Tampon kullanan var mı?

ben de bir ara denemistim ama hic rahat edemedim orada bisey oldugun hissi rehatsiz edici bir durumdu....kullanim acisindan cok rahat olsada....prospeksunde uzun sure kullanilmamasi gerktigi yaziyordu...rahat edemedim...belki de kullandikca alisinilir....

ben de kullanmayı düşündüm ama değıştırmeyı unuturum ben onu ya

yok cnm niye unutasın :)) pedi de aslında 4-6 saatten fazla tutmamak lazım gün icinde nasıl ped degistiriyorsan onu da degistirirsin :)) saate bakıyorum ben hep değiştirirken ona göre hesapliyorum :) çok büyük rahatlıkmis..ben hiç hissetmiyorum ya..

bende hiç kullanmadım ama merak ettim açıkcası şimdiç...Denemekten zarar gelmez heralde

bende bu yaz tatilimde kullandım reglim tatilime denk gelince. İlk gün bende biraz tereddüt etim ama inanılmaz rahat ettim, rahatça denize girdim hareket ettim, güneşlendim sadece 3 saatte bir değiştirdim onun dışında en ufak bir rahatsızlık olmadı. Benim marketten aldığım tampon pamuk yapılı, ve ucunda ipi olan birşey genelde onlar var zaten.. Doğru yerleştirdiğinizde hiç sorun olmuyor ipide dışarda kalıyor ne kadar arkaya yerleştirirseniz yerleştirin. Sonrada çok kolay çıkıyor.. Ben hala arada dışarda uzun işim varsa felan kullanıyorum.

tam böyle bir konu açmak üzereydim teşekkür ederim tamamını okudum , bende kullanmayı düşünüyorum ama bir iki sorum olacak kullanan arkadaşlara , sızdırma olayı olurmu geçermi acaba disarıya 3-4 saat tuttuk diyelim ama azda olsa öyle bir ihtimal olurmu? ve ikincisi paketin içinde kaç tane oluyor bir döneme yetermi bir paket tampon teşekkür ederim şimdiden

Bende kullanıyorum ve çok büyük bir rahatlık. Paket içinde 16 tane var, değiştirme süresini uzun tutarsan tabii ki sızdırma yapıyor, birde kanamanın yoğunluğuna göre tampon seçersen daha iyi oluyor. Yoğun günlerde süper son günlerde daha ince olanını kullanmakta fayda var.

pipirikli; ben en küçük boyundan almıştım çünkü kanı çekince de şişiyor kendisi ve büyük boy rahatsız edebilir o yüzden. Ama iki paket alırsın dener bir bakarsın. Ben yaz tatilimde kullandım ve denize girdim denizde oyunlar oynadım güneşlendim felan sahilde sürekli yürüyordum hiçbir sızdırma olmadı ve 2.5 -3 saat kadarda tutuyordum. Zaten pamuk yapılı olduğundan içine çekiyor sızdırma olacağını sanmam ancak 2.5- 3 saatte bir değiştirmek lazım yoksa kanı daha fazla çekemez ve o kan dışarıya akamazsa zehirleyebilir. Onunda bir kapasitesi var tabii.. sürekli değiştirirsen hiçbir sorun olmaz pedden daha uzun bir süre olduğu kesin.. Hem de hissetmiyorsun bile büyük rahatlık...

o zaman bu harika birşeymiş bende alayım hemendelikafadulden dediğiniz gibi iki boyundan alırım ikiside işe yarar son günlerimde küçüğünü kullanırım eğer büyük boy anca yeterse ilk günlerde 16 adet baya varmış içinde yeterde artar bile geceleri kullanılmıyormuş ,teşekkür ederim evrecka ve dejavu_one a.s.

Gece unutup uyumuştum bir kere o zaman sızmıştı, ama onun dışında şiştiği için sızma olayı olmaz. Özellikle yazın çok büyük rahatlık. Dışarıdayken asla ped kullanmam, hiç bir rahatsızlığı yok hissedilmiyo bile, tampon en güzel icatlardan biri yerimseniben

evet gerçektende güzel icatlardan biri olsa gerek,fakat bir sitede inceledim yazın kullanmak daha riskli imiş ,tampon uzun süre kaldığında toksit sendrom denilen bir rahatsızlık yaratıyormuş ve rahatsızlık yaz aylarında maksimum derecede karşımıza çıkabiliyormuş ,bir doktorun videosunu izledim 2 saat tutun diyor aklınızda bulunsun ve gece aman unutmayın çıkartmayı

benim ilk 3 gün çok kanamam olur..o yüzden ilk 3 gün normal kullandım ve 2-3 saatte bir değiştirdim ped de koydum ana sizdirma fln olmadı daha snr da küçük boyunu kullandım..çok rahat ettim..yalnız siringalilar olanları bence daha hijyenik..henüz Türkiye de yaygın kullanılmadığı için çeşit az..fakat gecen gün bir yerde gördün siringalilardan..önümüzdeki ay onu denemeyi düşünüyorum..
tampax yok Türkiye de ins en kısa zamanda o da gelir :))
o.b. kullandım 16 tane var bir kutuda 8tl ye eczaneden aldım..
benim için artık ped bitmiştir :))

o bahsedilen hastalık uzun süre degistirilmedigi taktirde oluyor..pis kan içerde durduğu için..
aslında pedler icinde aynı tehlike var 4 saatte bir pedi de değiştirmek gerekir ama daha uzun süre tuttuğum çok oluyor..
yani düzenli değiştirildiği taktirde herhangi bir problem olusturacagini sanmıyorum..

Ben gene de kızlık açısından sakıncalı olduğunu düşünüyorum.
Evlendikten sonra muhakkak denicem

bu konuda hiç bilgim yok. birşey sorabilir miyim peki kan çıkışı olmuyor o kan içeride birikiyor. tampon değiştirirken mi akıyor:teytey:

arkadaslar evet tanpon kullanmak çok rahat tabı sadece kadınlar için geçerlı bakır kızlar için kullanılması sakıncalı .kullanımı çok kolay uzun süre tutmadıkça içerde rahatsızlık vermez. zaten kan dolunca kendınız hıssedersınız.

bende bir kez kullandim super birsey fakat malesef benim icin deil
cook kanamam oluyor regl donemimde o bakimdan ped gerekli cok kanamasi olanlar rahat kullannabiliyormu acaba>>????
fakat az veya normal adet gorenler icin kesinlikle harika birsey

Son düzenleme:
kanı zaten tampon emıyor..değiştirirken fln hiç bir şey olmuyor..o incecik Pamuk kanı emziği için şişiyor tabii..tipac değil ki bu cikartirken kan fışkırsın :))))) Pamuk yani :)))
benim bakire arkadasım kullanıyor doktor a sormuş o yüzden bakirelerin doktora sormasında fayda var..

Cekhu bakire insan nasıl kullansın onu, ucuna koyup bırakmıyosun ki, baya itiyosun ileriye akannehir

tampon kullanıpta içerde olduğunu unutup bi tane daha yerleştirmeye çalışırken kızlık zarını bozduğunu anlatan birini okumuştum nette. ne olur ne olmaz diyip bakirler temkinli yaklaşsın.
biz de bi deneyelim bakalım. teşekkürler arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…