Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ilk defa kullancam tampon ama nerden alınıyor hangisi sağlıklı boyutları warmı ??cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...canim bende senelerdir tampon kullanirim cok rahat
hatta ona alistim ,pedde rahat edemiyorum
tamponun en kucuk boyunu aliyorum oiyi oluyo
zaten bikac saate bir degistiriyorum
ben avrupasdayim senin dedigin gibi siringalilarda var burda ama bence her ikiside ayni
ben genelde normalini kullaniyorum
baska sormak istedigin varsa sorabilirsin
bende ilk defa kullancam tampon ama nerden alınıyor hangisi sağlıklı boyutları warmı ??cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
merhaba.bekarlar için bi mahsuru varmı cnm tampon kullanmanın özelliklen yazın denizde?teşkr
hımm.siz kullanmışınız herhalde yazınıza göre?nedenkine
teşkr ederimbilgi paylaşımınız için.diğer bekar arkadaşların yazılarını okudum saglık yönünden demek istemişdim.yinede teşkr
bende ilk defa kullancam tampon ama nerden alınıyor hangisi sağlıklı boyutları warmı ??cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
bugüne kadar hic kullanmadim ama, kullanmayi düsünüyorum acikcasi,
birazda cekinmiyorum degil, ne bilim ayni diger arkadaslardaki gibi düsüncelerim var, ya sizarsa veya icine kacarsa gibilerinden, birde havuzda ve denizde birsekilde pamuk o suyla baglantiya gecersede enfeksyon falan kaparim diye, en büyük korkum...
Ama denemekte fayda var diye düsünüyorum...heleki bu sicak yaz aylarinda...
Kizlarada hic tavsiye etmiyorum (bekarlara yani) bugüne kadar sordugum bazi kisiler bozmuyor dedi ama ben inanmiyorum, bir arkadastanda duymustum kizligini öyle kaybettigini, büyk boyunu kullanmis ve bilmeden zari yirtilmis...Tavsiye etmiyorum yani...
Evlendikten sonra denesin bekarlar....Bi tampon icin kizliktan olmaya deymez bence..
ki biz türklerde (heleki erkeklerimiz icin) böyle seyler biliyosunuz ki cok önemli...
yine herkesin kendi bilecegi ama tavsiye etmem...
a.s