Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Sen şimdi tüm bunlara inandın mı?

Gerçi ben sana dedim adam eve getirse bile sen kabul edecektin.
Bir adam bunu söyleme cesareti bulyorsa kendinde, suç kadındadır..
Öyle her kadına sevgilimi getireyim de beraber yaşayalım diyemez hiç bir erkek...

O arkadaşından da uzak dur, kimbilir belki de kendisiydi seni aldattıgı kişi...

Sen bir hışımla bu konuyu açtın, sonunu toplarmak için de böyle bir şey söyledin diye tahmin ediyorum.
Yoksa hiç bir erkegin eşine böyle bir şaka yapacagına,
hiç bir kadının da tüm bunlara ragmen o kadının kim oldugunu ögrenmeden bu işin peşini bırakacagına ihtimal vermiyorum ben...

üzgünüm ama kocan sana şaka yapmadı hayal dünyasındakileri de söylemedi. evet malesef ki görüştüğü biri var! herşey iyi giderken olmadı bu durum o sizin dedğinz herşeyin iyi gittiği dönemde de vardı.

suçluluk psikolojisi, anlaşılmasın diye sizin üzerinize daha çok düştü daha ilgiliydi. ama diğer kadın zamanla baskı yaptı artık braraya gelelim ya o ya ben demeye başladı.

kocan da sorunsuz brşekilde olur sandı sana söyledi ama baktı bu durum hiç de kolay değil. belki hukuki yönleri araştrdı öğrendi lan ağzımla aldattığımı söylüyorum ne yaptım bn diye bocaladı geri adım atıyor.

btrdm kapattım o konuyu diyor ama kapanmadı kıza bi süre daha sus payı verildi tmm sabret bn halledicem ama şimdi olmaz biraz daha sabret dedi. gizli gzli görüşmlere devam.

bir erkeğin telefonunda şifre varsa! bu çok önemli şifre varsa! bşka bri mtlaka vrdır. neyin şifrelenmesi bu mit ajanımı kmse bilmesn grüştüklerimi diye şifrelemiş.

eski konunuzu okumadım ama burda yapılan yorumlar gereği üvey yeğen mi oluyormuş ne ondan şüphelennler olunca bnde ister istemez konuyu çabucak kapamasını buna yordm yakın akraba olunca rezillik diz boyu olacaktı. daha fazla şahit olanlar bitenler durdu düşündü yok yook dedi kndmzi daha sağlama aldığımzda tamamen ortaya dökeriz dedi.

konuyu kapatmış inanmış gbi davranın ama algılarınızı 4 açın.
öncelikle o telefon şifresini bulun.
genellikle doğum tarihi olablr 1976. bi üstü bi altı olablr 1975 1977. şifre genelde en az 5 haneli olablr başına sonuna 0 koyun 01976 19760 01975 19750 gbi.
kendi ismi olabilir mesela burak----> 28725 gbi askım----> 27546 olablr şüphelendiğin kızın ismi olablir
tuttuğu takım olabilir fener cimbom gbi.
tam doğum tarihi olblr 07111976 gbi.
bunları dene. internet geçmişini kaydetsin internet tarayıcın o şekilde ayarla. interneti kapattığnda hangi sitelere grmiş nereye grmiş bk.

telefonun şifresini bulamasanda bazı mesajlar hafıza kartında kayıtlı olblr çıkar hafıza kartını kendi teline bilgisayara tak resim filan da olablr hepsni kopyala. eğer mesj filan bulursan hafıza kartını sakın ona verme sakla.

telefonun şifresni bulursan hemen kndi operatörünün sitesine gr online işlemlere gr ve telefon dökümüne ulaş.

şimdi de herşey hayal ürünü mü oldu ?

taşları yerine oturtacak eşiniz çoktan konuyu kapattığına göre yarın öbür günde alır bi çiçek barışırsınız.mutlu mesut yaşarsınız inşallah

çocuklar duyacak diye çıkmayan kavga gürültü( ki burda haklısınız çocuklara yansıtmamak gerekir ama bi saatliğinede olsa çocukları bi komşuya arkadaşa bırakabilirsiniz) içinizde yankılanır ama unutursunuz yani yapcak bişey yok(!)

merak ettim arkadaşın nereden biliyor eşinin yalan söylediğini:44:

konuyu ilk okuduğumda da yazmıştım eşiniz şaka yapıyor olabilirmi diye....bilmiyorum eksik parçalar o yüzdenmi bana sahici gelmiyor bir erkek böyle bir şey gerçek olsa eve getirim mi diye sormaz bence.

merak ettim arkadaşın nereden biliyor eşinin yalan söylediğini:44:

ben de oraya takıldım sanki işin iç yüzünü biliyo
adamın takip mi ediyo her adımını ki hayal aleminde yaşadığını söylüyo hayret birşey ya

Allah korusun çok daha iğrenç bişey çıkmasın da altından...

