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
psikologu ben hakim olsam tanık kabul etmem, gidecek psikologa kafasına göre anlatacak olayları sonra gel bunlara tanıklık et biraz sacma yani

psikologu ben hakim olsam tanık kabul etmem, gidecek psikologa kafasına göre anlatacak olayları sonra gel bunlara tanıklık et biraz sacma yani
Ama psikolog zaten kafadan atacak birini anlar, kendilerine göre yöntemleri var

Günahını almıyım ama seni destekler gibi durmuş numaradan eğer gerçekçi olsaydı tanıklık da yapardı
İkinci ihtimal karşı tarafın tehdidinden mi korktu acaba

Ben de az daha tanık olacaktım- ki olurdum, tanık olduğum şeyler vardi- sonra barıştılar.
Dedim iyi ki de olmamışim, durduk yere ben suçlu olacaktım sonra...

siz onları tanık olarak gösterirseniz her halukarda ifade vermek zorundalar, gelmezlerse zorla getirme kararı verilir
gerçi gönülsüz insanın tanıklığından ne kadar fayda olur orası malum
Evet orası öyle de zorla getirmek de istemedim tabi.

Günahını almıyım ama seni destekler gibi durmuş numaradan eğer gerçekçi olsaydı tanıklık da yapardı
İkinci ihtimal karşı tarafın tehdidinden mi korktu acaba
Valla ortada bir korku var ama ne korkusu çözemedim kocam da çocuk gibi insandır : )

Kocamın saldirgan korkunç biri olmadığını biliyor.bahane hep

Ben de az daha tanık olacaktım- ki olurdum, tanık olduğum şeyler vardi- sonra barıştılar.
Dedim iyi ki de olmamışim, durduk yere ben suçlu olacaktım sonra...
Yani oraya kadar gelip de sonra barışmak ne kadar doğru? Gerçi onların da şartlarını bilmiyorum ama belki onların da haklı sebepleri vardır...

Hayır ben hem avukatıma hem yeni psikologuma sordum öyle bir şey yok. Benimle görüşüp benim aleyhime tanıklık yaparsa etik olmaz.
Sizin dediğiniz adli psikologlar; tanık değil bilirkişi raporu için gelirler.adliyede çalışırlar.
bende öyle bir durum yok

Boşanmaya sebep ne gösteriyorsanız davanızda, bu durumlara birebir görerek şahit olan kişiler varsa -olayları sizden dinlemekten ziyade- onları tanık göstermenizde fayda var.

Yok zaten mahkemeye etki açısından hiçbir sıkıntı yok ailem ve akrabalarim zaten tanık, hastaneden de kayıtları alacağız. Beni üzen zor zamanımda kişilerin kendini belli etmesi

Boşanmaya sebep ne gösteriyorsanız davanızda, bu durumlara birebir görerek şahit olan kişiler varsa -olayları sizden dinlemekten ziyade- onları tanık göstermenizde fayda var.
Evet biliyorum, onları gösterdim zaten.
Olayın davaya bir etkisi yok, manevi yönden üzüldüm sadece

Zorla cagirilsinlar tanik olarak yazdirin kendilerini tebligat gitsin

Reactions: Den
Evet biliyorum, onları gösterdim zaten.
Olayın davaya bir etkisi yok, manevi yönden üzüldüm sadece
Evet haklısınız da, psikologunuza bir şey diyemem ama arkadaşınız ayıp etmiş gerçekten. İlla ki tanıklık etmek istemediyse de dürüstçe söylemeliydi, koca bahanesinin arkasına sığınmak yerine.

Reactions: Den
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…