Doğru tabi psikolog yapmak zorunda değil, ama onun da yalan atması beni sinirlendirdipsikolog haklı olabilir. ama arkadaşına hak veremedim.
Yok bu sadece benle arkadaş, eşimi sadece iki kez gördü senin dediğin gibi bir durum yokDuruma gore degisir
Mesela kari koca ikisiyle de arkadassam bosanma davalarinda asla tanik olmam. Ne sebeple olursa olsun. Bir tarafi savunurken digerine karsi hatali duruma dusmek istemem. Ama sizin dava neydi nasildi bilemiyorum tabii
Aynen ben mesela kendimi düşünüyorum ben arkadaşım için yapardım haklı ise, psikolog olsam da yapardım profesyonelce. Ondan bu kadar sinir oldum herhaldeŞuna bak ya insanlar hak hukuk adaleti sadece kendileri için istiyorlar sanırım. Söz konusu başkasının hakkı olunca herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında. Ben öz ablamın aleyhinde bile tanıklık yaptığım için bu insanları anlamıyorum. Korkaklar!
Karışık bir durum değil basit bir dava pek karışık bir durumumuz olmadı eşimle aslında.Ben psikologa hak verdim.
Gerci arkadasa da hak verebiliyorum cunku ben de taniklik etmezdim.
Karisik bir durum.
Karışık bir durum değil basit bir dava pek karışık bir durumumuz olmadı eşimle aslında.
Bizim ülke insanı kendi başı yanmasın diye haksızlıklara susmayi iyi bilir canım. Sonra da hukuktan adaletten dem vururlar... İnşallah hiç birine gerek kalmadan kolaylıkla kurtulursun...Aynen ben mesela kendimi düşünüyorum ben arkadaşım için yapardım haklı ise, psikolog olsam da yapardım profesyonelce. Ondan bu kadar sinir oldum herhalde
Karışık bir durum değil basit bir dava pek karışık bir durumumuz olmadı eşimle aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?