• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Bende ona aynısı söyledim. Sevgili eşim 5 vakit namazını kılan, güya Allahtan çok korkan biri ama o 3 günlük için bu döktüğüm gözyaşlarımın, çektiğim acıların hesabını fazlasıyla verecek, bu bende kapanmayacak, ama onda da o vicdan azabı hiç kapanmasın.

arkdasım boyle seyler yazma cunkı bazıları dinde hata aramaya baslar smdı.ınsanda hata vardır..ya konu nerelere gıtmıs neee eltısının kızımı nası yanı yegenı ılemı!anlamadım bırı anlatsın ya

anladığım kadarıyla anlatayım;

konu içinde iki konu oluştu

masumum nickli arkadaşın kocası onu büyük ihtimalle eltisinin kızıyla aldatıyor zaten eskiden bununla ilgili bir konusu varmış. ve eve aldattığı kadını getireceğini söylemiş..arkadaş da olay çıkarınca öyle demek istemedim gibi şeyler saçmalamış..dün geceden beri masumum dan haber yok..

yeşhill isimli arkadaşın eşi ise yeşili bir tabur askrle aldatmış,adam eşcinselmiş..asla çocuğu olmaz denilmiş ama arkadaş şu anda hamile.ona iyi bir ders verdim diyor.

:53::53:

şu anda beynimin ve kanımın donduğunu hissediyorum:53:

bu yazılanlar cidden gerçek mi masumum kullanıcsının hikayesını hayretlen anlamaya çalısırken kocası gay hamile bi kadın cıktı ortayaa.nasıl bi rahatlıktır bu yaaa.hem üzüldüm hemde sinrimden catladım burda.masumum sana gelince nerden geli bu rahatlık.kocan aldatmıs ve sen hıcbısey yok gıbı topık kurmus dert artıon kızım aklını basına al ve o adamı bosa cocuklarının karnesını almayıp sagda solda sürten adamda ne sana koca olur nede cocuklarına baba..allah kımseye yasatmasın elbet zor bı durumdur.ama ne konusması yaa tek yapcagın bosamak ve süründürmek donuna kadar almak.ben senı tanımıorum ama eskı topıkten yazılarını bıkac kısı bahsetmıs..o durumdayken ne mal oldgu gayet bellıymıs esının.çiçek alması neyı degstrır sılkelen ve kendıne gel arkadasım.aldatab adam ya cok ılgılenr yada tamamen ılgıyı keser dıye bosuna mı demısler.senınkıde en buyuk örnek buna bosuna soka girme.

Konu sahibi paylaşacak kimsem yok diye buraya derdini yazıyor,10 kere rahat yazamıyorum rahat değilim diyor.Bazı arkadaşlar bayılırlar eleştirmeye nasıl sakinsin,böyle olur mu vs,kadını bir taşlamadığınız kaldı,herkesin karakteri bir mi,sakin olur,sinirli olur,yerden yere vuracağınıza,destek olmayı deneseniz Allah rızası için

benim anlamdığım adamda o kadın müsfetteside bukadar edepsiz ve rahatlar ama o kadın evine nasıl gelicekmiş senin hangi cesaretle :47: çağır gelsin adres ver bizde gelelim...
o kadının yüzüne kezzap atıp kör olan gözlerinide oyup o kocan olacak adam değil madama yedirmek istiyorum kudurdum burda :47::47::47:

Son düzenleme:
Konu sahibi paylaşacak kimsem yok diye buraya derdini yazıyor,10 kere rahat yazamıyorum rahat değilim diyor.Bazı arkadaşlar bayılırlar eleştirmeye nasıl sakinsin,böyle olur mu vs,kadını bir taşlamadığınız kaldı,herkesin karakteri bir mi,sakin olur,sinirli olur,yerden yere vuracağınıza,destek olmayı deneseniz Allah rızası için

katılıyorum kesinlikle...kadın yılmış demekki artık kaldıki çocukları için o evde sakin olmak zorunda...

