şöyle de bir durum var sakin olup olmadığını bilemeyiz..bazı insanlar sakin görünür ama içinde ne fırtınalar kopar...
üstelik iki çocuğuyla ne yapacağını bilemeyen,eşinin kendisini aldattığını öğrenen bir kadın sakin olmaz ancak uyuşmuş gibi olur.
maalesef doğru eğer turkiyede uyuşturucu ile uğraşıyorsanız tanıdığınız mercilerin başında kanun adamları geliyor rüşvet için herşeyi yapabilcek durumdalar
normalde gaylar askere alınmaz fakat ankaraya kadar şikayet etmeme rağmen olay örtbas edildi.skerdeyken boşanmadım gerekcesi vardı askerim mağdurum ayağına gidiyordu biraz daha delil toplamaya ihtiyacım vardı.hatta geliri belli olmayan para akışınıda tespit ettim.
çocuk kısmına gelince allah ında bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
hiç birimiz cocuk kısmını tahmin etmiyorduk 30 mayıs ta falcıma gittim :) bebek görünüyor dedi güldüm imkansız dedim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)
neden hala evli kaldığıma gelince ben uyuşturucu üzerinde durmuştum kimsem yoktu bana da bişi yapma niyetinde olabilirlermi diye düşündük falcı m biraz daha sabret cok şey öğreniceksin demişti cok şeyde öğrendim :)
doktor serap - YouTube arkadaşlar bunu gördünüz mü ya ben çok güldüm
dr.serap diye bi kadın kendisini aldatan eşinden nası intikam alıyo dinleyin ve görün
ben bile özendim ilerde aldatılırsam sessiz kalmak yerine ben de böyle bi intikam almak isterdim
evet eski bir video ama güzel bir intikam almış bravo
her mesajınla ayrı bir şoka giriyorum,yaşam enerjimi kaybettim vallahi..
bence sen artık işlerini falcılara giderek,onlardan gelecekle ilgili tahminler alarak yürütme..maaşallah herşeyi biliyor,keşke geleceği kestirip bu adamdan çocuk yapmaıın da pek doğru olmadığını söyleseymiş sana.
hala boşanmadın mı? hala evli misin o adamla?
Birde "erkegim" diye ortalikta geziyor ha?
Ben ondan daha erkegimdir kesin
Arkadas pek sikayetci degil galiba bu durumdan yoksa coktan bosanirdi
ya benim anlamadığım bi nokta var adam gayse kadın nası hamile kalmış önceden birlikte oluyolarmış ta sonradan mı böyle olmuş anlamadım ben olayı sayfa da çok ilerlemiş hepsini okuyamıyorum ya merak ettim baya
keşke bu ayrı bi konu olarak açılsaydı
adam biseksüel hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanıyormuş
zaten balkondan geldim, avazım çıktığı kadar ağladım ağladım, ama çocuklarım var, onlar birşey anlamasın diye çaba sarfediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?