Gelmedi canımm İnsallah gelişmelerden haber verirkızlar geldi mi konu sahibi ?
yazdı mı hiç?
Kadının Maddi destekçisi yok ailesininde destek çıkağa benzemiyor bu kadın ne yiyip ne içicek 10 yaşında 2 tane evladı var. sabırlı olup sağlıklı bi şekilde karar vermesi en doğrusu oyun oyna sende intikam al mantığı yok boşanma sürecinde %100 haklı çıkması için biraz kanıt toplasın hemde ilersi için kendine gelecek planlasın diye söylüyoruz...! Boşan evi terket demesi çok basit hayatın zorluklarıyla başaçıkabilicekmi ? çocuklarının masraflarını karşılayabilicekmi kimse düşünmüyor hemen bas tekmeyi gitsin... İlk Kendini Sağlama Alsın Ondan sonra ayrılması daha sağlıklı.!
Doğru Dedin arkadaşım. Evi erkek terk eder gider. Kadın dışarı atılmaz en azından delikanlı adam yapmaz. Kendi hatasını kabullenip pişkin pişkin söyleyen adam Çocuğunada eşinede bakmak zorunda....iyi de konu sahibi çalışmıyo muydu ki ben çalışıyo diye hatırlıyorum
ayrıca ben de zaten kanıtlarını toplayıp öyle dava açsın diyorum herşeyi adama bırak git demiyorum evi de kendisinin alması şart zaten aldatan taraf kimse o defolsun gitsin ben zaten çok karşıyım kadınların bu durumda evi terketmesine
sadece bu affedilecek bi durum değil ve sırf inat olsun diye boşanma sürecini uzatanları anlamadığımı söylüyorum ben çünkü şu eşi eşcinsel olan arkadaşta boşanmıyorum sırf sürünsün diye yazmış o konuda düşünerek yazdım aslında
Doğru Dedin arkadaşım. Evi erkek terk eder gider. Kadın dışarı atılmaz en azından delikanlı adam yapmaz. Kendi hatasını kabullenip pişkin pişkin söyleyen adam Çocuğunada eşinede bakmak zorunda....
Şaşkınım, şoktayım, hesap soruyorum uzatma bitti diyen bir adam, beni tehdit eden ama aynı zamanda çocuklara aksettirme diyen birisi, karşımdaki adam olsa o kadar ısrarıma kim olduğunu, söylerdi, sadece susuyor, ona hangi arada buldunda, bu ilişki bu aşamaya geldi diyorum, susuyor, tek kelime söylemiyor.
arkadaşlar kendimi çok kötü hissettiğim için ancak şimdi gelebildim bunuda yazıp çıkıcam. Sabah 6 ya kadar hiç uyumadım sonra eşim kalktı, beni gördü söylenmeye hakaretlere küfürlere başladı, hiç seslenmedim. Dünde yazdığım gibi telimi almıştı, sonrada pc yi söktü, sanki aldatan benim. sonra kendimi kaybettim, geçirdiğim ağlama krizimiydi, yoksa sinir krizimi bilmiyorum, ama onun bana söylediklerini duyuyorum, kendi sesimi kontrol edemiyorum, oda çocuklar duyacak, korkacak diye ağzımı kapatıyor, neden sonra kendime gelebildim, sonra telimi verdi, pc yi taktı, zor belada olsa yukarı çıktım. Bana sürekli, tamam bitti, dün gece konuştum, bitirdim, böyle birşey bir daha olmayacak diyor. Bende bitse ne olur bende bittim dedim. O gittikten sonra biraz uyumuşum. Sonra olayları anlattığım arkadaşım geldi, onada anlattım ama arkadaşım eşimin yalan söylediğini, inanmamam gerektiğini, eşimin hayal dünyasında yaşadıklarını gerçekmiş gibi anlattığını söylüyor. Şu anda çok bitkinim, ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilmiyorum. Eşimin hezeyanları olduğunu kabul etsem bile 2 gündür yaşadıklarımı hayatım boyunca unutamam. Yaşadığım acıyı ben biliyorum. Ben bugüne kadar çok acılar yaşadım. Çok yakınlarımı kaybettim ama bir insanı sağken kaybetmek çok daha acı veriyormuş insana. Eşim bana bunu 3 yıl önce yapsaydı bu kadar canım yanmazdı. Çünkü o zaman sorunlarımız vardı. Ben bu kadar herşey yolunda giderken yaşadıklarımı kabullenemiyorum. Bir taraftanda 2-3 hafta gibi kısa bir sürede hemen nasıl birini buldu, bu kadar çabuk ilerledi herşey diyorum, yada o nasıl bir kadınki bitti deyince hemen kabullenip bitiriyor diyorum. Evet yerine oturmayan taşlar var ve bunuda tek oturtacak kişi eşim, ama o bu konuyu çoktan kapattı kendince.
