Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

konu sahibine sakinsin diyenler elestirilmis yok filmi izliceniz bilmem ne,terbiyesizlige varmaya baslamis birinin yorumu !

herkes kendi yapisini öne katarak düsündü,bu konuda ben kesinlikle sakin olamam saskinligimda bundan

iyi de konu sahibi çalışmıyo muydu ki ben çalışıyo diye hatırlıyorum
ayrıca ben de zaten kanıtlarını toplayıp öyle dava açsın diyorum herşeyi adama bırak git demiyorum evi de kendisinin alması şart zaten aldatan taraf kimse o defolsun gitsin ben zaten çok karşıyım kadınların bu durumda evi terketmesine
sadece bu affedilecek bi durum değil ve sırf inat olsun diye boşanma sürecini uzatanları anlamadığımı söylüyorum ben çünkü şu eşi eşcinsel olan arkadaşta boşanmıyorum sırf sürünsün diye yazmış o konuda düşünerek yazdım aslında

Doğru Dedin arkadaşım. Evi erkek terk eder gider. Kadın dışarı atılmaz en azından delikanlı adam yapmaz. Kendi hatasını kabullenip pişkin pişkin söyleyen adam Çocuğunada eşinede bakmak zorunda....

Doğru Dedin arkadaşım. Evi erkek terk eder gider. Kadın dışarı atılmaz en azından delikanlı adam yapmaz. Kendi hatasını kabullenip pişkin pişkin söyleyen adam Çocuğunada eşinede bakmak zorunda....

tabiki adam gibi adam çocuklarını mağdur edip gitmez başka kadınlarla yaşamak için. çocukların evin her türlü masrafını karşılaması lazım zaten.
abdestli namazlıymış ya beyefendi dini açıdan da namus konusunda baya bi eksilerde ama inş bu konularda hassastır

mesele kim olduğu ne zamn bulduğu deil mesele kocanın şerfszliğii!

arkadaşlar kendimi çok kötü hissettiğim için ancak şimdi gelebildim bunuda yazıp çıkıcam. Sabah 6 ya kadar hiç uyumadım sonra eşim kalktı, beni gördü söylenmeye hakaretlere küfürlere başladı, hiç seslenmedim. Dünde yazdığım gibi telimi almıştı, sonrada pc yi söktü, sanki aldatan benim. sonra kendimi kaybettim, geçirdiğim ağlama krizimiydi, yoksa sinir krizimi bilmiyorum, ama onun bana söylediklerini duyuyorum, kendi sesimi kontrol edemiyorum, oda çocuklar duyacak, korkacak diye ağzımı kapatıyor, neden sonra kendime gelebildim, sonra telimi verdi, pc yi taktı, zor belada olsa yukarı çıktım. Bana sürekli, tamam bitti, dün gece konuştum, bitirdim, böyle birşey bir daha olmayacak diyor. Bende bitse ne olur bende bittim dedim. O gittikten sonra biraz uyumuşum. Sonra olayları anlattığım arkadaşım geldi, onada anlattım ama arkadaşım eşimin yalan söylediğini, inanmamam gerektiğini, eşimin hayal dünyasında yaşadıklarını gerçekmiş gibi anlattığını söylüyor. Şu anda çok bitkinim, ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilmiyorum. Eşimin hezeyanları olduğunu kabul etsem bile 2 gündür yaşadıklarımı hayatım boyunca unutamam. Yaşadığım acıyı ben biliyorum. Ben bugüne kadar çok acılar yaşadım. Çok yakınlarımı kaybettim ama bir insanı sağken kaybetmek çok daha acı veriyormuş insana. Eşim bana bunu 3 yıl önce yapsaydı bu kadar canım yanmazdı. Çünkü o zaman sorunlarımız vardı. Ben bu kadar herşey yolunda giderken yaşadıklarımı kabullenemiyorum. Bir taraftanda 2-3 hafta gibi kısa bir sürede hemen nasıl birini buldu, bu kadar çabuk ilerledi herşey diyorum, yada o nasıl bir kadınki bitti deyince hemen kabullenip bitiriyor diyorum. Evet yerine oturmayan taşlar var ve bunuda tek oturtacak kişi eşim, ama o bu konuyu çoktan kapattı kendince.

kocanız siznle eğlenmiş anlaşılan.bence de hayal aleminde yaşıyor.

herkes merak etti seni,iyisin en azından..kocan seninle eğlendi mi şaka mı yaptı ders mi vermek istedi yoksa gerçek miydi hepsi bilemeyiz.

sen neye inanmak istiyorsan ona inanacaksın zaten.

eğer şaka yapmışsa bile senin sinir krizlerini izlemesi ve sana bunları yaşatması çok acımasızca.

