• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi acayip koca kişisi

Bence evi erkek süpürmeli. Gerisini bayan halleder , exyra asla dağıtmamalı , kendi donlarına çorabına ütüsüne sahip çıkmalı , yemek yapılırken yan gelip asla yatmamalı, yani bunlar kökeninde saygıdır öncelikle sonra merhamet. Çok ama çok ayıp bence kadından iş beklemek , hele hele de çalışıyorsa !! Çalışan kadın da kendi parası ile temzişikçi tutmak Zorunda hiç değil , erkek ben yardımcı olamıuorjm temizlikçi tutalım diyorsa illa parasını da o verecek , zaten evin hanımı temizlikçi ile de yoruluyor , eşim evde iken nedense hiç temzilik yapasım gelmez , kullanılmışlık hissi oluşuyor bende , şimdi o evde Yok Gayette düznwli temizim ama o varken tezgahın üstünü bile kaldırmak istmmiyordum, biliyorum her şeyi benim yapmamı bekliyo , ne hakla ? Benim ona zerre yüküm yoksa onun da bana olmamalı , çalışıyorum eve maddi olarak gayet desteğim , buna rağmen gözünü daha da üstüme dikmiş iş bekliyor , ne saygısızca !! Sen kimsin ki nihayetinde elin oğlu ne hakkın var beni kullanmaya ? Yaparsam gönüllü olarak alasını da yaparım, ama gözünü dikmiş ben den iş bekledikçe kendi evimden nefret ediyorum o derece , ha ev hanımı olsaydım bu kadar katı düşünmezdim , merhamet diye bişey var sonuçta

Kabahat sizde. Sadece sizde. Kalkıp kahvaltısına kadar hazırlayın donuna kadar ütüleyin sonra da iş yapmıyor deyin. Yapmaz tabii. Siz zaten ona hareketlerinizle bu işler benin işim mesajını veriyorsunuz.

Ben kocam iş yapmıyor konularını açan kadınlara çok inanamıyorum. Yapmayın o zaman sizde. Kendinize yemek yapın kendinize çamaşır yıkayın. Ne yapacak o zaman konuşup duracak ama sonunda yapacak. Mecbur yani.

Çaresi yok yazanlara da şaşırıyorum. Var çaresi. Evet bunun için boşanılır. Defolsun gitsinler. O zaman belki akıllanırlar. Kadınlara böyle eziyet yapmazlar. Biri benim tüm işimi yapsa valla üzülürüm merhamet ederim. Ama bunlarda kadına merhamet acıma diye bir şey yok

Siz hiç bir erkekten eşim hiç iş yapmıyor çamaşırlarına kadar ben ütülüyorum çocuklar bende yemek temizlik canım çıkıyor dediğini duydunuz mu? Duyamazsınız çünkü adamlar çekmez. Anında çeker gider. Çünkü kendilerine değer veriyor canlarının kıymetini biliyorlar. Ama kadınlar ne yapıyor. Çayını bile eline veriyor. Yazık gerçekten. Adamlar haklı. Bizden üstünler. Onların bir gün bile katlanmayacağı şeylerle kadınlar ömür tüketiyor. dünya kurulalı beri geldiğimiz seviye bu. Bu ülkenin kadınından da erkeğinden de hiç bir şey olmaz

Kucuk mucuk..birbirnizi yemisiniz iste.daha niye calisiyosunuz ki.mukemmel kadin olma zihniyetiyle daha cok yipranirsin.
Sorun genel temizlikde degil zaten, yani evimiz gayet temiz sadece günlük dagininlik benim bahsettigim bu da baska bir kadinin haftada bir gelip yapacavi bir is degil yani nasil desem sanki bahane ne var yani sarj aleti prizde takiliysa..

Kendisi dağıtmıyor yani ortalikta hicbir seyi olmaz ama mesele o degil diger islet var soylesem evi silip supurur ancak yine merkez benimdir yani onun bir pazar gunu var o gun ziyan olsun istemez ben de ilk zamanlar üzülüyordum idare etmeye calisiyordum onun icin isi cok stresli tabi bence kendi stresi yuzunden ama mesela taktir etse saygu duysa yine ses etmem zamanla sanki bu is benim isimmiş gibi gorur

Ben cok denedim yapmayim etmeyim daginik dursun ellemeyim belki yapar diye. Saga sola attigi coraplarin ustunden gecti de alayim corap sepetine atayim demedi. Hamileyim tiksiniyorum yemek yapmaktan bir gun olsun otur bulanma ben yaparim ya da disatdan soyleyim demedi. Ailesi oyle yetistirmis degismez. Haftada bir yardimci
tutun ne derse desin. Siz rahat edersiniz.

Kabahat sizde. Sadece sizde. Kalkıp kahvaltısına kadar hazırlayın donuna kadar ütüleyin sonra da iş yapmıyor deyin. Yapmaz tabii. Siz zaten ona hareketlerinizle bu işler benin işim mesajını veriyorsunuz.

Ben kocam iş yapmıyor konularını açan kadınlara çok inanamıyorum. Yapmayın o zaman sizde. Kendinize yemek yapın kendinize çamaşır yıkayın. Ne yapacak o zaman konuşup duracak ama sonunda yapacak. Mecbur yani.

