Tampon kullanan var mı?

OFFPOFFF

çok özledim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
3.757
10
40
merhaba,
bır arkadasımdan tamponun ne kadar rahat bır sey oldugunu duydum ve gıttım aldım..hayatımda ılk defa kullanıyorum..sanırım dogru yerlestırdım,prospektus e bakarak yaptım..fakat arkadasım amerıka da oturuyor oradan getırdıgı tamponun burada satılanla alakası yok..onunkı sırınga gıbıydı el degmeden yerlestırebılıyordu...benım aldıgım oyle degıl..sanırım turkıye de cok yaygın kullanılmadıgı ıcın cesıtte yok..sız hıc o sırıngalılardan gordunuz mu turkıye de?bır de gercekten rahat bır sey dı mı bu tampon?bıktm ped degıstırmekten!!!kullananlar dusuncelerını soylerse sevınırım..
tesekkurler..

Son düzenleyen: Moderatör:
neyse kımse ılgılenmedı ama olur da bır gun bırı merak ederse dıye fıkrımı belırtıyım; artık ped fln kullanmam..bugun butun gun tampon kullandım..bu kadar rahat bır seyı neden yıllardır kullanmadım dıye kendıme etmedıgım kufur kalmadı..degıstırmesı de cok rahat..sankı reglı degılmısım gıbı rahat rahat dolandım butun gun..tavsıye edıyorum muhtesem bır bulus..

bı evlenıyım kesın tampon kullancam ben de
herkes cok rahat dıo meraktan catlıyorum..=)

ben evliyim ama oraya yabancı bi cisim yerleştirecek kadar cesaretli değilim :1ninca:

arkadasım Amerika'da yaşıyor o kullanmadan önce orda Dr a gitmiş..kizlik zarına bir şey olur mu diye sormuş kadın gülmüş resmen ve çok güzel açıklamış..bize de anlattı..kizlik zarı bizim tahmin ettigimiz gibi duvar a benzeyen bir şey değilmiş..detaylarını tam hatırlamıyorum ama o arkadasım kullanıyor..
Amerika da zaten küçük yaştaki genc kızlar da kullanıyor..benim 15 yaşındaki kuzenim de kullanıyor..kizlik zarına bir şey yapmadığını duydum..ama tabii bakirelerin yine de Dr a sormasında fayda var..
takması o kadar kolay ki..dün dışardaydim dışarda bile çok rahat değiştirebildim..ztn taktıktan snr hissetmiyorsunuz bile..o kadar rahat ki..bunca yıl o pedlerle çile cekmisim..regli oldugum günler dışarı bile çıkmak zor geliyordu ped degistirmekten ama dün o kdr rahattim ki..tavsiye ediyorum kesinlikle..

ben de bi ara kullandım.bi ara dediğim bir-iki adet döneminde
evet pedden rahat ancak uzun süre kalmaması gerekiyor maksimum 4 saat yanlış hatırlamıyorsam.
sonrasında zehirleyebiliyormuş.

ben kullanıyorum her adet dönemimde
ama bildiğim kadarı ile fazla kalması zararlı
o yüzden gündüz tampon akşam eve gittikten sonra ped e geçiyorum
ama inanılmaz rahat birşey cidden

canim bende senelerdir tampon kullanirim cok rahat
hatta ona alistim ,pedde rahat edemiyorum
tamponun en kucuk boyunu aliyorum oiyi oluyo
zaten bikac saate bir degistiriyorum
ben avrupasdayim senin dedigin gibi siringalilarda var burda ama bence her ikiside ayni
ben genelde normalini kullaniyorum
baska sormak istedigin varsa sorabilirsin

