- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Bence evi erkek süpürmeli. Gerisini bayan halleder , exyra asla dağıtmamalı , kendi donlarına çorabına ütüsüne sahip çıkmalı , yemek yapılırken yan gelip asla yatmamalı, yani bunlar kökeninde saygıdır öncelikle sonra merhamet. Çok ama çok ayıp bence kadından iş beklemek , hele hele de çalışıyorsa !! Çalışan kadın da kendi parası ile temzişikçi tutmak Zorunda hiç değil , erkek ben yardımcı olamıuorjm temizlikçi tutalım diyorsa illa parasını da o verecek , zaten evin hanımı temizlikçi ile de yoruluyor , eşim evde iken nedense hiç temzilik yapasım gelmez , kullanılmışlık hissi oluşuyor bende , şimdi o evde Yok Gayette düznwli temizim ama o varken tezgahın üstünü bile kaldırmak istmmiyordum, biliyorum her şeyi benim yapmamı bekliyo , ne hakla ? Benim ona zerre yüküm yoksa onun da bana olmamalı , çalışıyorum eve maddi olarak gayet desteğim , buna rağmen gözünü daha da üstüme dikmiş iş bekliyor , ne saygısızca !! Sen kimsin ki nihayetinde elin oğlu ne hakkın var beni kullanmaya ? Yaparsam gönüllü olarak alasını da yaparım, ama gözünü dikmiş ben den iş bekledikçe kendi evimden nefret ediyorum o derece , ha ev hanımı olsaydım bu kadar katı düşünmezdim , merhamet diye bişey var sonuçta