• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arkadaşım

müdürde geçici görevli
şef vardı yanımda işte ben şoka uğramış bir şekilde bakarken nurcuk ne oldu falan diye sordu
bende x hanım kaybettim sandığım kalemlerim burdan çıktı dedim. eşimin şirketinden verdiği kalem bile burada dedim. o da birşey demedi. tı tıt ıt diyerek kafasını sağa sola sallayarak gitti. sinirlendi o da biraz. al kalemlerini dedi çıkarken de.
Iyi yapmışsınız söylemekle ve tabiki geri almakla.
Ben olsam geldiginde,x hanım kalem istedi,sizin çekmecenizden almamı söyledi,o da yanımdaydı açtım çekmecenizi ve kaybolan tüm kalemlerim oradaydı,hepsini geri aldım,sizde bundan sonra almayın kalemlerimi diye söylerdim. Bu resmen hırsızlik yani.

Kalem sizin,mal sizin müsaitken gidip kalemlerinizi alın. Neticede gelip size ya kendi kalemlerini niye aldın diyecek hali yok

Kalemleri almakla iyi yapmışsınız arada bir gene kalemlerm kayboldu diye laf atın ortaya bakalım tepkisi nasıl olacak

Bence al kalemlerinin hepsini çantana koy eve götür sana sorarsa da bilmiyorum benimde kalemlerim kayboluyor zaten biliyorsun de. İş yerinde birtane kulandığın kalemin olsun onuda iş çıkışlarında evine getir orda bırakma madem.

Benim de sık sık kayboluyor, diğer memur arkadaşlar yürütüyor. Kaç kez gördüm. Geçen gittim aldım kalemliğinden fark ettiyse de ağzını açıp soramadı.

bende asiri unutkanlik var. müdürün kagitlarini kalemlerini cekmeceme atiyorum. benim kalemleri müdürün odasina birakiyorum sürekli bi kalem derdimiz oluyor. müdür ses etmese fark etmem bile :deli:. hatta kardesim dogum günüme. pahali bi tane hediye etmisti üzerine ismimi yazdirdi huymu bildigi icin. kac kere alt katdan getirdiler.

bence birsey demeden bütün kalemlerini al koy yerine... o sana birsey derse yüzüne vurursun. cekmecen kilitleniorsa kilitle yada müdürden öyle bi cekmece iste.

bende kullanıp unuttu çekmecesine mi attı falan diye düşündüm ama 1 değil 2 değil. bir de ben söyleniyorum sesli sesli. nereye gitti bu kalemim şu kalemim pembe kalemim vb diye. yanıbaşımda adam duymaması imkansız. duyunca da illa ki hatırlardı.
kardeşin çok iyi yapmış valla güle güle kullan :)
çekmecem kilitlenmiyor. kurumdaki işçilerden birine para verip yaptırmayı teklif edeceğim. öyle şık olmasına da gerek yok. iş görsün yeter.

aynı odada çalıştığım iş arkadaşım bugun izinli. yine bugün şefimin koli kalemi bitmiş. bizim odaya geldi istedi bende de yoktu. oda arkadaşımda olduğunu biliyordu kendisi vermişti. x beyin çekmecesinden al dedi. bende siz alın ben alamam dedim. oturmuş vaziyetteydi. kaldırma beni şimdi al işte ben burdayım ben izin veriyorum bir şey olmaz dedi. ne kadar istemeyerek de olsa açtım çekmecesini.

bir keresinde o da benden gizli benim çekmecemi karıştırıyordu onu gözümün önünde getirdim. o açıyorsa bende açarım dedim kendi kendime.
çekmece çok dağınıktı kalemlerin üzerine kullanılmış kağıtlar defterler falan atmıştı. kalemler en altta kalmıştı.
gözüm koli kalemini ararken bir şok geçirdim. benim bütün kaybettiğim kalemler çekmecesindeydi. hani bazı insanların saat takıntısı olur ya bende de güzel kalem takıntısı var. evde de koleksiyonum var.

inanmak istemedim kalemlerin üzerinde bir farklılık aradım. onun aldığına inanmak istemedim belki de. belki onunda vardır dedim ama bu kadar çok tesadüf olamazdı. eşimin bana hediye ettiği scrikss kalem bile onun çekmecesindeydi. eşim farklı bir şehirde çalışırken ki Türkiyede bir tane olan firmasından getirdiği firmanın kalemi bile oradaydı. ben şimdi ne yapayım. 55 yaşında adam bu arada. ikimizde memuruz. benim kadar oğlu var. benden 1 2 yaş küçük kızları var.