bir de nasıl hayal ise çocukları bile okuldan almayı unutuyor

masumum dikkat et,oyuna gelme

Son yazımı yazdıktan sonraki yorumları okumadım henüz. Arkadaşım nereden biliyor diyenler çünkü arkadaşım eşimin psikolojik sorunları olduğunu biliyor. Bizim hayatımızı biliyor. Diğer konumda da yazmıştım. Benim eşime daha önce kesin olmamakla birlikte Bipolar bozukluk-Psikoz teşhisi konmuştu.kesin değildi çünkü tedaviyi yarım bırakmıştı. Son 3 yıldır da bayağı iyiydi. Yorumlarınızı yazarken lütfen daha duyarlı olun benim canım zaten yanıyor neden yanıyor anlatayım.
1. Gerçekten aldatılmış olabilirim. (Eşim şu anda yok öyle birşey desede)
2. Eşim bunu sırf beni üzmek, tepkimi görmek için yapmış olabilir. (Buda bir nevi kandırılmak)
3. En kötüsü eşimin hastalığı nüksetmiş olabilir ki bu akşamki konuşmalarından bunu daha iyi anladım.buda diğer 2 madde kadar canımı yakıyor. Hasta bir insan psikolojisi ile uğraşan bilir. Ben 40 yaşındayım bu saatten sonra ne fake konuyla, nede insanlarla dalga geçmekle işim olmaz. Cahil bir insan değilim. Zayıf hiç değilim. Benim en büyük hatam daha yolun başındayken, çocuklarım küçükken, eşimin hastalığını öğrendiğimde ayrılmamak oldu. Onu o halde bırakamadım ama yıpranan ben oldum. Şu an aklım gayet başında evet, üzgünüm, bitkinim ama dünkü gibi uyuşuk halde değilim. Eşimle kavga etmediğimi, tepki göstermediğimi sanıyorsunuz, ama hayır ona gereken tepkiyi gösterdim. Ben 12 yıllık evliyim. ilk 8 yılımız zaten hep onun hezeyanlarıyla geçti. Son 3 yıldır tamda herşey yoluna girmişken yeniden başa döndüğümü görmek kadar hiç bir şey acı vermiyor insana. Bu akşam eşim konuştu ben dinledim. Baktım ki kendisini aşmış gidiyor dedim tmm sen konuş, ben artık sana cvp vermiycem.

Sonuç olarak ne anladınız eşinizle geçen konuşmanızdan?

Sonuç olarak ne anladınız eşinizle geçen konuşmanızdan?

Eşimin sağlıklı düşünemediğini, gene kendi dünyasında kurduğu hayatı için arayış içerisinde olduğunu anladım. Ona göre bütün yaptıkları normal şu anda. Benim bütün konuşmalarım haksız, tek haklı ve mağdur olan o, ona göre ben evi, arabayı herşeyi almışım, o bana gençliğini vermiş, vs.

siz altadıldığınızı düşündüğünüzü konuştunuz mu?bu konuda kimden bahsediyormuş.eğer hastalıksa gerekli tedaviyle eşiniz ruh sağlığını kazanır ama işin içinde başka bir kadın varsa tedavisi yok bence.Allah yardımcınız olsun...

Allah yardimcin olsun, cok zor bir rahatsizlik.
Ozelliklede erkekte olunca kadinin ikna etmesi nerdeyse imkansiz gibi gozukebilir.
Tedavi sart ama istemedikten sonrada zor.
Allah sabir versin canim.

İş yerinde nöbete kalmak değil de, kendi isteği ile vardiyalı sisteme geçti. Çocuklar içinde bahanesi, camiye gitmiş karne saatinde yetişemediği içinde çocukların normalde hep gelip gittikleri arkadaşlarıyla döndüğünü düşünmüş güya.

camiye gider, ama karısını akrabasıyla aldatmaktan çekinmez.
yaman çelişki.

40 yaşındasınız neredeyse annem yaşındasınız.sizi kırmak değil niyetim ama bazı noktalar akla mantığa sığmıyor.
mesela eşinizin hastalığı tam olarak ne bilmiyorum ama biz nikahda söz vermedik mi hastalıkta sağlıkda diye.niye hasta diye onu bırakmadğınızdan dolayı pişmansınız.?size aynı şey yapılsa hem bedenen hemde moral olarak çökmez miydiniz?
birde bi yorumunuzda eşinizin sizi aldattığı kesinleşse bile bazı durumlardan dolayı boşanmayı hemen düşünmediğinizi söylediniz.bu niye?
birde aldatılan kadının aklına buraya konu açmak hemde yarım saat içinde nasıl gelir?
umarım sizi kırmam sadece bunlar aklıma takıldı.istersenizde cevaplamayabilirsiniz

söylediğin gibi eşinin hastalığı nüksetmiş olabilir tamam o kısımda sorun yok ama bi gerçekten uzaklaşma arkadaşım yani
diğer olasılıktan aldatıyor da olabilir ve suçunu örtmek için hastalığın arkasına sığınmış da olabilir

Son düzenleme:

Tabi konuştum canım kimse yok diyor. Ev kredisi ödediğimiz için maddi yönden sıkıntılıyız hatta laf arasında kendimize para buldumda elin o.....ları mı kaldı dedi. Kadın yokmuş ama şartlarını kabul eden birini bulursa olacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…