Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

evet bende örnek verdim .... herkes güçlü yapıda olamıyor ....

İyi hoşda ben örnek verdim illaki o işleri yapsın demedim ki,tüm yorumlarımı okumadınız heralde ben nafakada acabilir dava açsın dedim.Ben konu sahibinin eşi gidiyorum dediğinde ne yapıyorsun diyip de tepkisiz kalmasını normal bulmadım,kovsaydı evden.Bu benim şahsi fikrim..

arkadaşlar,eğri oturup doğru konuşmak lazım.öyle merdiven silsin demekle olmuyor bu işler.kardeşim 18 yaşındaki oğluyla, eşinden ayrıldı.kendi işyerinde çeyiz işi yapıp,annemden kalan yetim aylığıyla ev kirasını ödedi ,yine de çok zorlandı.üstelik ben ve diğer kız kardeşim çok çok yardım ettiğimiz halde. hayat gerçekten zor.en zor olanı da ,dul olduğunuzda sanki tabakta dağıttığınızı düşünen, insan görünümlü yaratıklar.sırf bu yüzden ,sebep de sadece geçimsizlik olduğundan eşiyle tekrar birleşti

Bu olayı anlayışla karşılayan bir sürü kadın varmış ama ben çirkef çıkmışım.

O zaman ben büyük ihtimalle çirkefliğin yaratıcısı olurdum bu dünyada başıma böyle bir şey gelse. Ne cesaret bu ya eve getireceğim tanıştıracağım falan? Noluyoruz yani? Hiç çocuk mocuk dinlemezdim atardım evden. Belki bekara karı boşamak kolay diyeceksiniz ama böyle bir şey de sindirilir mi yahu? Sakin karşılanabilir mi bu? Açıklamak zorunda!

Sevilca,sizin anlattığınız durum farklı,konu sahibinin durumu farklı..Adam aldatıyor pişkin pişkin söylüyor,eve getiricem diyor ve eşinin bunu normal karşılamasını bekliyor.Hayat çok zor evet ama kocasıyla mücadele edeceğine(değmeyecek bir adama)hayatla mücadele etsin daha iyi.Bir arkadaşın yazdığı yoruma katılıyorum..
Aldatılmayı hazmetmek,yer silmeyi hazmetmek..Hazmetmek gerçekten kişiden kişiye göre değişir.
Konu sahibinin maddi açıdan sorunu yokmuş o zaman o adam hala neden o evde?maddi imkanı olmasa bile kadınların herşeye boyun eğmesini ben hazmedemiyorum..

Tartışma polemik içine giremem herkesin kendi düşüncesi uslubu vardır. ama bazı arkadaşlar cahil cahil yorumlar yapıyor.. biz kadına eşini el bebek gül bebek besle yalakalık yap demiyoruz sakin olup mantıklı davranmasını istedim. Çocuklarını ve kendini ilk sağlama alıp ondan sonra ayrılması gerektiğini vurguladım.... Hakimin karşısına %100 haklı olarak çıkmanın avantajlarını bahsetmeye calıstım. Unutmayın ki Ülkemizde Boşanma vakkalarından sonra bir çok üzücü olaylar meydana geliyor. Amerikada yaşamıyoruz . Televizyondaki diziler gibi yaşam sürmüyoruz.! Anlaşmalı olarak yolları ayırmak en mantıklısı....

Sorsanıza alnını secdeye koyarken hiç mi utanmıyor.. Bir de arsızca üste çıkıyor.. Erkeklere gizli bir izin mi varmış.. Tövbe yaa.. susuyorum..

Tartışma polemiğe girmek istemeyen kişi,konu sahibine yapılan yorumu eleştirip,sataşmaz,hakaret etmez.Demek aynı fikir ve görüşte olmadığımız zaman cahil diye nitilendirilip aşağılanıyoruz.Bu zamana kadar hiç ban yemedim sizin yüzünüzden de yemeyi düşünmüyorum.Düşünce özgürlüğü(saygı çerçevesinde) diye bi şey var ama sanırım siz birhabersiniz..Konu sahibine saygıdan bundan sonraki yazılanlara cevap vermeyeceğim..

ben merdiven silme olyına fikrimi söylemiştim.aldatma konusuna gelince,eşime herzaman şunu söylerim "kalbin ,gönlün başkasına kayabilir insanlık hali. ama bunu başkasından değil senden duymak isterim.açlıktan ölsem,aşkından gebersem yine de dönüp arkama bakmam.beni istemeyeni ben hiç istemem" . ama bazı arkadaşların dediği gibi herkesin karakteri,bazı şeyleri kabullenme sınırı farklıdır.