aramızda 2 metre mesafe ya vardı ya yoktu. ben her kalem kaybedişimde ya nereye gidiyor bunlar diye söylenirken hep yanımdaydı. duymamasına imkan yok.
odada 2 kişi çalışıyoruz.

bir gün ben geçici görevliydim. görev bitince iş yerine dönmeden eve geçecektim. ama işyerinde anahtarımı unuttuğumu fark edince işyerine geri döndüm. döndüğümde çekmecemi karıştırıyordu. başı eğikti beni farketmedi. normalde hitap etmeden konuşmam ama onu görünce ne arıyorsun dedim. ım kem küm poşet arıyorum eşyalarımı koyacam falan dedi. poşet falan yok orda dedim. aldım anahtarı çıktım açmadım bir daha o konuyu.
bugun de bu olayı yaşayınca dökülmek istedim.
geri al masana koy geri görürse müdür kalem istedi çekmeceni karıştırmamı söyledi bende baktım kalemlerim orda d yanlışlıkla aldın sanırım ben yokken de

müdürde geçici görevli
şef vardı yanımda işte ben şoka uğramış bir şekilde bakarken nurcuk ne oldu falan diye sordu
bende x hanım kaybettim sandığım kalemlerim burdan çıktı dedim. eşimin şirketinden verdiği kalem bile burada dedim. o da birşey demedi. tı tıt ıt diyerek kafasını sağa sola sallayarak gitti. sinirlendi o da biraz. al kalemlerini dedi çıkarken de.
Sen ne yaptın aldın mı kalemleri. Başkalarına da yapıyor belki. Ay ne pis insanlar var

Cidden mi ya o ne öyle korkunç :KK57:
Çok ciddiyim...üstelik bunu yapan erkek ,yapılan da kadındı...aynı odada bile çalışmıyorlar ,binaları aynı...Allah'tan kadın farkettiğinde eşi de yanındaymış ve yakalandı ...öldürülebilir ve ya iftiraya ugrayabilirdi de beni hanımın eve aldı diye

Çok ciddiyim...üstelik bunu yapan erkek ,yapılan da kadındı...aynı odada bile çalışmıyorlar ,binaları aynı...Allah'tan kadın farkettiğinde eşi de yanındaymış ve yakalandı ...öldürülebilir ve ya iftiraya ugrayabilirdi de beni hanımın eve aldı diye
Ee sonra ne oldu? Niye böyle bir şey yapmış manyak

Kumar borcu ...adam işinden atıldı ,aramızda dolasiyor:olamaz:
Yok yok bu böyle olmaz. En iyisi şu bölmeli telefon kılıflarından alalım. Evin anahtarını, kartı, parayı oraya koyarız. Çünkü çanta iş yerinde her saniye elde taşınmıyor. Hep yanımızda taşınan tek şey cep telefonu.

Yok yok bu böyle olmaz. En iyisi şu bölmeli telefon kılıflarından alalım. Evin anahtarını, kartı, parayı oraya koyarız. Çünkü çanta iş yerinde her saniye elde taşınmıyor. Hep yanımızda taşınan tek şey cep telefonu.
Ben yalnız çalışırken odayı kitliyordum,bir ara da bilmeli boncuklu el cüzdanı tarzi bişey kullandım ama akıllı telefonlar da afadersiniz essek kadar...sigmiyor benim ki:KK45:

Özellikle konu sahibi sizin şöyle bir kılıf kullanmanız gerekiyor
dims

Ben yalnız çalışırken odayı kitliyordum,bir ara da bilmeli boncuklu el cüzdanı tarzi bişey kullandım ama akıllı telefonlar da afadersiniz essek kadar...sigmiyor benim ki:KK45:
Artık o ayna gibi telefonların modası da geçiyor hani insanlar da sıkıldı. Kıyafetler daraldı telefonlar büyüdü. Telefonu cebe koymak imkansız gibi. Haa şu da var; telefonun çalınırsa eğer yandı gülüm keten helva :KK64:Evin anahtarı, kartın, paran gitti. Telefon da gitti. Ya açıkçası mal mülk bir yere kadar da, o arkadaşın evine girilmesi anahtarı çoğaltma falan daha kötü. İnsanın aklı çıkar be.

Ay çook sıkıntılı bir durum. Seçin kalemlerinizi alın bakalım soracak mı... Hadi alıyor, anladık diyelim neden çekmecede biriktirmiş ki? Hiç normal değil, dikkatli olun bundan sonra.

Back