Masumum ;

Onceki konunda ortopedik engelliyim demistin.
Engel derecen ne durumda arkadasim ?
Kendi isini kendin halledebiliyor musun?

Ayrica esine namazli niyazli demissin de ,
o kismini hic dusunme zaten , imam nikahi kiyar, kilifina uydurur...

Dun gece de dedim esin sana sevgilisiyle beraber yasamayi teklif etme cesareti gosteriyor,
cunku kabul edecegini biliyor
Ne diyelim
Allah yardimcin olsun ...

evet ne yapmasını bekleniyor anlamıyorum ki ortalığı mı dağıtsın cam çerçeve mi kırsın evde iki küçük çocuk var çocukların gözlerinin önünde kocasına mı saldırsın bıçak mı çeksin napsın yani ?

ha ben konu sahibinin kocasının hala salakça bir şaka yaptığını aklınca karısını sinirlendirmeye ilgisini çekmeye ya da ağzını aradığını düşünüyorum ama gerçekse bile kadıncağız burada derdini açıyor ki içini döküp rahatlasın o sinirle gidip aptalca bişey mi yapsın anlamadım ki

şöyle de bir durum var sakin olup olmadığını bilemeyiz..bazı insanlar sakin görünür ama içinde ne fırtınalar kopar...

üstelik iki çocuğuyla ne yapacağını bilemeyen,eşinin kendisini aldattığını öğrenen bir kadın sakin olmaz ancak uyuşmuş gibi olur.

benim anlamdığım adamda o kadın müsfetteside bukadar edepsiz ve rahatlar ama o kadın evine nasıl gelicekmiş senin hangi cesaretle :47: çağır gelsin adres ver bizde gelelim...
o kadının yüzüne kezzap atıp kör olan gözlerinide oyup o kocan olacak adam değil madama yedirmek istiyorum kudurdum burda :47::47::47:

:18::18::18::18::18:

böyle kadınları parçalayasım geliyor ..ne gurur yaa .evli bir erkeğin evine nasıl gelir kuma mı olmak istiyormuş ..yazıklar olsun eşinede o kadınada ... allahlarından bulsunlar ...
ay neler okuyorum yaa insan evlenmekten korkuyor artık ....
bütün erkeklerin aldattığına inanmıyorum ..benim babam yıllarca anneme sadık ve çok seviyor ... çok şükür .... böyle hikayeler duyunca gerçek mi diye düşünüyorum alışık değilim ..allah yaşatmasın ..yaşayanlarada sabır versin .... bu kadar kolay olmamalı bir kadının gururunu kırmak ..yazıklar olsun .... gebersin bu tiplerr

Son düzenleme:
bazı arkadaslar cok büyük konusuyo.ben olsam falan filan.arkadaslar basınıza gelmeden cok büyük konusmayın.basa gelindimi bazen zor olur o sölediklerinizi yapmak.
bazı insanlar tepkilerini farklı yasar.her insan bi olacak değil. nitekim ben kızımı kaybettim 5 ay önce ve cenazesini kendi elimle evime getirdim. biçok kişi yapamazxdım der.
bu yüzden lütfen elestirmeden daha dikkatli olun.

