-
- Konu Sahibi Suskunhanim
Her sabah seni seviyorum mesajı da atar mısınız?Bir insana seni seviyorum demek neden bu kadar yanlış anlaşılıyor anlamış değilim,yeğen onlar ya,ben de söylüyorum dayilarima amcalarima, bu kadar da kötü düşunmemek lazim,ne hale geldik ya
Konuda kesinlikle anormallikler var ama yeğen kısmında bir şey çıkacağını sanmıyorum.Her sabah seni seviyorum mesajı da atar mısınız?
Tabiki hayır
Zaten sorun sadece o da değil ki
Anormallikler zincirinin bir halkası o kısım
Görmüş gibi anlatmışKonuda kesinlikle anormallikler var ama yeğen kısmında bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Anladığım kadarıyla konu sahibi mesajları görmemiş sadece eşinin diğer adamla konuşmalarından böyle bir çıkarım da bulunmuş belki de her gün atılmıyor o mesajlar.
Tabiki konu sahibi takipte kalmalı garip şeyler dönüyor zaten
Yakın zamanda 70lik bir pislik vardı, gazetelerde çarşaf çarşaf,13 14 yaşındaki kıza sistematik taciz uyguluyormuş,kızın ailesine yardım ettiği için annesi "dokunsun ne olacak,zaten onda iş yok korkma,ben kontrol ettim"diyormuşGörmüş gibi anlatmış
Aslında bence malesef çocuklarla ilgili bişeyler çıkacak altından
Adam öğretmen
Onda fazla olup diğer insanlarda nispeten daha az olan ne ki
Yetim kalmış ergen yeğenler ve maalesef okuttuğu öğrenciler
Adamın çevresi çocuk dolu
Maddi sömürüden bahsetmiş ama zenginde değiller
bir arabaları varmış sadece
Öğretmen adamın maaşı ne ki eşi çalışmadan kendi evini çocuklarını bakacak da adama yedirecek
Biz hala takip ediyoruz ama galiba konu sahibi bıraktı konuyuNe oldu acaba ya merak ediyorum
Aynen sanırım ya da meşgul yazamiyorBiz hala takip ediyoruz ama galiba konu sahibi bıraktı konuyu
İnşallah sonu güzel bitecek bir meşguliyettirAynen sanırım ya da meşgul yazamiyor
Size çok çok katılıyorumTamamını okuyan biri olarak diyorum ki konu sahibinin gelişmeleri yazması gerekirdi şimdiye kadar. Hiç mi değişiklik yok olup biten? İnsanlar burda tonlarca yorum yaptı fikir sundu haliyle sonucunu merak ediyorlar. Madem konu sahibi konusuna katılmıyor o zaman konu kapatılsın
Ya adam o kadar gereksiz biri ki benden daha önce kek istemişti ben saf da yapıp eşimle göndermiştim.sonraları durumu eşimi doldurduğunu fark edince göndermedim bi daha.Doğuma da geldi ve beni ameliyathaneden odaya alırlarken arkamdan bağırıyordu bana kek yap kocan senin olsun diye
yok artikkkk!!!
18 yasindaki yigenler diye birsey gordum ama sayfayı kaçırdım ne olmus ? Bir citlativersenizBiz hala takip ediyoruz ama galiba konu sahibi bıraktı konuyu
18 yasindaki yigenler bu yabanci adamin omzunda foto atmis ve altina ates etmeyin diye not birakmis.18 yasindaki yigenler diye birsey gordum ama sayfayı kaçırdım ne olmus ? Bir citlativerseniz