Tampon kullanan var mı?

Kullanma o zaman sakin tatlim, kücümsememek gerekir. Bu TSKdan hayatini kaybeden kadinlar var...
Banada normal gelmedi 1 saat sonra böyle rahatsiz etmesi, bencede alerjin var senin.

Haklısın,ben de öyle düşünmeye başladım...Zaten pedle daha rahatım ben..Gerçi ped dayandıramıyorum ama napalım....:)

bir zamanlar bende aldim kullanmaya calistim ama basarili olamadim. oraya birseyin girip orda kalmasi dusuncesi korkutuyor beni.. :KK50:

tampon ped,e göre çok rahat alışınca ve doğru kullanılınca,olabilir bazı bünyelerde belki allerjik reaksiyon gösterebilir ama ped,de yapabiliyor bazı bünyelerde .
türkiyede kullanımı biraz az avrupaya nazaran yalnız sık değiştirin ben memnunum....

tampon aslında ped e göre çok daha rahat ve kullanışlı ben denize girerken bir kaç kez kullandım hayatta sızdırmıyor gönül rahatlığıyla yüzebilirsiniz :KK34: yerleştrmesi de o kadara zor değil valla ya ayakta ya da evdeyseniz yatarak takabilirsiniz. ipinin dışarda olması önemli sakın kaçırmayın :KK9: ben hijyenik olmayacağını düşündüğümden her ay kullanmıyorum sanki kanla fln mikrop kapıcakmışım gibi geliyor bir de takıp çıkarması tabi ped kadar pratik olmuyor

X