Çaresi yok yazanlara da şaşırıyorum. Var çaresi. Evet bunun için boşanılır. Defolsun gitsinler. O zaman belki akıllanırlar. Kadınlara böyle eziyet yapmazlar. Biri benim tüm işimi yapsa valla üzülürüm merhamet ederim. Ama bunlarda kadına merhamet acıma diye bir şey yok

Siz hiç bir erkekten eşim hiç iş yapmıyor çamaşırlarına kadar ben ütülüyorum çocuklar bende yemek temizlik canım çıkıyor dediğini duydunuz mu? Duyamazsınız çünkü adamlar çekmez. Anında çeker gider. Çünkü kendilerine değer veriyor canlarının kıymetini biliyorlar. Ama kadınlar ne yapıyor. Çayını bile eline veriyor. Yazık gerçekten. Adamlar haklı. Bizden üstünler. Onların bir gün bile katlanmayacağı şeylerle kadınlar ömür tüketiyor. dünya kurulalı beri geldiğimiz seviye bu. Bu ülkenin kadınından da erkeğinden de hiç bir şey olmaz
Zaten ne olduysa benim çalışmadığım o donemde oldu yapa yapa adam hala bekliyor

Elbette
Ayy allah aşkına şaka mı bu konu ?
Onun bakış acısının allah belasını versin.
Yahu çalışan kadınsın paran var pulun var haftada bir gün temizlikçi gelse eve zaten temizlik sorunu çözülür.
Yemeği de haftada 1 2 gün dışarda yiyin gerisi de hallolur zaten.
Bunları kabul etmeyip hala bik bik konuşuyorsa defolsun gitsin anasıyla yaşasın.
Cekmeyin şöyle adamların kahrını.
Allah aşkına maaşımı da gidip eline sayıyorum deme sakın!
vermiyorum asla istemez kendisinin butun parasi bendedir benden alır. Yemeği disarida yiyoruz oyle şeylere karışmaz ama yeterli degil iste sorun bu sabah kalkmis benim kalkmami bekliyor cay koymak icin oysa ben yokken gayet kalkip hazırlıyor ama ailesinden boyle görmüş mesela sabah annesine gittik kahvaltiya yumurtalarimizi soyup tabagimiza koyuyor cok sacma

Elbette

vermiyorum asla istemez kendisinin butun parasi bendedir benden alır. Yemeği disarida yiyoruz oyle şeylere karışmaz ama yeterli degil iste sorun bu sabah kalkmis benim kalkmami bekliyor cay koymak icin oysa ben yokken gayet kalkip hazırlıyor ama ailesinden boyle görmüş mesela sabah annesine gittik kahvaltiya yumurtalarimizi soyup tabagimiza koyuyor cok sacma
Annesi ev hanımı mi peki?
Hiç çalışmış mı daha önce?

Evet ev hanimi hic calidmamis gercekten iyi bir ev hanimi bu kadar kendini eve adamış baska bir hayati olmamis kadinin...

Bizim erkelerimiz kadının çalışması konusunda gayet modern görüşlüler ama iş yemek yapmaya ev temizliğine gelince hala o eski kafa devam ediyor. Kesinlikle herşeyi üzerinize yüklemeyin yoksa zamanla çok yıpranırsınız.

Sanki bu kadın olarak benim görevim çalışmam ikimiz için de çok iyi kaldıki aldığım maaş onun iki katı sayılır, ama ona yetmiyor sanki inanılmaz sıkıldım

Acaba sizin maaşınızın onunkinden yüksek olması onun gururunu mu kırıyor ki?

Evet ev hanimi hic calidmamis gercekten iyi bir ev hanimi bu kadar kendini eve adamış baska bir hayati olmamis kadinin...
E tamam işte eşinizin sizden bu tür beklentileri olması gayet tuhaf değil mo yani ?
Açık açık konuşun bunaldim biktim deyin gerekirse terapiste gitmeyi onerin.
Ben olsam evlilik oturmadan çocuk düşünmezdim.

Haftada Birgün ya da iki gün gelecek bir yardımcı alın Hesabı da ona kitleyin

E tamam işte eşinizin sizden bu tür beklentileri olması gayet tuhaf değil mo yani ?
Açık açık konuşun bunaldim biktim deyin gerekirse terapiste gitmeyi onerin.
Ben olsam evlilik oturmadan çocuk düşünmezdim.
O yüzden 3 senedir bekliyorum ☺️

Bana yardım etmezsen temizlikçi buldum her hafta çağırıcam ücreti de 150 tl bilgin olsun de

Bana yardım etmezsen temizlikçi buldum her hafta çağırıcam ücreti de 150 tl bilgin olsun de
Evet araştırmaya başladım birini bana yardım edip etmemesinden ziyade konuşması beni sinir ediyor mesela oooo bu ne toz tezgah neden dolu hırkam neden koltukta çantam neden orada vs vs... Evet biraz dağınığım kabul ama yine ben topluyorum dağıttığımı

Back