Eşiniz Şifozren olabilir. Bu Yaptıklarını bir Psikyatrı doktoruna anlatsanız iyi olur. o Sizi Daha iyi Yönlendirir...! Bağzı şeylerin düzelmesini taşların yerine oturmasını istiyorsan biraz çaba sarf ediceksin. Eşinin yaptığı mantıklı değil.

eşini vs tanımadığım için olmamış olayları olmuş gibi anlatması ne derece doğrudur bilemiyorum ama şöyle bi durum varki eğer aldattı ise ve tepkini görünce seni sindirmeye vs hakaretle küfürle çalıştı sende sinir krizi geçirdin vs yok bitti diyecek tabi her aldatan erkek gibi evli bir erkekle birlikte olan kadının psikolojiside çok farklı oluyor çünkü eşin o kadına bitti dese bile he tamam hemen bitsinmi diyecek aksine iş inada biner evli erkek çok çekici geliyor bir çok kadına ben bunları gördüm herşeyden önemlisi senin psikolojik sağlığın önce sen sonra çocukların vs geliyor iyi düşün ona göre hareket et unutma bunların hepsi geçecek öyle düşün

Bu nasıl olablir ya !
Nedir bu kadınların çektiğini ALLAH'ım sana havale ediyorm böylelerni ! üzülme dyemicem canm çocuklarn varmş allah yardmcın olsun çok çok kötü bir drum okuyunca elim ayagm titredi resmen bu nasıl olablr yani nasıl bir insan bu kusura bakma senn kocanı bi kaşık suda boğmak lazım nasl sna getireblrki onu ne demek yani bu ağzımı bozucm şmdi tvbe yarabbm ya !

söyledikleri sadece lafta kalsa şaka yapıyor diyebilirsiniz. iş yerinde nöbete kalmak, çocukları okuldan almamak, 750 dk yetmeyip sizi eskisi gibi aramaması! işten gelip uyumayıp dışarı çıkması? bunlar ne oluyor şakanın bi parçası mı? olayın üstünü şaka yaptım diyerek kapatmaya çalışmasıda işin sıvama kısmı olmuş .

böylece kalakaldim, ne desem bilemedim
saka yapmis öylemi :89:
masumum, sen kocana nasil davrandinda adamin totosu bukadar kalkmis
ya o küfürler niye, cep telini pc yi niye aldi elinden:44:sen kriz gecirincede verdi :44:

kimse kusura bakmasında böyle şaka ya da deneme filan olur mu ya.kendimizi kan
dırmayalım lütfen.
arkadaşın nerden biliyo ki hayal dünyasında yaşadığına seni inandırmak istiyo.
adam basbaya gözünü karartıp önce bi söyledi sonra vazgeçti ve şimdi de üstünü kapatmaya çalışıyo. ya da senin sakinleşmen için bekliyo.
kim durup dururken böyle hassas evliliği bitirecebilecek bir konuda olmayan birşeyi olmuş gibi söyler ki. bana çok saçma geldi bu ihtimal.
ayrıca arkadaşların söylediği gibi yalnızca adamın sözle ifade ettiği bi durum yok ki hareketleri davranışları da aldattığını doğruluyo zaten.
daha önceki konunu da okudum bugün o elti kızıyla ilgili olan eşinin sağlam pabuç olmadığı belliymiş zaten

biraz sert yazdım sanki seni üzmek hiç istemiyorum ama sen de bu yalana inanma lütfen

anlamadım izin gunundee çocuklarınızla yasadıgınız eve o kadını mı getırecegını söyledı yuh dıyorum artık pes!

asla şaka falan degıldır bunun sakası mı olurmus de kı sen kocana onu buraya getırme ama dısarda yüzlesecegım
de ve kızla senı tek bıraksın kız anlatsın bakalım ne hakla cocuklu adamla ılıskı yasamıs sonra da al kocamı basına
cal dersın bu ne ya!'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…