• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

şöyle de bir durum var sakin olup olmadığını bilemeyiz..bazı insanlar sakin görünür ama içinde ne fırtınalar kopar...

üstelik iki çocuğuyla ne yapacağını bilemeyen,eşinin kendisini aldattığını öğrenen bir kadın sakin olmaz ancak uyuşmuş gibi olur.

aynen ya. hayır sakin olsa bile ne sakıncası var ki insanlar çeşit çeşit mizaçlar farklı. gözünü kan mı bürüsün kadının yani eline ne geçecek çocuklarına ve kendisine zarar vermekten başka bir işe yarar mı hayır. mahkemede işe yarar mı hayır. hakim tutup 'aferin kız sana kocanı yolmuşsun rezil etmişsin dur ben de sağlam bi tazminat kitleyeyim ' mi diyecek.

aksine bu sinirle kocasına hakaret, tehdit vs. içeren bişeyler mail ya da sms yollarsa adam tutar mahkemede delil diye sunar tazminattan da yırtar eğer kadıncağızın ispatı yoksa ki yok.

burada kadıncağız gelip şöyle yaptım böyle bağırdım şöyle çağırdım vs. dese millet soracak '' ee sonra '' film izler gibi millete eğlence mi lazım anlamıyorum ya.

maalesef doğru eğer turkiyede uyuşturucu ile uğraşıyorsanız tanıdığınız mercilerin başında kanun adamları geliyor rüşvet için herşeyi yapabilcek durumdalar
normalde gaylar askere alınmaz fakat ankaraya kadar şikayet etmeme rağmen olay örtbas edildi.skerdeyken boşanmadım gerekcesi vardı askerim mağdurum ayağına gidiyordu biraz daha delil toplamaya ihtiyacım vardı.hatta geliri belli olmayan para akışınıda tespit ettim.
çocuk kısmına gelince allah ında bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
hiç birimiz cocuk kısmını tahmin etmiyorduk 30 mayıs ta falcıma gittim :) bebek görünüyor dedi güldüm imkansız dedim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)

neden hala evli kaldığıma gelince ben uyuşturucu üzerinde durmuştum kimsem yoktu bana da bişi yapma niyetinde olabilirlermi diye düşündük falcı m biraz daha sabret cok şey öğreniceksin demişti cok şeyde öğrendim :)

her mesajınla ayrı bir şoka giriyorum,yaşam enerjimi kaybettim vallahi..

bence sen artık işlerini falcılara giderek,onlardan gelecekle ilgili tahminler alarak yürütme..maaşallah herşeyi biliyor,keşke geleceği kestirip bu adamdan çocuk yapmaıın da pek doğru olmadığını söyleseymiş sana.

hala boşanmadın mı? hala evli misin o adamla?

Son düzenleme:
doktor serap - YouTube arkadaşlar bunu gördünüz mü ya ben çok güldüm

dr.serap diye bi kadın kendisini aldatan eşinden nası intikam alıyo dinleyin ve görün
ben bile özendim ilerde aldatılırsam sessiz kalmak yerine ben de böyle bi intikam almak isterdim:37:

doktor serap - YouTube arkadaşlar bunu gördünüz mü ya ben çok güldüm

dr.serap diye bi kadın kendisini aldatan eşinden nası intikam alıyo dinleyin ve görün
ben bile özendim ilerde aldatılırsam sessiz kalmak yerine ben de böyle bi intikam almak isterdim:37:

evet eski bir video ama güzel bir intikam almış bravo

evet eski bir video ama güzel bir intikam almış bravo

evet devamını da izledim şimdi kadın boşanmış kocasından
spiker soruyo içinizde kalan eşinize söylemek istediğiniz birşey var mı diye
o da cinsel hayatları için rol yapa yapa tiyatrocu olucaktım benim iyi oldu bu boşanma filan diyo :1:
adamın yerinde olmak istemezdim

biz kadınların ortak sorunu bu önce sakin olun derin nefes alın her insan kendi hayatından ve kendi yaşantısından sorumludur.bence bu problem sizin değil eşinizin .ona belli etmeyin duymazdan görmezden gelin biraz sabırlı olun.

hande vakasından oturumu
olayların cabuk ve ugrassız ılerlemesındenmı bılmıyorum ama konuya ınanmıyorum.. gercekcı bulmuyorum

Son durum nedir hanimlar? Beynim döndü ya konu icinde 1000 tane konu acilmis hepsini birden nasil takip edelim? :52:
Birde escinsel koca konusunda merak ettim. 1-2 asker gay olabilir tamam da, hepsi mi gay orda? :53:
Nasil bir askeriye orasi? Türk Koko$lar askeriyesi mi?

