- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
-
- Konu Sahibi Suskunhanim
Yani abinin ölümünü bu kadar dramatik hale getirmenin de bir anlamı yok ki, koskoca adam insanlar anne babalarini, evlatlarını kaydediyor da böyle sacmalamıyor.Konu fake olsa , bu kadar herkese ayri ayri yanit yazilir miydi ki?
Ha ben fake konulara da anlamadigım için yazan biriyim o ayri.:)
Burada anlatilanlar disardan bakilinca cok garip ama icinde yasayan icin bu derece şok etkisi yaratmamis olabilir.
Çunku cevredeki herkes normal buluyor. Koca saygin ve sevilen bir ogretmen. Konu sahibi de oyle ve kocasina guvenmis ki iki evlat vermis. Ancak bir yildır yani abinin vafatiyla olaylar baslamis.
Benim de aklimi kurcalayan nasil delil toplanacak?
Bu konuda sanirim kanit olmadan hukuki surecin islemesi biraz zor, anladigim seyler degil ancak ben dogru bulmuyorum ya da rahatsiz oldum diyerek bisey yapamiyor sanirim cunku kanit sunmadikca iftiradan oteye gidemiyor.
Bazi arkadaslar da ne kanitla ugrasacaksin bosanma davasi ac , kurtul diyorlar.
İnsaalah haklarinda hayirlisi olur .
Yani bu kötü adam olayı olmadan önce eş iyiydi ama bu adamdan sonra degisti ve kötu davranmaya basladi diye dusunuyoruz ya. Cunku evlilik yolunda olmali ki ikinci evlat sahibi olunmus ama o arada abinin vefatiyla bu kotu adam aileye sızmış ve evliligi bozmus. Anlatilanlardan bu sonuca varinca;Yani abinin ölümünü bu kadar dramatik hale getirmenin de bir anlamı yok ki, koskoca adam insanlar anne babalarini, evlatlarını kaydediyor da böyle sacmalamıyor.
Yeni doğum yapmış eşine yaptıklarına bak, konu sahibinin bugün yazdığı bile saçma geldi bana, yeğeni birsey istemişte amcası yine onun isteğini yerine getirmeye gitmis ,kadın da iki küçük cocukla 2 saalik yolu otobüsle gidiyor, annesi yok mu yeğenlerin bu bile ömürlük çekilecek birşey değil.
Yani başka bir adamın etkisine girip bu kadar saçmalamayan adamı eş diye yanında tutmasi saçma ki zaten ben eşinin düzelip normal hayat yaşayacaklarına hiç ihtimal vermiyorum, boşuna delil toplama bahanesiyle eşinin derdini çekecek konu sahibiYani bu kötü adam olayı olmadan önce eş iyiydi ama bu adamdan sonra degisti ve kötu davranmaya basladi diye dusunuyoruz ya. Cunku evlilik yolunda olmali ki ikinci evlat sahibi olunmus ama o arada abinin vefatiyla bu kotu adam aileye sızmış ve evliligi bozmus. Anlatilanlardan bu sonuca varinca;
Hani kocayı bu adamın etkisinden kurtarabilse konu sahibi evlilikleri yeniden duzelecek diye umuyor.
Yoksa kocanın yaptiklari anlasilir ve kabul edilir gibi değil.
Ha ama koca kotü adamin etkisinden kurtulur mu, donup esine tekrar baglanir mi, baskasinin etkisine mi girer ne olur bilemiyoruz ki?
Yani başka bir adamın etkisine girip bu kadar saçmalamayan adamı eş diye yanında tutmasi saçma ki zaten ben eşinin düzelip normal hayat yaşayacaklarına hiç ihtimal vermiyorum, boşuna delil toplama bahanesiyle eşinin derdini çekecek konu sahibi
Yani benim de endişem delil toplamak icin gececek zamanda Allah korusun daha tatsiz seyler olmasi ya da konunun normalleşmesi cunku herkes sakin, hayat sürüyor.Yan başka bir adamın etkisine girip bu kadar saçmalamayan adamı eş diye yanında tutmasi saçma ki zaten ben eşinin düzelip normal hayat yaşayacaklarına hiç ihtimal vermiyorum, boşuna delil toplama bahanesiyle eşinin derdini çekecek konu sahibi
Birde ölen abisininde bu kadar etkisinde miydi acaba eşi, öyleyse aslında evliliklerinde hep bir problem vardı çünkü başkasının aklıyla hareket eden insanla sağlıklı bir evlilik yürütülmez ki.Adam duzelemez cunku saglikli olsa baskasinin etkisinde kalmaz. Bu adamdan kurtulsa yarin baskasinin etkisinde kalir.
Anladigim kadariyla onceden konu sahibinin etkisindeymis daha cok, boyle olunca da evlilikleri iyiymis sanirim boyle.Birde ölen abisininde bu kadar etkisinde miydi acaba eşi, öyleyse aslında evliliklerinde hep bir problem vardı çünkü başkasının aklıyla hareket eden insanla sağlıklı bir evlilik yürütülmez ki.
Birde ölen abisininde bu kadar etkisinde miydi acaba eşi, öyleyse aslında evliliklerinde hep bir problem vardı çünkü başkasının aklıyla hareket eden insanla sağlıklı bir evlilik yürütülmez ki.
Tesekkur ederimAbducted in plain sight
Yalnız çok sinir bozucu uyarayim
4 dayim 7 amcam var birine daha seni seviyorum demedimBen mi sevgisiz buyudum acaba? bir murat basoglu vakasi daha benim midem kaldirmaz yani. Bi isler donuyor
BendeeeeKonuyu merakla takip ediyorum.. konu sahibi naptı acaba bugün, eşi eve geç mi geldi, gelir gelmez de yine telefonda konuşuyor mu acaba o adamla??