- 24 Nisan 2011
- 3.297
- 4.781
- Konu Sahibi Suskunhanim
Bu konunun nereye gideceğini merak ediyorum gerçekten ama konu sahibi kayıp bildirimler de bi süre sonra gelmiyor nedense bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu garipliklere rağmen kadın hala mıymıy olunca gördüğü tepkiden kaçtı bence :)18 yasindaki yigenler bu yabanci adamin omzunda foto atmis ve altina ates etmeyin diye not birakmis.
Yine ayni yegenlerden biri sabahlari konu sahibinin esine seni seviyoruk mesajlari atarmis.
Adamda özlemissindir diyip fotosunu atiyormuşmuş :)
Arada benim de aklıma geliyor ama konu sahibi çoktan gitti. Büyük ihtimalle ikinci üyelik almıştır.Konu sahibi bir konu aciyorsun ama gelismeleri yazmiyorsun... insanlar ugrasip yorum yapiyorlar... bi cvp ver yani
Olabilir... ama siteye girip cikiyo bu uyelikten... profiline baktim son etkinlik cumartesi yaziyoArada benim de aklıma geliyor ama konu sahibi çoktan gitti. Büyük ihtimalle ikinci üyelik almıştır.
Evet öyleymiş. Ama en azından sorunu çözdük falan gibi bi cevap yazsaydı. Hepimiz merak etmiştik konu sahibini ve kızları.Olabilir... ama siteye girip cikiyo bu uyelikten... profiline baktim son etkinlik cumartesi yaziyo
Bende onu diyorum son durumu yazssin yeter... insanlar burda sayfalarca yazip derdine cozum uretmeye calismis. Belki de fake diye dusunmeye basladim artik bilemicemEvet öyleymiş. Ama en azından sorunu çözdük falan gibi bi cevap yazsaydı. Hepimiz merak etmiştik konu sahibini ve kızları.
2013 ten beri üye. O yüzden fake olduğunu sanmıyorum. Ama ters giden bişeyler olduğunu ve yorumlarımızı artık beğenmediği için yazmadığını düşünüyorum.Bende onu diyorum son durumu yazssin yeter... insanlar burda sayfalarca yazip derdine cozum uretmeye calismis. Belki de fake diye dusunmeye basladim artik bilemicem
Uyenin degil actigi konunun sahte olabilecegini dusundum.2013 ten beri üye. O yüzden fake olduğunu sanmıyorum. Ama ters giden bişeyler olduğunu ve yorumlarımızı artık beğenmediği için yazmadığını düşünüyorum.
Pek sanmıyorum ama inşAllah sizin dediğiniz gibidir. Bunu öğrenemiycez ama.Uyenin degil actigi konunun sahte olabilecegini dusundum.
Ne bileyim aksi durumda insan gelismeleri yazardi herhalde...belki de konu sahibi esinin bu kadar yegenlerle ve eltisiyle ilgilenmesini sikinti yapti adami da uydurdu bu sebeptenPek sanmıyorum ama inşAllah sizin dediğiniz gibidir. Bunu öğrenemiycez ama.
Merhaba, gerçekten merak edenleri amaçı yargılamak olmayanları bilgilendirmek için yazıyorum.
Şubattan sonra evde kalmaya hem davada işime yarayacak bir bilgi edinmek hem de çocuklarla ilgili bir istismar varsa öğrenmek için devam ettim,kendi imkanlarımla gizli dinlemeyi bir tık daha ilerleterek. Sonuç elde var sıfır. Çocuklarla ilgili hiçbir ima dahi olmadı.Dava sürecinde hakimin görüşünü etkileyebilecek konuşmalar var elimde ama birebir boşanma sebebi sayacağı şeyler değil. Avukat değiştirdim tekrar ve o somut deliller için uğraşalım ama bulamazsak bile dinlemeler ile kanaat oluşturmaya çalışalım dedi. önümüzdeki hafta açıyoruz davayı. koca kişisinin hala haberi yok gerçek niyetimden, bir ay olacak ailemin yanına geldim, geri döneceğim sanıyor. Davayı açtıktan sonra söylemeyi düşünüyorum belki de hiç söylemem eline ulaşınca görsün.
Eleştirenler için şunu eklemeliyim: son dönemde konuşmalarını iyice artırdılar ve konuştukları gecenin sabahında konuşulanları dinleyip akşam hiçbir şey yokmuş gibi davranmak hiç kolay olmadı. Ama söylediğim iki sebepten buna devam etmeliydim, ettim de ama sağlığımdan oldum. Değer miydi ? Eğer elimdekiler mahkemede işe yararsa değer. (Büyük bir sağlık problemim yok iki aya yakındır sebepsiz kaşıntılarım var ve onu bile anlattı adama) .
Konuşmaların içeriğinde ne varMerhaba, gerçekten merak edenleri amaçı yargılamak olmayanları bilgilendirmek için yazıyorum.
Şubattan sonra evde kalmaya hem davada işime yarayacak bir bilgi edinmek hem de çocuklarla ilgili bir istismar varsa öğrenmek için devam ettim,kendi imkanlarımla gizli dinlemeyi bir tık daha ilerleterek. Sonuç elde var sıfır. Çocuklarla ilgili hiçbir ima dahi olmadı.Dava sürecinde hakimin görüşünü etkileyebilecek konuşmalar var elimde ama birebir boşanma sebebi sayacağı şeyler değil. Avukat değiştirdim tekrar ve o somut deliller için uğraşalım ama bulamazsak bile dinlemeler ile kanaat oluşturmaya çalışalım dedi. önümüzdeki hafta açıyoruz davayı. koca kişisinin hala haberi yok gerçek niyetimden, bir ay olacak ailemin yanına geldim, geri döneceğim sanıyor. Davayı açtıktan sonra söylemeyi düşünüyorum belki de hiç söylemem eline ulaşınca görsün.
Eleştirenler için şunu eklemeliyim: son dönemde konuşmalarını iyice artırdılar ve konuştukları gecenin sabahında konuşulanları dinleyip akşam hiçbir şey yokmuş gibi davranmak hiç kolay olmadı. Ama söylediğim iki sebepten buna devam etmeliydim, ettim de ama sağlığımdan oldum. Değer miydi ? Eğer elimdekiler mahkemede işe yararsa değer. (Büyük bir sağlık problemim yok iki aya yakındır sebepsiz kaşıntılarım var ve onu bile anlattı adama) .
Boşanmaya sebep ne konuşmaların içeriği ne çok üzüldüm takipteydim bu konuyu ve düzeleceğini umuyordumMerhaba, gerçekten merak edenleri amaçı yargılamak olmayanları bilgilendirmek için yazıyorum.
Kaşıntı stresten muhtemelen.Merhaba, gerçekten merak edenleri amaçı yargılamak olmayanları bilgilendirmek için yazıyorum.