en son akşam okumuştum kızım uyandı diye edemeyip kk yı kapamak zorunda kaldım kızım uyudu meraktan bi girip bakiğim dedim bir saattir kalkamadım başından konu içinde konu olmuş yahuu.. konu sahibinden hala haber yok iyce merak ettimmm

her mesajınla ayrı bir şoka giriyorum,yaşam enerjimi kaybettim vallahi..

bence sen artık işlerini falcılara giderek,onlardan gelecekle ilgili tahminler alarak yürütme..maaşallah herşeyi biliyor,keşke geleceği kestirip bu adamdan çocuk yapmaıın da pek doğru olmadığını söyleseymiş sana.

hala boşanmadın mı? hala evli misin o adamla?

Birde "erkegim" diye ortalikta geziyor ha?
Ben ondan daha erkegimdir kesin
:ssz:
Arkadas pek sikayetci degil galiba bu durumdan yoksa coktan bosanirdi

Allah bu erkek milletini bildiği gibi yapsın:47: bela okumak istemiyorum sende kocanı Allaha havale et
eğer kızla beraber yaşamanı falan teklif ederse asla kabullenme canım bu da artık bir erkeğin yüzsüzlükte şerefsizlikte tavan yapacağı nokta :23:sakinliğini koruyup delil topla ve boşan canım
okurken sinirlerim zıpladı offf beyinsiz ve doyumsuz bu erkek milleti:19:Allah yardımcın olsun canım

hastalık oldu bende başından kalkamıyorum bir de işim çıkıp gidince geldiğimde konunun çok ilerlediğini görüyorum hepsini okumak zaman alıyor çekirdek yemek gibi birşey oldu bu konu bende kesitrip atamıyorum

Birde "erkegim" diye ortalikta geziyor ha?
Ben ondan daha erkegimdir kesin
:ssz:
Arkadas pek sikayetci degil galiba bu durumdan yoksa coktan bosanirdi

ya benim anlamadığım bi nokta var adam gayse kadın nası hamile kalmış önceden birlikte oluyolarmış ta sonradan mı böyle olmuş anlamadım ben olayı sayfa da çok ilerlemiş hepsini okuyamıyorum ya merak ettim baya
keşke bu ayrı bi konu olarak açılsaydı

ya benim anlamadığım bi nokta var adam gayse kadın nası hamile kalmış önceden birlikte oluyolarmış ta sonradan mı böyle olmuş anlamadım ben olayı sayfa da çok ilerlemiş hepsini okuyamıyorum ya merak ettim baya
keşke bu ayrı bi konu olarak açılsaydı

adam biseksüel hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanıyormuş

Konuyu şimdi okudum :68:
Evvela şunu belirteyim sakinlik var sakinlik var :36:
Kimi sakinlikler içeride fırtınalar koparır kimi sakinlikler dünyayı başa yıkar.
Konudan konuya değişir bu durum.
Konu sahibinin sakinliği kabullenmeyi de beraberinde getirmiş :ssz:
Bir sindirmişlik yedirmişlik gördüm ben kendisinde :44:
Eski konularını ben de biliyorum ama bu konuda konu sahibi öyle bir yazmış ki başlığa adam saki itiraf etti.
Evet aldattım dedi..Ortada kesin kanıt var mı o bile belli değil :61:
İzin günümde onu getireceği demesi şaka mı gerçek mi ...
Konuda.eksik gedik birşeyler var :26:
Konu sahibi biryandan aldatıldığına çok emin.
Madem elinde kanıt var o zaman bu sakinlik neden öyle ya :ssz:
İki tane çocuğum var napayım demiş.
İki tane çocuk varsa kabul mu edeceksin bu iğrençliği?
Kabul edeceğin için mi bu sakinlik yoksa?
Adam konuşmuyor diyorsun konuşmuyorsa uyumayacak dnleyecek o zaman :20:
Konuşmuyorsa koy kapının önüne.
Sakinliğinin fırtına öncesi sessizliktir umarım kabulleniş değil :ssz:

oha falann oldummm :53::53::53:

izin gününde getırecem dıyıncee"ohaaa"diye bağırmışım. uyuyan çocuk uyandı...

:41::41:

zaten balkondan geldim, avazım çıktığı kadar ağladım ağladım, ama çocuklarım var, onlar birşey anlamasın diye çaba sarfediyorum.

Anne başka bir şey işte senin o kocan düşünmüyor yaptığının sonunu sen aldatıldığını öğrendiğin halde çocuklarım duymasın diyorsun..Rabbim sana hayırlı çözümler versin inşallah..

Back
X