arkadaşlar kendimi çok kötü hissettiğim için ancak şimdi gelebildim bunuda yazıp çıkıcam. Sabah 6 ya kadar hiç uyumadım sonra eşim kalktı, beni gördü söylenmeye hakaretlere küfürlere başladı, hiç seslenmedim. Dünde yazdığım gibi telimi almıştı, sonrada pc yi söktü, sanki aldatan benim. sonra kendimi kaybettim, geçirdiğim ağlama krizimiydi, yoksa sinir krizimi bilmiyorum, ama onun bana söylediklerini duyuyorum, kendi sesimi kontrol edemiyorum, oda çocuklar duyacak, korkacak diye ağzımı kapatıyor, neden sonra kendime gelebildim, sonra telimi verdi, pc yi taktı, zor belada olsa yukarı çıktım. Bana sürekli, tamam bitti, dün gece konuştum, bitirdim, böyle birşey bir daha olmayacak diyor. Bende bitse ne olur bende bittim dedim. O gittikten sonra biraz uyumuşum. Sonra olayları anlattığım arkadaşım geldi, onada anlattım ama arkadaşım eşimin yalan söylediğini, inanmamam gerektiğini, eşimin hayal dünyasında yaşadıklarını gerçekmiş gibi anlattığını söylüyor. Şu anda çok bitkinim, ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilmiyorum. Eşimin hezeyanları olduğunu kabul etsem bile 2 gündür yaşadıklarımı hayatım boyunca unutamam. Yaşadığım acıyı ben biliyorum. Ben bugüne kadar çok acılar yaşadım. Çok yakınlarımı kaybettim ama bir insanı sağken kaybetmek çok daha acı veriyormuş insana. Eşim bana bunu 3 yıl önce yapsaydı bu kadar canım yanmazdı. Çünkü o zaman sorunlarımız vardı. Ben bu kadar herşey yolunda giderken yaşadıklarımı kabullenemiyorum. Bir taraftanda 2-3 hafta gibi kısa bir sürede hemen nasıl birini buldu, bu kadar çabuk ilerledi herşey diyorum, yada o nasıl bir kadınki bitti deyince hemen kabullenip bitiriyor diyorum. Evet yerine oturmayan taşlar var ve bunuda tek oturtacak kişi eşim, ama o bu konuyu çoktan kapattı kendince.
Eşiniz Şifozren olabilir. Bu Yaptıklarını bir Psikyatrı doktoruna anlatsanız iyi olur. o Sizi Daha iyi Yönlendirir...! Bağzı şeylerin düzelmesini taşların yerine oturmasını istiyorsan biraz çaba sarf ediceksin. Eşinin yaptığı mantıklı değil.arkadaşlar kendimi çok kötü hissettiğim için ancak şimdi gelebildim bunuda yazıp çıkıcam. Sabah 6 ya kadar hiç uyumadım sonra eşim kalktı, beni gördü söylenmeye hakaretlere küfürlere başladı, hiç seslenmedim. Dünde yazdığım gibi telimi almıştı, sonrada pc yi söktü, sanki aldatan benim. sonra kendimi kaybettim, geçirdiğim ağlama krizimiydi, yoksa sinir krizimi bilmiyorum, ama onun bana söylediklerini duyuyorum, kendi sesimi kontrol edemiyorum, oda çocuklar duyacak, korkacak diye ağzımı kapatıyor, neden sonra kendime gelebildim, sonra telimi verdi, pc yi taktı, zor belada olsa yukarı çıktım. Bana sürekli, tamam bitti, dün gece konuştum, bitirdim, böyle birşey bir daha olmayacak diyor. Bende bitse ne olur bende bittim dedim. O gittikten sonra biraz uyumuşum. Sonra olayları anlattığım arkadaşım geldi, onada anlattım ama arkadaşım eşimin yalan söylediğini, inanmamam gerektiğini, eşimin hayal dünyasında yaşadıklarını gerçekmiş gibi anlattığını söylüyor. Şu anda çok bitkinim, ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilmiyorum. Eşimin hezeyanları olduğunu kabul etsem bile 2 gündür yaşadıklarımı hayatım boyunca unutamam. Yaşadığım acıyı ben biliyorum. Ben bugüne kadar çok acılar yaşadım. Çok yakınlarımı kaybettim ama bir insanı sağken kaybetmek çok daha acı veriyormuş insana. Eşim bana bunu 3 yıl önce yapsaydı bu kadar canım yanmazdı. Çünkü o zaman sorunlarımız vardı. Ben bu kadar herşey yolunda giderken yaşadıklarımı kabullenemiyorum. Bir taraftanda 2-3 hafta gibi kısa bir sürede hemen nasıl birini buldu, bu kadar çabuk ilerledi herşey diyorum, yada o nasıl bir kadınki bitti deyince hemen kabullenip bitiriyor diyorum. Evet yerine oturmayan taşlar var ve bunuda tek oturtacak kişi eşim, ama o bu konuyu çoktan kapattı kendince.
Pc çok ağır cevap yazmakta zorlanıyorum. Şu an aklıma geldiği kadar anlatayım. Son 15- 20 gün öncesine kadar benimle çok ilgilenen, asla aldatmam diyen bir eşim vardı ama son zamanlarda beni işyerinden hiç aramamaya başladı, eşimin hattı faturalı ve 750 dk limiti var, neden beni aramadığını sorduğumda limitinin bittiğini söyledi, telefon geliyor ben arkadaşımla rahat görüşeyim diye çıkıyordu yanımdan, görevi nedeniyle sadece gündüzleri çalışan eşim kendisini vardiyaya aldırmıştı ve Cuma Cumartesi sabah işten gelmesine rağmen hiç uyumadan dışarı çıktı, arıyorum işim var diyor, çocukların karnesini almaya gidecekti ama gitmemiş, çocuklarım orada beklemiş en sonunda öğretmenleri ulaştı bana. Cumartesi günde işten çıkıp eve hiç gelmedi taki akşam 7 ye kadar. Eve geldiğimde uyuyordu, hiç görüşmedik ama beni gene hiç aramadı. Bu akşam eve geldi sordum. Hiç inkar etmedi, ama bir açıklamada yapmadı. Çok ısrar ettim, yalvardım ama açıklama yapmadı, sadece şu an hazır olmadığını izin gününde onu getireceğini söyleyince o zamana kadar sakin olmaya çalışan bende ipler koptu, ona yarın sabah evden ayrılmasını söyledim ama bana saçmalamamı, iyi olmdaığımı söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?