Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Avukat neden boşanamazsın demiş onu anlamadım?
Her şeyi anladım, her şey mantıklı zaten de bu kaldı kusur
Tanıdık bir avukata gitmiş. İşte kocam normalde iyi ama bu adamla tanıştıktan sonra değişti falan diyince avukat uğraşmak istememiş ve bu dava düşer demiş. Konu sahibi eşinin kendini evden kovduğundan falan hiç bahsetmemiş. Biz burda onu da söyle diyince başka bir avukatla görüştü. Oda çekişmeli dava açarız uzar ama boşanırsınız demiş.

Sizi yadırgamıyorum o kadar yorum attım ama benim kafam bile hala karışıyor

Reactions: csi
Açıkçası ben konu ilk açıldığı gün okumuştum.
Benim beynimin bir huyu var, mantığımın kabul etmediği şeyleri aklım almıyor ve o konulara yorum da yapmıyorum.

Bugün bir baktım, 50 sayfa olmuş. "N'oldu bu konuya böyle?" diye girdim. Atlaya atlaya okudum.
Avukat bölümünü kaçırmışım mesela.

Özet için teşekkürler. Bakalım nereye gidecek bu işin sonu.

Not: İlle konuya da yorum yapmam gerekiyorsa
* Bir erkeğin saatlerce başka bir erkekle (ki ortada sosyal,kültürel farklar var ise) asla
normal değil.
* Bir yeğenin her gün "seni seviyorum" diye mesaj atması da normal değil amca/dayının
gün ortasında "özlemişsindir" diye resim atması da.
* 18 yaşındaki bir genç kızın çok alakası bir insanın omzuna başını yaslayıp story atması
da normal değil.
* Ama benim beynimin yandığı nokta konu sahibi doğumdan çıkmışken adı geçen
arkadaşın "bana kek yap kocan sana kalsın" minvalindeki cümlesi idi. Bende orada ipler
koptu.

Biara konu sahibine mi ilgisi var diye düşünüldü ama adam kadınlardan nefret ediyormuş.
Eltiyle nasıl anlaşıyorlar o zaman diye düşünüyoruz ve devrelerimiz iyice yanıyor

Fazla sacma degil mi ya?

Zeynep vakasini bilmiyorum da.
Konu sahibinin tutumunu da bilmiyorum ara sayfalari okumadim.

Eltimin kizi kocama.seni sevoyorum.diye mesaj atacak
Kocam da karsiliginda ona foto atacak

Kocam baska adamla sabahlara kadar konusacak.

Bilemedim ya...
Konunun geneli mantık dışı.
Ben bu konuyu açsam bana sorulan sorularla aklımda acabalar yer ederdi.

Ve böyle akıl almaz, ciddi meselede delil toplamak yerine en kısa sürede boşanırdım.

Konu sahibi zaten dış kapı mandalıyken nasıl delil toplayacak merakla bekliyorum.

Konuda yerine oturmayan taslar var.
Fake mi diye dusundum ama bilemedim.

Fake demek yasak diye ben de cenemi tutuyordum 3 gundur :) Ben de hep oyle dusunuyorum. Cunku gercek olamayacak kadar garip vr sacma sapan ayrintilarla dolu bir konu. Bir de her okuyusumda farkli farkli yorumluyorum konuyu. Cok tuhaf

Fazla sacma degil mi ya?
Hemde katmerli saçma,ergenlikteki kızım ne babasına ne amcasına böyle mesajlar atmaz.
18 yaşındaki kız sanki iki yaşında da ölümü ve ayrılığı anlamayıp her bıyıklının peşinden babaaa diye koşuyor

Zeynep vakasini bilmiyorum da.
Konu sahibinin tutumunu da bilmiyorum ara sayfalari okumadim.

Eltimin kizi kocama.seni sevoyorum.diye mesaj atacak
Kocam da karsiliginda ona foto atacak

Kocam baska adamla sabahlara kadar konusacak.

Bilemedim ya...

4 dayim 7 amcam var birine daha seni seviyorum demedim Ben mi sevgisiz buyudum acaba? bir murat basoglu vakasi daha benim midem kaldirmaz yani. Bi isler donuyor

Size evden git diyo sa ben normal bi bağ olmadığını düşünüyorum adam her türlü etkisi altına almış ilerde duygusal bi bağa bile dönüşür şuan yoksa bile neymş yani budar sizi gözeden çıkaracak kadar imkanınız varmış öğretmensiniz bende çıkıp gidin düzelirse tekrar denersiniz düzelmezse böyle evlilik gitmez zaten tercih onun sizin gitmeyeceğinizi bildiği içinde bu kadar umursamaz olabilir giderseniz kıymetinizi anlar diye düşünüyorum herkesin sıkıntısı başka Rabbim yardımcımız olsun

Hah bak ben o lafı unutmuştum. Şahsen saçımı yolmuştum ben o lafa. Bu kadarda yüz verilmez diye.

Allah aşkına biri bana açıklasın bu konuyu burda noluyor. Her gün görüyorum bu konuyu açıyorum bakıyorum her seferinde başka bi olay devreler yanı
ŞimdiBir adam vardı ya
O,kızla ve ailesiyle samimiymiş
Kız,amca,size baba diyebilirmiyim diyormuş,galiba
Adam da kadın düşmanıyım ayağına ocak başına postu sermiş
Konu sahibinin eşi de, çek ipini rahvan gitsin,inceldiği yerden kopsun der gibi salmış çayıra
Yeğene sahip mi çıkıyor,köksüz başsız bir herife altın tepside mi sunuyor,orası daha çözülemedi,durum bu
Yani galiba

Konu fake olsa , bu kadar herkese ayri ayri yanit yazilir miydi ki?

Ha ben fake konulara da anlamadigım için yazan biriyim o ayri.:)

Burada anlatilanlar disardan bakilinca cok garip ama icinde yasayan icin bu derece şok etkisi yaratmamis olabilir.

Çunku cevredeki herkes normal buluyor. Koca saygin ve sevilen bir ogretmen. Konu sahibi de oyle ve kocasina guvenmis ki iki evlat vermis. Ancak bir yildır yani abinin vafatiyla olaylar baslamis.

Benim de aklimi kurcalayan nasil delil toplanacak?

Bu konuda sanirim kanit olmadan hukuki surecin islemesi biraz zor, anladigim seyler degil ancak ben dogru bulmuyorum ya da rahatsiz oldum diyerek bisey yapamiyor sanirim cunku kanit sunmadikca iftiradan oteye gidemiyor.

Bazi arkadaslar da ne kanitla ugrasacaksin bosanma davasi ac , kurtul diyorlar.

İnsaalah haklarinda hayirlisi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…