yüzsüz herif bide çocuklarıyla vedalaşmış demek çocuklara söylersen öldürürm demiş madem utanacaksın niye yapıosun ne diyecek ilerde çocuklarına acaba çok azmıştım o anda gördüğüm en s......kle annenizi aldattım mı

keşke o çaydanlığı kasıklarına boşaltsaydın nereseyli aldattıysa orası çekerdi cezasını zevki aldığı gibi acıyıda

eğer ortada imkansızlık varsa aldatmayı kabullenmektense merdiven silmeyi yeğlerim. ama aldatan adam diğer kadınla rahat rahat yaşayıp gününü gün edecekse de, sakin davranıp, mantıklı davranıp mümkün olan en büyük maddi kaybı verdirip, adamın ciğerini sökmeyi isterim. bendeki sinirle nasıl sakin kalırım nasıl mantıklı düşünürüm bilemem de, en iyisi bu.

Hadi canım sende fazla sallama...Her narkotik polisi seçmecedir herkesi o birime almıyorlar ve senin iddaa ettiğin gibi rüşvet alıp kimseyi korumuyorlar. Ayrıca senin kocana gelene kadar bu işi trilyon olarak götürenler var rüşvet alsalar onlardan alırlar. İşim dolayısıyla 10 seneye yakın bu birimin memurlarıyla birlikteydim. tek bir tanesinde böyle birşey ne gördüm ne duydum. Öyle uyuşturucu için göz açtırmıyorlar ne sanıyorsun sen bu birimi. Hem senin kocanın yaptığı iğrençlikler senin mideni bulandırmıyorsa bizimki bulanıyor anlatma bari. Bize burda şikayetleneceğine ara bir narkotikçiyide hem devlete hem kendine hemde zehirlenecek onca gence bir yararın olsun...Polisler bütün sosyal paylaşım sitelerine uğruyorlar buradaki yazdıklarından dolayı bulurlar bak seni... Sonra kk de kurtaramaz valla haberin olsun

eşim polis
ayrıca şu var her mesleğin iyisi kötüsü vardır ama ben bu arkadaşın yazdıklarını hiç inandırıcı bulmuyorum, hem TSK'yı hem Emniyet Teşkilatını karalayan şeyler yazıyo, aklım almıyo kocam gay olacak ve beni hamile bırakacak ben bunu kabul edicem çocuk doğurucam o adamdan

"ama aldatan adam diğer kadınla rahat rahat yaşayıp gününü gün edecekse de, sakin davranıp, mantıklı davranıp mümkün olan en büyük maddi kaybı verdirip, adamın ciğerini sökmeyi isterim"" Bende bunu anlatmaya calısıyorum anlamayan arkadaşlarımız var. Gününü gün Edeceği de Kesin Eşi duygusuz merhametsiz bir insana benziyor zaten

Son düzenleme:

Külliyen yalan yahu hayal dünyasında arkadaş...! O insanlar gençlerimiz zehirlenmesin diye kelle koltukta geceleri gündüzleri birbirine karışmış adam arıyor burdan bitanesi çıkmış rüşvetçi diyor. Çok sinirlendim

Benim de Ablamın eşi polis urfadalar canları tehlikede görev yapıyolar. Allah biliyor ya gerisi önemli değil. Sinir olmuncak bişi yok cahil cüheyla konuşanları takmıcaksın. Konuyuda kafasından sallayıp yazmıştır emin ol. hayelle gerçeği karıştırıyodur

bi kere gay adamı kırk metre öteden anlıyo adamlar askere falan almazlar, velev ki gözden kaçtı alındı askere o illaki kendini belli eder anında pembe teskereyi eline verirler kendini nizamiyede bulur, burda gerine gerine kendi kazdıkları kuyuya düştüler diyo ama hamile olan kendisi, kim inanır ki adamın gay olduğuna, aslan gibi adam bak çocuğu bile oluyo

Konu sahibi arkadaşım aslında yapacağın çok zor ama duygularını nefrete dönüştürmeyi becerirsen kolaylaşır. İspatla bu aldatma olayını sonra aç tazminat davanı ne hali varsa görsün. Bir insandan alınabilecek en iyi intikam iyi yaşamaktan geçer. Giyin kuşan gül eğlen ama önce maddi olarak canını yak kendini sağlama al ondan sonra senin maneviyatın onun maneviyatını yıkacaktır

Sana Katılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…