• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışalım kızlar

Girl20

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
70
44
8
22
6 yıllık ilişkim var. Allah nasip ederse evleneceğiz. Ama hiç sohbet edecek kız arkadaşlarım yok. Bir çevrem yok. Kitap okuyan , film izleyen , ibadetlerini yerine getiren bir bayanım. Düğünüme çağıracak birisi olsa ne güzel olur :)

6 yıllık ilişkim var. Allah nasip ederse evleneceğiz. Ama hiç sohbet edecek kız arkadaşlarım yok. Bir çevrem yok. Kitap okuyan , film izleyen , ibadetlerini yerine getiren bir bayanım. Düğünüme çağıracak birisi olsa ne güzel olur :)
Cagir cagir aferim, burdan otobüs kaldir.

Hayırlı olsun, komşu ve akrabalarınız da yok mu? Hiç mi arkadaşınız yok, okuldan vs görüştüğünüz iletişimi devam ettirdiğiniz arkadaşlarınız?

Hayırlı olsun, komşu ve akrabalarınız da yok mu? Hiç mi arkadaşınız yok, okuldan vs görüştüğünüz iletişimi devam ettirdiğiniz arkadaşlarınız?
Kara kuğum benim okulumdan görüştüğüm hiç arkadaşım yok. Komşularımın düşünce yapısı farklı düğünüme gelmez toplasan 3 arkadaşım ya vardır ya yoktur. Konu sahibesi de benim gibi yalnız kalmış olabilir

Antepteymişsiniz aslında oralarda komşuluk güzeldir bu arada bi gerçek fıstıklı baklava olsa da yesek :kk77:

Üniversiteyi açıktan okuyorum zaten Allah nasip ederse bu dönem son. Lisede de az kişiydik sosyal olamadık pek. Sohbet ettiğim 1-2 kişi var yok. Anne ve baba tarafından ilk torunda benim :) benden sonrakiler küçük. O sebeble akrabalarda da pek yakın olduğum kimsem yok. Belki ilerde el işi kurslarına falan katılıp çevre edinirim diye düşünüyorum ama suanlık sohbet edeceğim kimsem yok :/ Eş adayım da bu duruma çok üzülüyor. Geçinmeyi bilen düzgün, ahlaklı bir insanım ama sosyal olamadım pek.

Kara kuğum benim okulumdan görüştüğüm hiç arkadaşım yok. Komşularımın düşünce yapısı farklı düğünüme gelmez toplasan 3 arkadaşım ya vardır ya yoktur. Konu sahibesi de benim gibi yalnız kalmış olabilir
Aynen öyle benim durumum da haklısınız. İnsanlar okuyunca garipseyebiliyorlar hak veriyorum ama fakülteye falan da gitmedim evden okudum haliyle pek çevrem yok. Nikah şahidi yapacağım yakın bir arkadaşı bile zor bulurum. Bir arkadaşım olur evlenir ben eşimle ona giderim o eşiyle bize gelir çocuklarımız arkadaş olur. Böyle bir samimiyetim hiç kimseyle yok maalesef.

Bizim bi grubumuz var. Hesaba bi miktar tl atıyorsun. Biz de düğüne gidip göbek atıyıruz. Suan kış dönemi oldugu için indirimliyiz. Kisi başı 5 binden 50 bine gelırız. Yeme içme yol parası sizden.

20 yaşındasınız ve 14 yaşından beri ilişkiniz olduğunu görünce ; konunuza odaklanamadım.

Sevgiliniz kaç yaşında ?

Antepteymişsiniz aslında oralarda komşuluk güzeldir bu arada bi gerçek fıstıklı baklava olsa da yesek :kk77:
Ben İstanbul'dayım. Eşim olacak kişi Antep'te bizde kararlaştirdik işimi Antep'e alacağım. Belki orada olsam çevrem olur ama İstanbul'da maalesef çevrem yok

Bizim bi grubumuz var. Hesaba bi miktar tl atıyorsun. Biz de düğüne gidip göbek atıyıruz. Suan kış dönemi oldugu için indirimliyiz. Kisi başı 5 binden 50 bine gelırız. Yeme içme yol parası sizden.
Her türlü masrafı karşılayacağız yeter ki kalabalık olsun , sosyalleşebilelim Allah izin verirse.

Back
X