Tampon kullanan var mı?

cok huzursuz birsey bi baayan arkadasimin icine kacti zehirledi falan onunlami ugrasicam

bende ilk defa kullancam tampon ama nerden alınıyor hangisi sağlıklı boyutları warmı ??cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

bende ilk defa kullancam tampon ama nerden alınıyor hangisi sağlıklı boyutları warmı ??cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

ben herzaman kullanirim bezde rahat etmiyorum tamponda bise akmiyorum seviyorumm

konuyu tesadüfen gördüm,bayılıcam sanırımeyvahedigeldismile

böyle şeylerde tansiyonum düşüyo benim yaaa...oraya öyle bişiler sokmak falaneyvahedigeldismile:bbo:akannehir

zaten bakire olduğum için kullanmamda....evlenincede kullanamam vallaaa..oyyhhhh bayıldımmakannehir

Büyük marketlerde ve eczanelerde bulabilirsin. Ben şimdiye kadar bi tek "o.b" diye bir marka gördüm, ama boyutları vardı sanırım. Aşırı kanaman yoksa en incesi iyidir. Zaten birkaç saatte bir değiştirmen gerekiyor, o zamana kadar da tampon içeride şişmiş oluyor, çok kolay çıkıyor.

Hakikaten büyük rahatlık da, keşke böyle birkaç farklı marka olsa, biraz daha hesaplı olsa falan bilmiyorumkismile

tampon çok rahat gerçekten de..ama kanamanın yoğun olduğu ilk günlerde kullanımı daha kolay ve pratik oluyor..önemli olan 3 saati geçirmemek..yoksa toksik şok sendromuna yolaçabiliyor allah korusun..

teşkr ederimbilgi paylaşımınız için.diğer bekar arkadaşların yazılarını okudum saglık yönünden demek istemişdim.yinede teşkr

Ha pardon o zaman, arkadaşlar zaten denizde de rahatça kullandıklarını yazdıkları için ve siz "bekarlar için mahzuru var mı" diye sorduğunuz için ben bunu kastettiniz sandım bi an. bilmiyorumkismile

Bir ara kullanmıştım..
Regl döneminde denize girerken ama bana çok pratik gelmedi ya da oraya yabancı bir cisim yerleştirme fikrine alışamadım .Zaten zar zor yerleştiriyordum:))) bir daha kullanmadım..

Neyse alışan için kolaylık evet..

Ama bekarların kullanması konusunu anlamadım..

Tabbi ki bekarlar kullamamalı, çok kolay kızlık zarına zarar verilebilir..
Snuçta presslenmiş sert bir pamuk_cisim, ve vajinaya yerleştiriyorsunuz.
Regl olduğunuz için anlamazsınız bile kızlık zarının zarar görüp görmediğini.

yine de siz bilirsinz.

topicte tamponun nasıl birşey olduğunu bilmeyenler varmış..
byrun..

presslenmiş pamuk, ilk etapta sert birşey yani..Kullanıldıktan sonra emilen kanla yumuşuyor tabii.

Birkaç görsel de ben ekleyeyim bari...

Bu içimizdeki konumu:

Bunlar da ipine dikat etmezsek tatilde başımıza gelebileceklerden bir demet:

bugüne kadar hic kullanmadim ama, kullanmayi düsünüyorum acikcasi,
birazda cekinmiyorum degil, ne bilim ayni diger arkadaslardaki gibi düsüncelerim var, ya sizarsa veya icine kacarsa gibilerinden, birde havuzda ve denizde birsekilde pamuk o suyla baglantiya gecersede enfeksyon falan kaparim diye, en büyük korkum...
Ama denemekte fayda var diye düsünüyorum...heleki bu sicak yaz aylarinda...
Kizlarada hic tavsiye etmiyorum (bekarlara yani) bugüne kadar sordugum bazi kisiler bozmuyor dedi ama ben inanmiyorum, bir arkadastanda duymustum kizligini öyle kaybettigini, büyk boyunu kullanmis ve bilmeden zari yirtilmis...Tavsiye etmiyorum yani...
Evlendikten sonra denesin bekarlar....Bi tampon icin kizliktan olmaya deymez bence..
ki biz türklerde (heleki erkeklerimiz icin) böyle seyler biliyosunuz ki cok önemli...
yine herkesin kendi bilecegi ama tavsiye etmem...

a.s

cnım evlenmeden tampon kullnlmıyor dediğin gibi kullandan varsa
erkekler için çok öneml olan kızlık yırltabilir ama gayet rahat kullanımı varr

Bu yıl tatilimiz regl dönemime denk geldi.Bende geçiktirici kullanıp hormon dengemi bozmaktansa tampon kullanmayı tercih ettim. Ve daha önce neden kullanmadığım için hayıflandım kendi kendime.Artık tamponsuz yapamam vazgeçilmezlerim arasında şuanda.Gündüz işte tampon kullanıyorum gece pet kullanıyorum . Rahatına düşkün arkadaşlar benim gibi tereddüt edipte bu rahatlığı geri tepmeyin sonra pişan olursunuz keşke daha önceleri cesaretimi toplayıp kullansaydım diye çünkü çookk rahat ..

Merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır takip ediyordum yazılarınızı. bu sefer bende deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim..

dün ilk defa tampon kullandım :18: başta bi an yapamicam gibi geldi ama hiç zorlanmadan yerleştirebildim.. yeterince itmedim gibi geldi çünkü gayet uzun bi ip dışarıda kaldı... Riske girmemek adına 2 saat sonra çıkarttım. Çıkartırken hiç zorlanmadan çıkıyor ama ipe güvenmek şart

Ama ikinci tampon beni zorladı.. İlkinden çook daha kolay hatta daha derine yerleşti ama hissettim sürekli. yani bu da doğru yere yerleşemediğini gösteriodu ama çıkartmayı da göze alamadım.. Bi saat sonra dolmuştu :s ve çıkarttım.. Sanırım yoğun gün için farklı boy kullanmam gerek.. Çabuk dolduğu için mi rahatsız etti anlamadım.

hafta sonu havuzum var.. Orda da kullansam mı bilemiyorum. 1,5 saat sürüo seansım ama yeter mi ki sanki galiba belki

ben tamponu gezmeye falan gidiceksem kullanıyorum ama bende tampon şöyle bi etki yapıyo midem bulanıyo ve karnım çok ağrıyo sürekli sanki ishal olmuşum gibi bide sık sık idrara çıkıyorum her çıkmamdada değiştiriyorum tamponu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…