Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Polise yasadiklarini anlat. Belki arastirirlar. Ne kaybedersin ki...

Yani buradaki adam gibi olmaz aileden biri olur görümce olur kayın olur kayınvalide olur iş arkadaşı olur
Zayıf karakterli kendi başına karar veremeyen adam illa birinin etkisinde kalır
Keşke barışmasaydınız

Öğretmenliğine laf etmedim diyorsunuz ama sonrasında yazdıklarınız bile bu minvalde.

Avukatla görüşmediğim halde neden görüştüm diyeyim söyler misiniz?kazancım ne olacak?burda danışıp fikir almaya çalışıyorum ve ilk danıştığım yer burası değil.Daha önce bahsettiğim hiçkimse kalkıp istismar, cinsel değişim vb durumdan bahsetmediler.belki ben de dışardan kişileri tanımadan yazılanları okusam “ya kadın nasıl görmez” derdim ama işin içine girince durum çok değişiyor.

Gerçekten boşanma niyetim olmasa neden ikinci avukata gideyim?forumda yazanlar sebebiyle demişsiniz ya hani kapatırım topiği olur biter.
Yeğen konusunda da hastaneye gidildi akşamında bir başka aile dostunun yanında kaldılar dedim.gitmedikleri mevzu daha öncesinden.yani hava şartlarını sebep gösterip hiç yola çıkılmadı.

SiZin adınıza çok üzüldüm kişinin tacize uğraması hele ki kan bağı olan birinin tacizine uğraması inanılır gibi değil.buna bağlı olarak hiçkimseye güvenmemenizi çok iyi anlıyorum lakin çevremde güvensiz bir ortam hiç olmamıştı benim bugüne kadar.ben de hep güvendim insanlara ne yazık ki.

Benim kocam yapmaz modunda değilim, ben yukarıda da yazdığım gibi daha önce bu ihtimali gözümün önüne koyan kimse olmadı.tekrar söylüyorum şaşkınlıkla karşılamam onu savunduğum anlamına asla gelmez.itidalli davranmaya çalışıyorum mahkemede aleyhime delil oluşturacak unsurlar olmaması için.

Yeğenleri düşünmediğim noktası kanımı dondurdu.nasıl böyle bir şey olabilir.yeğen bile olmasına gerek yok tek bir çocuğun bile böyle bir şeye maruz kaldığını görsem inanın kan gövdeyi götürür ama delilim yok elimde.avukatıma da söyledim, bu konuyu kimseye dillendirmeyip bulabilirsek delil toplayalım dedi.o da şüphelendi böyle bi durumdan.

Soğumamı gerektirecek çok sebep oldu özellikle de büyük Kıza ama onlar çocuk hem de yetim.bunu nasıl yapabilirim, nasıl koyabilirim?

Her söylediğinize tek tek cevap vermeye çalıştım, yardım etmek istediğinize canı gönülden inanıyorum.

Bütün sayfaları okuyamadım ama konu sahibesi ben olsam şunu yapardım; adamın sosyal medyası var mı? Bir bak bakalım çevresinde kimler var. Eğer ulaşabilirsen çaktırmadan ailesine arkadaşına bir şeye ulaş adamın zaafını bul. Eğer böyle biri yoksa b planını devreye geçir. Bu biraz daha zor. Çok akıllı hareket etmen lazım. Adam hakkında kötü konuşmayı bırak. Eşini eleştirmeyi ve ona akıl vermeyi de bırak. Adamı yakından gözlemle. Herkesin zaafı vardır. O adamın da vardır. Adamın zaafını öğren ve onu kullan. Başka yol yok gibi.

Adamın ailesi yok ve çok kurnaz.bu yöntemi de denedim olmadı.

Bence ölen abisinin yerine o adamı koymuş. O yüzden bağlanmış. İnsanlar büyük bir acı yasadiklarinda bir kişiye tutunuyor o da onda teselli bulurken bağlanmış

Siz o adam kotulemeyin kotuledikce sizi düşman görür. Emin olun bir süre sonra aklı başına gelir