o.b var burda başka da bulamadım..tampax getirtmeyi düşünüyorum..
prospektus te 4-6 saat arası diyor ama beb maksimum 3 saat tutuyorum..evdeyken ped kullanıyorum..şimdi dışarı cikicam yine tampon kullanicam :) çok rahat ettim ya..hep ip kaçar mı orda kalır mı fln diye korkuyordum ama o ip kaçacak kdr kısa değil :) istese de kaçamazmış :))
yorumlar için çok teşekkür ederim dün ilk defa kullandığım için korkmuştum ama hicre korkulcak bir şey değilmiş..
reglimin 2. gunü normalini kullanıyorum yetiyor bir de daha az kanama olan günler için olanını alicam..
siringalilar daha hijyenik geldi bana el değmeden yerlestirebiliyorsun o yüzden onlardan getirtmeyi düşünüyorum ama bu o.b de güzelmiş:))

tampon nasıl bişi yahuu.
Hiç merak edipte almadım.pamuk gibimi.
Gelen sıvı nerede birikiyor.

biraz komik olcak ama :)) idare edersin :))
hani burnun kanar da pamuğu büker büker burnuna tikip tampon yaparsın ya onun gibi :)) pamuktan bir şey ucunda da ip var,onu alıp kanın geldigi yere(deliğe) ittiriyorsun ve o Pamuk kanı emıyor..ped kullanmana gerek kalmıyor böylece :) istediğini giyebiliyorsun istediğin gibi hareket edebiliyorsun havuza denize bile girebiliyorsun:)) koku fln da olmuyor:) değiştirmesi ve takması çok kolay :)) ben kısın hep kullanmayı düşünüyorum yaza hazırlık olsun :) elim alışsın :) ztn hissetmiyorsun bile oturup kalkarken fln hiç bı şey yokmuş gibi sanki regli degilsin gibi :)) mucize bir buluş :))

mesala ben şarıl şarıl oluyordum(şimdi hamileyim)
yanii okadar kanı nasıl tutuyor ayol.3 saatte bi değişsem o 3 saatlik kanı tutabilecekmi ki?.
doğumdan sonra denemem lazım.eczanelerde mi bulunur.
bide orada bişi varmış hissi oluyormu?bundan çok rahatsız olurum da.

evet denizdede oluyoda kizlar bekarlar kullanmasin tehlikeli
cekhu canim senin profildede bekar yaziyo bence kullanmasa belki yerlestirmemenin problemi budur
simdi gordum uyarim dedim bekarlari

canim senin deyiminle saril saril oluyosanzemuszemus yano cok oluyosa bence 3 saat buile yetmez
ya buyuk boyunu alip altinada ped koycaklsin ,yada cok SIK SIK degistirceksin
ve bilmiyorum hamilesin bi zarari olmaz heralde
ben az oldugum icin ,bikac saatte bir degistiriyorum en kucuk boyunu
rahatsiz etmesine gelince kucuk boylari etmiyoda ,buyuk boylari beni rahatsiz ediyo ,;hele ici dolunca baya rahatsiz eder ,ama kucuge alistim ben farketmiyorum:hulya:

arkadaşlar çok ilgimi çekti güzel bi şeye benziyo anlattığınıza göre denemekte fayda var kaç paradır acaba

Ben 4 aydır düşünüyorum kullanmayı ama henüz cesaret edemedim, kullanamazmışım gibi geliyor
Kızken hep kadın olunca kullanacağım derdim,kadın oldum ama daha deneyemedim

benim bakire arkadaslarım kullanıyor..ben bakire olmadığım için şüphem olmadan kullanabiliyorum..
normal boyunu kullaniyorum suan yogun çünkü kanamam..doğru yerlestirince hissetmiyor insan zaten..
şimdi küçük boyunu aldım kanamam azaldiginda onu deniycem..8tl ye aldım eczaneden ama tansas ta Migros ta fln da satılıyor..en fazla 3 saat tutuyorum..4-6 saat diyor ama o kdr tutmuyorum küçük ped koyuyorum bı de neme lazım diye..ve çok rahat ediyorum..
dün netten de araştırdım orda da bakireler kullanabilir diyordu ama dediğim gibi bakire olanların doktor a sormasında fayda var..benim bakire olupta tampon kullanan arkadasım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…