- 27 Ocak 2018
- 490
- 449
- 28
-
- Konu Sahibi Suskunhanim
Tanıdık bir avukata gitmiş. İşte kocam normalde iyi ama bu adamla tanıştıktan sonra değişti falan diyince avukat uğraşmak istememiş ve bu dava düşer demiş. Konu sahibi eşinin kendini evden kovduğundan falan hiç bahsetmemiş. Biz burda onu da söyle diyince başka bir avukatla görüştü. Oda çekişmeli dava açarız uzar ama boşanırsınız demiş.Avukat neden boşanamazsın demiş onu anlamadım?
Her şeyi anladım, her şey mantıklı zaten de bu kaldı kusur
Açıkçası ben konu ilk açıldığı gün okumuştum.Tanıdık bir avukata gitmiş. İşte kocam normalde iyi ama bu adamla tanıştıktan sonra değişti falan diyince avukat uğraşmak istememiş ve bu dava düşer demiş. Konu sahibi eşinin kendini evden kovduğundan falan hiç bahsetmemiş. Biz burda onu da söyle diyince başka bir avukatla görüştü. Oda çekişmeli dava açarız uzar ama boşanırsınız demiş.
Sizi yadırgamıyorum o kadar yorum attım ama benim kafam bile hala karışıyor
Adamın sosyal medya hesabı yokmuş.Aklima su geldi. Fake sosyal hesabi acip o adami ekle. Ama sen de yakisikli bir adam fotosu koy. Adama mesaj at. Biseksuel falansa belki atlar. Tuzaga duser
Biara konu sahibine mi ilgisi var diye düşünüldü ama adam kadınlardan nefret ediyormuş.Açıkçası ben konu ilk açıldığı gün okumuştum.
Benim beynimin bir huyu var, mantığımın kabul etmediği şeyleri aklım almıyor ve o konulara yorum da yapmıyorum.
Bugün bir baktım, 50 sayfa olmuş. "N'oldu bu konuya böyle?" diye girdim. Atlaya atlaya okudum.
Avukat bölümünü kaçırmışım mesela.
Özet için teşekkürler. Bakalım nereye gidecek bu işin sonu.
Not: İlle konuya da yorum yapmam gerekiyorsa
* Bir erkeğin saatlerce başka bir erkekle (ki ortada sosyal,kültürel farklar var ise) asla
normal değil.
* Bir yeğenin her gün "seni seviyorum" diye mesaj atması da normal değil amca/dayının
gün ortasında "özlemişsindir" diye resim atması da.
* 18 yaşındaki bir genç kızın çok alakası bir insanın omzuna başını yaslayıp story atması
da normal değil.
* Ama benim beynimin yandığı nokta konu sahibi doğumdan çıkmışken adı geçen
arkadaşın "bana kek yap kocan sana kalsın" minvalindeki cümlesi idi. Bende orada ipler
koptu.
Şimdi konu sahibi evli ve hamileyken sıkıntıları başlamış aslında. Sonra heralde doğumdan sonra eşinin abisi vefat ediyor. Eşi abisine çok düşkün. Kaybedince baya depresyona giriyor. Sonra bu abinin arkadaşı çıkıyor ortaya. Eşi bu adamla kanka oluyor ama ne kankalık gözleriniz kanar o derece
Kadın lohusayken eşi ilgilenmiyor hanımefendiyle. Gecelere kadar bu adamla telde konuşuyor. Hanımefendiyle aralarında ne geçiyorsa herşeyi aktarıyor o adama. Özel hayata kadar. Dul kalan eltide tanıyor bu adamı ama kadın soğuk nevale olduğu için pek görüşmüyorlar konu sahibiyle. İşin ilginç ve pis tarafı bu ölen abinin kızlarıyla bu ne idüğü belirsiz herif ve amcanın gereksiz samimiyeti. Büyük kız amcasına (yani konu sahibinin eşine) her sabah seni seviyorum diye mesajlar atıyor. Amcada kıza "al özlemişsindir" diyerek fotoğraf atıyor. Eltinin büyük kızı yine aynı şekilde o sapık adamla resimler çektiriyor. Başını omzuna falan koyuyor. Adamda derme çatma bir yerde yaşıyor ve ailesinden kimseyle görüşmüyor.