Geçmişi deşmek olarak algılamayın ama ilk açtığınız konuya baktım.
Orda bile arkadaşını tutmak için nerdeyse kavga edeceğinizi yazmışsınız.
Siz söyleyince hatırladım konuyu ve tekrar baktım. Bahsettiği bu konudaki arkadaşı değildi ama normalde başkasıyla ilgili konularda neyse ne der geçerdi belki de kadınlara karşı tavrı ta o zaman başlamıştı da ben sezememiştim

tüm sayfaların bana göre özeti bu adam eşinizi kendi yaşamını sürdürecek maddi kaynak olarak görüyor.
barakada işsiz güçsüz yan gelip yatıp abi ,dost ayağına sömürme derdinde.
insanlardan genel nefreti olmasa ailesinden bir kişi veye çevresinde bir yakını olur görüştüğü.
kim bilir nefretlik ne yaptı da bu halde.
ağzı çok iyi laf yaptığı için iyi niyetli ve basiretsiz herkesi kandırabilir.

senden nefreti onun şeytanlığının farkına varmış ender kişilerden olman.

eltin ve kızlara da baba dostu ayağıyla damardan girmiştri.

tam bir avcı.
en zayıf zamanlarında insanların zayıflıklarını fırsata dönüştürüyor.

eşin uyanmaz maalesef böyle gider.

insanlar arasında problem olur ama bu denli seni hayatında yok sayacak seviyeye gelmesi çok kötü.

Allah basiretini açsın eşinin.sen yıpranmadan nefret ettirsin o adamdan.

kızlarla iyi olması da ileride ki planlarını gösteriyor.

maddi manevi onları da bir şekilde sömürüyor ve artırarak devam edecektir.

eltin uyanmaz.uyansa bu vakte kadar yanlış bir şeyler olduğunu farkederdi.

düşündükçe hiç bir normal gelen tarafı yok.

mahallenin delisi mi de hiç kimse ettiği abuk subuk şeyleri tuhaf bulmuyor?

Kusura bakmayin da ya da neyse bakabilirsiniz de kocam cocuk degil benim kazik kadar adam. Yanlis yola girdigini gormek ne demek :) sanki ergen akli bir karis havada liseliden bahsediyorsunuz :) Valla yapacak olan adam sizin casus programiniza yakalanmadan mis gibi de yapar bunu. Ne oluyor yani tel. Konusmalarini dinleyince? Ortam ses kaydi alinca? Diger kisinin ozeline girmis olmak sizi gercekten rahatsiz etmiyor mu? Sahsen kocamin erkek bir arkadasiyla tel. Gorusmesini dinlemek bana uyaniklik akillilik gibi gelmiyor. Dupe duz acizlik oluyor bu. Guvenmedigin adamk bosayacaksin. Bu kadar net. O ne oyle elde telefon kucucuk bebeyi takip eder gibi. Tovbe estagfur :)
Son olarak sorunuza gelince evet bu konudaki gibi bir anda degisen bir kocam olsaydi mahremimi evimi bile elin adamina anlatsaydi ertesi gun gider bosanma davasi acardim. Kendi akli fikri olmayan adamdan ne koca olur ne baba. Cocugumun hayatini karartamam boyle çapsız bir adamla.

Canım bastan sona okudum.
Konun değişik bir hal içerisinde .
Eşine konduramama ya da inanamamış olma şaşkınlığı içerisinde olayların dozunu daha yeni yeni üzerinde hissedip farketmissin.

Boşanmak için
Arada cinselliğin olmaması
Hakaret ilgisizlik şiddetli geçimsizlik bile neden 1 senedir ilşki yoksa bunu sebep olarak belirt.

Ek olarak çocuk annenin yaninda kalir by süreçte.
Evi terketme. Uzaklaştırma al. Boşanma dilekçesinde beni kovuyor evden atmaya çocuklarımı vermemeye çalışıyor de.
Evi terkedersrn ve evi Terketti diye bildirirse daha kötü olur senin acından.

Birde bende yorumlardan bir pay çıkardım.
Benim eşimde ben hariç herkesin telkinnine açık.
Yüklü bir borç yapmış.(100 bin kadar)
Ama yinede o kişi için tek laf söylemiyor ve kimseye ne yaptığı o paranın nereye gittiğini söylemiyor. Ailesi benden de gizliyodu
Öğrendim sonra ama eşim bildiğimi bilmiyor .
Dün onu borca sokan arkadaşı kapıya gelince bizi gideceğimiz yere götürmek için gelmiş esim çağırmış ama ben gitmek istemedim. Kavga etti ve ilk defa böyle çıldırmış bir halde gördüm onu. Zamana bırakıyorum bakalım inşallah senin de sonun hayrolur.

