Bende ona aynısı söyledim. Sevgili eşim 5 vakit namazını kılan, güya Allahtan çok korkan biri ama o 3 günlük için bu döktüğüm gözyaşlarımın, çektiğim acıların hesabını fazlasıyla verecek, bu bende kapanmayacak, ama onda da o vicdan azabı hiç kapanmasın.
anladığım kadarıyla anlatayım;
konu içinde iki konu oluştu
masumum nickli arkadaşın kocası onu büyük ihtimalle eltisinin kızıyla aldatıyor zaten eskiden bununla ilgili bir konusu varmış. ve eve aldattığı kadını getireceğini söylemiş..arkadaş da olay çıkarınca öyle demek istemedim gibi şeyler saçmalamış..dün geceden beri masumum dan haber yok..
yeşhill isimli arkadaşın eşi ise yeşili bir tabur askrle aldatmış,adam eşcinselmiş..asla çocuğu olmaz denilmiş ama arkadaş şu anda hamile.ona iyi bir ders verdim diyor.
Konu sahibi paylaşacak kimsem yok diye buraya derdini yazıyor,10 kere rahat yazamıyorum rahat değilim diyor.Bazı arkadaşlar bayılırlar eleştirmeye nasıl sakinsin,böyle olur mu vs,kadını bir taşlamadığınız kaldı,herkesin karakteri bir mi,sakin olur,sinirli olur,yerden yere vuracağınıza,destek olmayı deneseniz Allah rızası için
Konu sahibi paylaşacak kimsem yok diye buraya derdini yazıyor,10 kere rahat yazamıyorum rahat değilim diyor.Bazı arkadaşlar bayılırlar eleştirmeye nasıl sakinsin,böyle olur mu vs,kadını bir taşlamadığınız kaldı,herkesin karakteri bir mi,sakin olur,sinirli olur,yerden yere vuracağınıza,destek olmayı deneseniz Allah rızası için
Eltısının kızı ne demek yıgenı degılmı ya bynm almıyo bırı solesın
benim anlamdığım adamda o kadın müsfetteside bukadar edepsiz ve rahatlar ama o kadın evine nasıl gelicekmiş senin hangi cesaretleçağır gelsin adres ver bizde gelelim...
o kadının yüzüne kezzap atıp kör olan gözlerinide oyup o kocan olacak adam değil madama yedirmek istiyorum kudurdum burda
maalesef doğru eğer turkiyede uyuşturucu ile uğraşıyorsanız tanıdığınız mercilerin başında kanun adamları geliyor rüşvet için herşeyi yapabilcek durumdalar
normalde gaylar askere alınmaz fakat ankaraya kadar şikayet etmeme rağmen olay örtbas edildi.skerdeyken boşanmadım gerekcesi vardı askerim mağdurum ayağına gidiyordu biraz daha delil toplamaya ihtiyacım vardı.hatta geliri belli olmayan para akışınıda tespit ettim.
çocuk kısmına gelince allah ında bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
hiç birimiz cocuk kısmını tahmin etmiyorduk 30 mayıs ta falcıma gittim :) bebek görünüyor dedi güldüm imkansız dedim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)
neden hala evli kaldığıma gelince ben uyuşturucu üzerinde durmuştum kimsem yoktu bana da bişi yapma niyetinde olabilirlermi diye düşündük falcı m biraz daha sabret cok şey öğreniceksin demişti cok şeyde öğrendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?