- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
canım görürsen mesaj atsana o zaman :) mail atmıştım sana gördün mü bu arada :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım görürsen mesaj atsana o zaman :) mail atmıştım sana gördün mü bu arada :)
neden acaba
gelinlikleri kaana şoplatıcam yarın benim pembenin sırtını falan değiştircem bakalım nasıl durcak. eteği ve kurdelesi benimkinin daha güzel ama beyazdan.
ayakkabı işini de halletseydim bi
neden acaba
gelinlikleri kaana şoplatıcam yarın benim pembenin sırtını falan değiştircem bakalım nasıl durcak. eteği ve kurdelesi benimkinin daha güzel ama beyazdan.
ayakkabı işini de halletseydim bi
ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim
şoplatınca banada gönder merak ederim : ) ben aglaya yı diktirecek bir gelinlik bulamam sanırım o olmazsa gösterdiğim modeli diktirebilirim. sence nasl o :S
evet akayın modelinde fiyonk kaba durmuş senin modelinde daha zarif , etekte ikisinide beğendim.
beyazın eteğinin ön kısmının pilelerine baksana bi katlanmış gibi duruyor arkadan ikisi de güzel. ben ön tarafını beğenmedim eteğin akayda
Canım şimdi hatırladım başka topiğe eklemiştin sen bu gelinliği çok güzel pembe renk mi diktireceksin peki gelinliği beyaz mı. Sırtını dediğin gibi beyazın ki gibi yaparsan daha kapalı olur hem de hoş ta durur. Yakası degaje olmasın bence de gelinlik normal elbise gibi degaje olamaz gibi geldi bana :) Ama pembe gelinliğin bel kısmı falan eteği de çok çok güzel. Bakalım nasıl birşey ortaya çıkacak.
sana önden fotoğrafını göndermiştim ya orada çok güzel duruyordu :S dediğim gibi ben etekte ikisinide beğendim ama önemli olan senin beğenmen : ) sırt ve yaka bölümünde beyaz gibi yaparsan hoş olacağı fikrine katılıyorum
kırık beyaz beldeki kemer ve arkadaki kuşak bu tonlarda bi pembe olcak. eed o yakaya bi türlü ısınamadım ben de. yakasını beyaz gibi yaptırcam kesin artık o
sırt kısmını beyaz gibi yaptırmak istiyorum ama o düğmeler olunca sırta çiçek olmaz oysa sırttaki S şeklinde dizilmiş çiçek sırası çok hoşuma gidiyor. belini eteğini hiç değiştirmicem ben de çok beğeniyorum. bi sırt konusunda kararsız kaldım :/
Şimdi tekrar düşündüm bence eteği bu kadar düz yaptırma beyazınki gibi olsun ben de çok sevmiyorum çok kabarık gelinlikleri kabarıklığı iyi ama çok düz geldi biraz dantel detay olabilir gibi sanki ama abartılı olmayacak şekilde yoksa üst kısımdaki çiçekvari güpürller güzel durmaz.
şimdi gönderdiğin fotoya baktım da evet o görüntülerde eteğin ön kısmı güzel bu katalog fotoğrafında sanki katlanmış gibi çıkmış. öbür gelinlik de güzel ama senin puantiyeliye benzeyen
bence akay papillio'dan kopya çekmiş kim ne derse desin bu kadar benzerlik olmaz![]()
akay kesinlikle kopya çekmiş o çok belli o günde söylemiştimyalnız şu var , akay daha kaliteli kumaşlar kullanmış sanki zira modeller daha oturaklı duruyor papilio da daha salaş
etekte ikisinide beğendim,fiyonkta pembe, yaka ve sırt bölümünde beyaz diyorum. son kararım. kaan enişte şoplasn görelim lütfen
ayy uykum geldi mutfak konuna yazacaktm uykulu uykulu saçmalarm diye yazmadm![]()
sanırım papillionun genel tarzından kaynaklı o salaşlık biraz da
o mutfakta ne badireler atlattık var ya oraya da yazdık usta resmen kendi başına karar verdi yaptı çılgın mıdır nedirsadece dolabın rengi modeli bizim isteidğimiz oldu ne fayanslar ne tezgah bizim isteidğimiz olmadı adam kafasına göre yapmış. kaan işteyken şak diye getirip takmış görünce şok oldu asıl şoku ben yaşadım fotoğrafları gönderince
![]()
böyle ustaları nerden arayıp da bulmuş bizimkiler anlamadım gittikafasına göre takıldı resmen mutfakta adam
ay beniim de uykum geldi biraz kitap okuyim iyice gelsin de yatim ben de
özlemişim kuzucan görüşürüz yine iyi geceler :*