Benim konuda en garip gördüğüm kişi elti... Bu elti nasıl oluyoda ergenlikte ki iki kız çocuğunun (amcası dahi olsa) iki adamla birlikte kalmasına, görüşmesine bu kadar sessiz kalabiliyor? Yaşıt değiller birşey değiller! Öz baba bile tecavüz edebiliyorken bu kadar koşulsuz güven neden? Kesinlikle “karı-koca arasındaki anlaşmazlık” kadar basite indirgenebilecek bir konu değil. Ve eminin o silik adamın altından çok şeyler çıkacak.

koy kapının önüne
alma ilk geldiğinde de
ailesi bile adama saçmalama diyorsa adam toslamadan akıllanmaz

kusura bakmayın ama sizin biraz basiretiniz bağlanmış bence.
şu anlattığınız şey normal değil. sağlıklı değil. eşinizin de ben çok masum olduğunu sanmıyorum. etkilenme vs değil olay. ortada 18 yaşında babasız iki kız ile yetişkin iki erkek var. tablo net bence.

Bakın sizin yazdıklarınıza istinaden bu çıkarımlarım bulunmakta.
Ben de tek tek vereyim size cevap;
Öğretmenliğinize ısrarla laf etmediğimi belirtmek isterim. Buradaki öğretmenliğinizden kastım bilginiz,birikiminiz,eğitiminiz ve tecrübenizdir. Sonrasında yazdıklarım bu minvalde asla değil çünkü sonrasında yazdıklarım bizzat sizin öğretmenlik dışındaki duruşunuzla ilgili. Bu kadar gözü kapalı olmanız bu durumların sizi soktuğu psikoloji ile ilgili. Bu psikolojideki bir insanın çocuğumun öğretmeni olmasını istemem kusura bakmayın dışlamak değil bu ama kimse istemez. Kendinizde o dönemler çalışmıyordum işime yansımadı demenizle esasında bu görüşün boş olmadığını beyan ediyorsunuz neyse gelelim diğer bölüme.

ben size avukatla görüştüm demenizin altından bir çıkarınız ya da bir kazanımınız olduğunu bırakın dile getirmeyi ima dahi etmedim ancak buradaki bütün bayanlar aynı dili konuşuyor herkes didiniyor kafa patlatıyor en önemlisi zamanlarını hiç tanımadıkları birine ayırıp yorum yazıyorlar. kusura bakmayın ama yazılan her satırda bir emek var herkesin önerilerine karşı hep bir ne yapıcam ben tavrınız bulunmakta ve bu herkesi sıkmakta. 48 sayfadır hala hiçbir şeye ihtimal vermemeniz yapmaz etmez demeniz şunu yapabilirsin denilen her öneriyi ama şöyle ama böyle diyerek yarım bırakmanız konunun en başından beri tavır seyriniz bizi yordu. artık daha hafif tatlı sert yapmaya başladı herkes farkındaysanız? bunlardan bunalıp avukata gittim demiş olabilirsiniz açıkçası ikinci avukat durumunuzu bilmem ama asla ilkine inanmıyorum.

Ayrıca boşanıp boşanmamanız kimsenin sorunu değil burada bile size yardımcı olmak için dedim ki boşanmak istemiyorsanız söyleyin ki ona göre yardımcı olalım size. Çünkü istemediğiniz bir şeyse eğer buradaki yorumlar sizi daha da yorabilir diye. Açıkçası şahsım adına söylüyorum boşanıp boşanmamanız umrumda değil umrumda olan tek şey size yardımcı olabilmek bu yaşadığınız girdapta yanınızda durabilmek diğer tüm arkadaşlar gibi..

Geri kalanını özetliyeyim; daha önce böyle durumlar yaşamamış duymamış olabilirsiniz çevrenizdekiler de hiç böyle bir fikir sunmamış olabilir ama arkadaşım 48 sayfadır aynı şeyi yazıyoruz ilk yorumda afallarsın ne biliyim onuncu yorumda afallarsın hadi elli de afallarsın yahu 400 küsur yorum var burada tavrın hala aynıysa kusura bakma ama ilk mesajlarımdaki düşüncelerim baki.

Yeğenler konusundaki düşüncemin sebebi ise yine bu 400 küsur yorumda bu kızların istismar ihtimalleri söylenirken KOCAM YAPMAZ deyip durmanız. Acaba gerçekten böyle birşey olabilr mi onlar daha çocuk diye bir endişenizi görmememdendir. Ve ne yazık ki düşüncem bu seyirde de devam etmektedir.

Canı gönülden yardım etmek niyetindeyim ama bir kadının bu kadar zor durumlarda ( hele ki bilinçli okumuş eğitim görmüş bir kadının ) kendini önce kendi sindirmesi beni çileden çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…