• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tampon mu geçiktirici mi ? yardım lütfen!!

camomile83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
11
0
86
İstanbul
Arkadaşlar bilmiyorum konuyu dogru yeremi açtım ama :(
Bu hafta sonu tatile gidiyorum. Eşimin başka izini yok ve ben su anda regli dönemimi iki gün geçirdim :( yani 2 gun önce olsaydım haftasonu tatiline reglim bitmiş olucaktı. Bu durumda ne yapmalıyım tampon mu yoksa geçiktirici mi? Lütfen yardım edin kızlar. tşk.

geciktirici regli dönemi başlamadan en az 4-5 gün önce alınmaya başlanmalı diye biliyorum.
galiba sizin zamanlamanızda tampon olmak durumunda..

geciktirici etki etmeyebilir bu nedenle kalan günlerinizde tampon kullanın.. ayrıca geciktirici kullanıldığında hormonların dengesini bozmuş oluyoruz.. bu nedenle tampon daha iyi bence.

canım sen yinede geciktiriciden yana şansını dene tutmazsa tampon kullanırsın ama tampon işide sakat yaa nolur nolmaz düşünsen havuzdasın bi anda heryer kan allaaaahhh.
senede bir tatile çıkarız oda adet zamanına denk gelir benimde öle olmuştu geçen sene ben geciktirici kullandım ve 1,2 kalaydı yinede tuttu valla..

tşk ederim arkadaşlar. Yeni evliyim tampondan biraz korkuyorum :( yani sanki bana zor birşeymiş gibi geliyor ama sanırım dediginiz gibi ilactan daha iyi..

geçen bende ilk defa kullandım tampon çok rahat korkmana gerek yk bende yeni evliyim ama derine yerleştirmen önemli dedikleri gibi.

bence de tampon sonçta hap gibi hormonlarınla oynamıyor aynısı başıma geldiben de ilk defa kullanmak zorunda kalmıştım dışarı sızma gibi bir sorun yok tabi çok rahat bir durum değil ama en azından havuza denize girebiliyorsun bi de tavsiyem sadece deniz ve havuza girerken kullan ben deniz işi bitip duş aldıktan sonra normal ped kullandım

kybele ye katılıyorum uzun süre sakın kullanma ve suya girdikten hemen sonra tamponuda değiştir suya temas ettiği için şişme yapıyor ..havuzda da malum mikrop olayı ben bu yıl kullandım ve döndüğümde akıntım oldu sebebi olarak düşünüyorum.şimdiden iyi tatiller canım

Arkadaşlar bilmiyorum konuyu dogru yeremi açtım ama :(
Bu hafta sonu tatile gidiyorum. Eşimin başka izini yok ve ben su anda regli dönemimi iki gün geçirdim :( yani 2 gun önce olsaydım haftasonu tatiline reglim bitmiş olucaktı. Bu durumda ne yapmalıyım tampon mu yoksa geçiktirici mi? Lütfen yardım edin kızlar. tşk.

ben geciktirici kullanmıştım. hiçbir zararını da görmedim. regl durumundayken deniz veya havuza girmek sakıncalı olabilir. mikrop kapma olasılığın olabilir. çünkü o durumdayken tüm kanallar açık oluyormuş.

Tabikide tampon varken gecıktırıcı kullanıp hormon dengesını bozmaya ne gerek var.
tampon cok rahat bencee
ben her yaz denıze gıderken kullanırımm.tavsıye ederımm

Back