Bu kızları bu adamlar sürekli bir yerlere götürüyorlar. Çok komplo teorisi üretildi burda. Benim şahsi fikrim altından pis şeyler çıkacak. Bu arada konu sahibi ve eşide öğretmen. Mune bir sürü şeyler yazdı, izleyeceği yolu gösterdi ama galiba konu sahibi boşanmak istemiyor ki herşeye mız mız... 2 tane avukatla görüştü bu süreçte. İlki dava açarsanız düşer boşanamazsanız dedi. Bu arada adam kadını evden kovuyor, çocuklarıyla tehdit ediyor ve kadının çevresindeki herkes adamın böyle şeyler yapacağına inanmıyor.
Valla heralde pek kısa olmadı ama anca böyle oluyor bacım ben napim
Arada atladığım yerler olmuştur. Gören arkadaşların düzelteceğini düşünüyorum
Size güzel kafa patlatmalar
İkinci zeynep vakası mı diye düşünüyorum bazen.Konuda yerine oturmayan taslar var.
Fake mi diye dusundum ama bilemedim.
Zeynep vakasini bilmiyorum da.İkinci zeynep vakası mı diye düşünüyorum.
Konunun geneli mantık dışı.Zeynep vakasini bilmiyorum da.
Konu sahibinin tutumunu da bilmiyorum ara sayfalari okumadim.
Eltimin kizi kocama.seni sevoyorum.diye mesaj atacak
Kocam da karsiliginda ona foto atacak
Kocam baska adamla sabahlara kadar konusacak.
Bilemedim ya...
Konuda yerine oturmayan taslar var.
Fake mi diye dusundum ama bilemedim.
Hemde katmerli saçma,ergenlikteki kızım ne babasına ne amcasına böyle mesajlar atmaz.Fazla sacma degil mi ya?
Zeynep vakasini bilmiyorum da.
Konu sahibinin tutumunu da bilmiyorum ara sayfalari okumadim.
Eltimin kizi kocama.seni sevoyorum.diye mesaj atacak
Kocam da karsiliginda ona foto atacak
Kocam baska adamla sabahlara kadar konusacak.
Bilemedim ya...
Belgeselin adi ?
Hah bak ben o lafı unutmuştum. Şahsen saçımı yolmuştum ben o lafa. Bu kadarda yüz verilmez diye.Açıkçası ben konu ilk açıldığı gün okumuştum.
Benim beynimin bir huyu var, mantığımın kabul etmediği şeyleri aklım almıyor ve o konulara yorum da yapmıyorum.
Bugün bir baktım, 50 sayfa olmuş. "N'oldu bu konuya böyle?" diye girdim. Atlaya atlaya okudum.
Avukat bölümünü kaçırmışım mesela.
Özet için teşekkürler. Bakalım nereye gidecek bu işin sonu.
Not: İlle konuya da yorum yapmam gerekiyorsa
* Bir erkeğin saatlerce başka bir erkekle (ki ortada sosyal,kültürel farklar var ise) asla
normal değil.
* Bir yeğenin her gün "seni seviyorum" diye mesaj atması da normal değil amca/dayının
gün ortasında "özlemişsindir" diye resim atması da.
* 18 yaşındaki bir genç kızın çok alakası bir insanın omzuna başını yaslayıp story atması
da normal değil.
* Ama benim beynimin yandığı nokta konu sahibi doğumdan çıkmışken adı geçen
arkadaşın "bana kek yap kocan sana kalsın" minvalindeki cümlesi idi. Bende orada ipler
koptu.
Aynı fikirdeyimFazla sacma degil mi ya?
ŞimdiAllah aşkına biri bana açıklasın bu konuyu burda noluyor. Her gün görüyorum bu konuyu açıyorum bakıyorum her seferinde başka bi olay devreler yanı