Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Yani abinin ölümünü bu kadar dramatik hale getirmenin de bir anlamı yok ki, koskoca adam insanlar anne babalarini, evlatlarını kaydediyor da böyle sacmalamıyor.
Yeni doğum yapmış eşine yaptıklarına bak, konu sahibinin bugün yazdığı bile saçma geldi bana, yeğeni birsey istemişte amcası yine onun isteğini yerine getirmeye gitmis ,kadın da iki küçük cocukla 2 saatlik yolu otobüsle gidiyor, annesi yok mu yeğenlerin bu bile ömürlük çekilecek birşey değil.

Yani bu kötü adam olayı olmadan önce eş iyiydi ama bu adamdan sonra degisti ve kötu davranmaya basladi diye dusunuyoruz ya. Cunku evlilik yolunda olmali ki ikinci evlat sahibi olunmus ama o arada abinin vefatiyla bu kotu adam aileye sızmış ve evliligi bozmus. Anlatilanlardan bu sonuca varinca;

Hani kocayı bu adamın etkisinden kurtarabilse konu sahibi evlilikleri yeniden duzelecek diye umuyor.

Yoksa kocanın yaptiklari anlasilir ve kabul edilir ve bir ömür çekilir gibi değil, haklısınız.

Ha ama koca kotü adamin etkisinden kurtulur mu, donup esine tekrar baglanir mi, baskasinin etkisine mi girer ne olur bilemiyoruz ki?

Yani başka bir adamın etkisine girip bu kadar saçmalamayan adamı eş diye yanında tutmasi saçma ki zaten ben eşinin düzelip normal hayat yaşayacaklarına hiç ihtimal vermiyorum, boşuna delil toplama bahanesiyle eşinin derdini çekecek konu sahibi

Adam duzelemez cunku saglikli olsa baskasinin etkisinde kalmaz. Bu adamdan kurtulsa yarin baskasinin etkisinde kalir.

Yani benim de endişem delil toplamak icin gececek zamanda Allah korusun daha tatsiz seyler olmasi ya da konunun normalleşmesi cunku herkes sakin, hayat sürüyor.

Evliliklerde kotu yola giren eşi kurtarmak da onemli, ama koca adamı bu yoldan alikoymak mumkun olur mu, hele ki burada arkadaslarin dedigi gibi seyler de soz konusuysa konu sahibinin tek basina ustesinden gelmesi kolay degil gercekten.

Adam duzelemez cunku saglikli olsa baskasinin etkisinde kalmaz. Bu adamdan kurtulsa yarin baskasinin etkisinde kalir.
Birde ölen abisininde bu kadar etkisinde miydi acaba eşi, öyleyse aslında evliliklerinde hep bir problem vardı çünkü başkasının aklıyla hareket eden insanla sağlıklı bir evlilik yürütülmez ki.

Birde ölen abisininde bu kadar etkisinde miydi acaba eşi, öyleyse aslında evliliklerinde hep bir problem vardı çünkü başkasının aklıyla hareket eden insanla sağlıklı bir evlilik yürütülmez ki.
Anladigim kadariyla onceden konu sahibinin etkisindeymis daha cok, boyle olunca da evlilikleri iyiymis sanirim boyle.

Konu cok degisik benim aklim ermedi. Konudaki esler egitimli insanlar bu daha da vahim. Baskasinin etkisinde kalan kocaya ben koca demem o kocayi da oldugu yerde birakir yoluma devam ederim.

4 dayim 7 amcam var birine daha seni seviyorum demedim Ben mi sevgisiz buyudum acaba? bir murat basoglu vakasi daha benim midem kaldirmaz yani. Bi isler donuyor

bacim her birine bi harfini yazsan seni seviyorum un zaten cumlesi çıkıyo

konu sahibinin esinin yegenleri normal
seninki sevgi bolunmuslugu aile genis

Bir insana seni seviyorum demek neden bu kadar yanlış anlaşılıyor anlamış değilim,yeğen onlar ya,ben de söylüyorum dayilarima amcalarima, bu kadar da kötü düşunmemek lazim,ne hale geldik ya

Allah yardımcınız olsun. Bence eşinizin konuşulacak düzelecek hali kalmamış boşuna yazık etmişsin kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…