Tampon kullanan var mı?

bende tampon kullanıyorum ve gerçekten çok rahat ..tavsiye edilir .
fakat anlamadığım şey bakireler kullanmaz bunu ya nasıl kullnaıyorsunuz ,kızlık zarı vajen girişinden bir kaç santim ilerde ,eee bu tamponun normali 6-7 santim zaten ..birde ileri itiyorsun ,ee kızlık gitti ..bana biri açıklasın nasıl bozulmadığını ..:hulya:

ya benin arkadas Amerika da doktor a gitmiş sormuş doktor anlatmış ona..hatırlamıyorum simdi tam olarak ama kullanıyor kız..
ben bakire değilim..o yüzden detay bilmiyorum..ama kızın anneside dedi sen nasıl kullaniyosun diye o da doktorun dediklerini aynen söyledi ve ici rahat bir sekilde kullaniyo..
zar dediğimiz şey bizim tahmin ettigimiz gibi duvar gibi bı şey değilmiş fln Dr öyle demiş..hatta kz Dr a kizligim bozulur mu diye sorduğunda kadın gülmüş..bilmiyorum bende tam..

walla bende bilmiyorum nasıl bozulmuyor ama kız kullanıyor hatta tavsiye eden de o..
yani bilimsel olarak açıklamasını anlattı ama hatırlamıyorum iste dinlemedim pek..hatta annelerimizde vardı kalabalıktik kızlar anneler olarak..o sırada hepimize anlattı..annelere de açıklamasını yaptı..diğer arkadaslar da aa deniyelim fln oldular..
ben pek dinlemedim iste..yanlış bilgi vermek istemem şimdi bu yazıyı okuyup bakire biri denerse fln korkarım o yüzden doktor a sormakta fayda var..
ben sadece söyleneni aktardım..detay için doktor a başvurun :))))

yani kızlık zarı parmakla bile bozulablen bişey ,tamponda parmak kadar var neredeyse ,nasıl bozulmaz ,bence bozulmuştur,zaten o dönem kanamalı olduğundan anlamamıştır bile ..bunun bilimsel açıklaması olamaz..

kizligini tamponla kaybedicek bunu bile bile yapicak birini tanımıyorum..
çok kesin ve net konuşuyorsunuz..bu kadar kesin konuşmayın bence..
bırakalım bilmediğimiz konularla doktorlar ilgilensin..

kızlık zarının ortasında adetin geldiği bir delik var,tampon oraya yerleşiyor
ama yine de sıkıntılı takmak falan
ben bakire değilim bir kere denedim onda da çok rahatsız geldi
ayrıca bakireyken de denemezdim
kim yanlışlıkla da olsa bekaretini tampona vermek ister kikaydirigubbakcemile3

ya ben anlamadım bu ne için kullanılıyor...
adetliyken kullanıyosunuz peki o kan nereye gidiyor...
peki zararı yok mu..
sonuçta dışarı atılması gerekmiyor mu...
ben hiç görmedim bile nasıl bişey olduğunu şaştım kaldım valla...

cnm sıkıştırılmış pamuk kıvamında tamponlar
koyuyorsun vajinaya kanı emiyor
emdikçe şişiyor ve sızdırmıyor
ucunda ipi var
tamamen doldugunda da kolayca çekiliyor çünkü tamamen emmiş ve ıslanmış oluyor

ya bi de o içeriye kaçmaz mı...
ayy cehalet ne kötü biri beni aydınlatsın olmazsa...
çok tuhaf geldi bana... ama bu kadar rahatsa ve içine kaçmıyosa ben de kullanırım olmazsa...

hımmm
tampon deyince ben de plastik sandım.. kaydirigubbakcemile3

kız Allah iyiliğini versin plastik olur mu hiç :)))
çok rahat ettim ben..tavsiye ederim..
içeri kaçması bana imkansız gibi geldi çünkü ipi baya uzun :) o ipin bı yere kaçmasına imkan yok :))
doğru tamponu kullanıp doğru yerleştirirsen rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum..
ben hiç hissetmedim bile kullanırken..
bence bı dene :)) en küçüğünü dene :) 3 saatte bir de değiştir mutlaka :))

bu arada kizligini tampona verecek birini bende tanımıyorum :)))
o yüzden doktor a sormakta fayda var:))
kızın yalan söylediğin sanmıyorum hani bakireyim diyip olmadıgını..öyle olsaydı bana söylerdi :))
kız çatır çatır kullaniyo ama ben yine söylüyorum en iyisi doktora sormak :))

her şey tamam da tamponu takarken elinize kan bulaşmıo mu yaaa? ben o olayı düşünüyorum ve tiskiniyorum. elimi kana bulamak istemem açıkçası.:roflol:fisfisfis

kizligini tamponla kaybedicek bunu bile bile yapicak birini tanımıyorum..
çok kesin ve net konuşuyorsunuz..bu kadar kesin konuşmayın bence..
bırakalım bilmediğimiz konularla doktorlar ilgilensin..

madem dr ilgilensin demişsiniz ,dr uma sordum sizin için ,kadın doğum uzmanım bakirelere önerilmez ,kullanmaları sakıncalı ,çoğunlukla bekareti bozar ,zar yapısı kalın olanlarada ciddi zarar verir dedi,aynı zamanda ilk gecede kanama da yaşanmaz dedi ..bilginize .

her şey tamam da tamponu takarken elinize kan bulaşmıo mu yaaa? ben o olayı düşünüyorum ve tiskiniyorum. elimi kana bulamak istemem açıkçası.:roflol:fisfisfis

aman güzelim, okuyanda senin birini temizliyeceğini falan sanacak,tabiki işin şakası çünki bu sözcük genelde o anlamda kullanılıyor biliyorsun,,bende ilk aldığımda kullanamamıştım,alışkanlıklar kolay terk edilmiyor malesef ama bu adetimde kullandım hakikaten çok rahatmış,çokta temiz ,sanıyorum bundan sonra kullanacağım,,tavsiye ederim.....

geçen markette görüp merakla inceleyip ama anlayamadığım şeyin cevabını buldum..

Bana numune yolladilar, peh denedim ama hic yapamadim, canimi acitti yaws, ama hakkaten bezden daha kokusuz felan hic bi sey hissetmiyorsun azck bi sey girerken az aciyor iste:kedi:

bnde tamponun kızlıga zarar werdigini duydum cesaret edemedim ztn korkarm öle şelerden..Cekhu kızlk zarı herkeste aynı deildir o nedenle o arkadasının dedigini önemseme dikkat et bence kızlık kişiden kişiye deişir herkeste bir olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…