ben yapi olarak cok soguk kanli ve sakin bir insanimdir, su ana kadar dogumlarim ve dügünümde dahil heyecanlandigimi hatirlamiyorum.ki her zaman faydasinida gördüm, masum sukunetini koru ve yapabilceklerini arastirmaya basla yasal haklarini acabilcegin davalari herseyi.sakin kendini kaybetme 2 cocugun icin güclü olmaya mecbursun.yasadigin travmayi anliyorum ama cocuklarina yansitma ki büyüdüklerinde sorunlu bireyler olmasinlar.su an sahip oldugun metanetine hayranim, tebrik ediyorum seni.keskin sirke küpüne zarar kizlar, arkadasi dagitmaya degil, toplamaya calismamiz lazim, lütfen sacma sapan yok kezapmis yok parcalamaymis gibi fikirlerinizi kendinize saklayin.yangina körükle gidiyorsunuz !!! masumcum bak canim ilk firsatta yalniz kalip bir sicak banyo yap.banyodan cikinca gidip kendine bir papatya yada melisa yada lavanta cayi yap.sakinlesip herseyi sinirlenmeden düsün.ama ne yaparsan yap, o alcak kocana ölüp bittigini aci cektigini gösterme. o zevkten mahrum birak onu oldu mu bebegim? görüceksin bak sakince düsünmek sana cok fayda saglicak.

maalesef doğru eğer turkiyede uyuşturucu ile uğraşıyorsanız tanıdığınız mercilerin başında kanun adamları geliyor rüşvet için herşeyi yapabilcek durumdalar
normalde gaylar askere alınmaz fakat ankaraya kadar şikayet etmeme rağmen olay örtbas edildi.skerdeyken boşanmadım gerekcesi vardı askerim mağdurum ayağına gidiyordu biraz daha delil toplamaya ihtiyacım vardı.hatta geliri belli olmayan para akışınıda tespit ettim.
çocuk kısmına gelince allah ında bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
hiç birimiz cocuk kısmını tahmin etmiyorduk 30 mayıs ta falcıma gittim :) bebek görünüyor dedi güldüm imkansız dedim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)

neden hala evli kaldığıma gelince ben uyuşturucu üzerinde durmuştum kimsem yoktu bana da bişi yapma niyetinde olabilirlermi diye düşündük falcı m biraz daha sabret cok şey öğreniceksin demişti cok şeyde öğrendim :)

arkadaşım şaka mısın yaaa ... aldatılmak zaten kötü ama senin kocan tövbe yarabbim ... bide bayağı açık yazmışsın .. taburla aldattı diyorsun ... bir kurumu şu anda ayaklar altına alıyorsun .... belki doğrudur dediklerin bilemem ama tsk yı bu kadar küçültmeyin lütfen ... bazı dengesiz insanlar çıkıyor tabi askeriyeden ama her meslekte vardır bu tür insanlar ....
falcıya gieceğine git piskolojik yardım al bir doktora görün ... sapık olduğunu bile bile adamdan çocuk yapmışsın bence sende hastasın normal bir davranış değil seninki ....

Nasil bir adam bu allahim sinirlendim wallaha.ben boyle bir durumu yutmam onu rezil ederim giderim gurur denen birsey var.sana nasil diyebiliyor 3 gunluk sey icin ozaman sende yap aynisini evli olmanin ne anlami kalir dimi.ben esimin cebinde kiz num buldum 2 inci dukkan telefonunda yok iscisi aramis dunyayi yiktim ama kabullenmiyor aradigini saatlerce konusuomamis ama yinedee 1 2 dakka bile olsa onun telefonu.bende guveni bittimi tamam asla daha guvenmem

okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar konu sahibini üzerine çok gitmiş sakinsin diye
ama kadın napsın ki öyle bi adam karşısında korkuyo belliki
hem çocuklarına belli etmek istemiyo hem de şiddet vs. uygular diye korkuyo olabilir
herkesin karakteri aynı değil ki. sen belki kocana bağırıp çağırırsın birşey demez ama bazı insanlar öyle değil işte napıcakları belli olmuyo sinirlenince suçu kabullenip özür dileyeceğine üste çıkıp karşısındakini sindirmek için herşeyi yapabiliyo
zaten adam olsa böyle şeyler yapmazdı verdiği yanıtlardan belli nası bi karaktere sahip olduğu
öyle bi insanla düzgün bi iletişim kurulamaz zaten
bundan sonra arkadaşın direk boşanma işlemlerine başlaması endoğrusu
o adamdan ne koca olur ne baba bence

Back
X