- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
-
- Konu Sahibi Suskunhanim
Öğretmensiniz paranız pulunuz vardir biraz.
Ben olsam eşimden gizli birikim yapar adam tutar bi güzel dövdůrürdüm o kadın düşmanı olan mendeburu.
Iyilesip taburcu olunca tekrar adam tutar tekrar dayak artırırdım.
Gerçekten ciddi ciddi veriyorum bu tavsiyeyi size.
Tek anlayacağı yol dayak çünkü.
Konu sahibi allah aşkına oku bu yorumu lütfen.Konu sahibi arkadaşım,aile büyüklerinizden babanıza,abinize güvenebileceğiniz kişilere dünden beri burada anlattıklarınızı anlatın.Kendi başınıza hareket etmeye karar veremiyorsunuz anladığımız kadarıyla.Eğer arkadaşlarında dediği gibi bir örgüt işi çıkarsa olay durum çok fena.Yanlız,çocukların istismar edilip edilmediği konusu şu an için acil bakılması gereken bir durum.Çocuk polisine bu anlattıklarınızı anlatıp ifade verebilir.Çocukların istismar edilmesinden endişe ettiğinizi söyleyebilirsiniz.Kesinlikle inceleme yapacaklarını düşünüyorum.Aile dışından biri ile bir kız çocuğu neden aynı evde annesiz kalmalı bir plan yapılır?Elin adamının omzuna yatıp neden resim çektirilir?Ve en önemlisi bir anne bunlara nasıl müsade eder?Ben halen bunları düşünüyorum.Devletimiz heryerde şüphe duyduğunuz durumlarda sadece bize bilgi verin biz gereken incelemeyi yaparız diyor.Lütfen çekinmeden ya sosyal hizmetlere veya çocuk polisine bilgi verin.Önerebileceklerim şimdilik bunlar.
Konu sahibi kendi yazdı.Daha dün denk geldim tv zaplarken; melekler mülekler ayağına adamın biri 4 farklı kadınla (Bu kadınlardan ikisi kardeş, biri onların üvey annesi ve diğeri arkadaşları) birlikte oluyor. Bu iş müritçilik işi, B Began ın dediğine katılıyorum, bunun altından bi örgüt çıkar. Muhtemelen eltinin de işin içinde parmağı var. Barakada yaşayan ipsiz sapsız bir adam, geçimini her zaman cenazelerden topladığı enayilerle sürdüremez, bu değirmenin suyunu döndüren bir şey var ve bu adam da içinde bulunduğu oluşuma başkalarını toplamakla görevli biri olsa gerek.
Çocuklarınızı kurtarmaya bakın; kocanız gözünü açarsa yanınızda olur, olmazsa da cehennemin dibine kadar yolu var. Böyle beyinsizlikleri hiçbir zaman anlamadım, anlamayacağım. İnsan sorgulama kabiliyetini nasıl devre dışı bırakır, nasıl buna izin verir de bir başka insanın kontrolü altına girer, aklım hayalim almıyor.
Anladım haklısınız etrafimda hiç duymadim bu tür vakalar genelde acaba büyük şehirlerde mi oluyor die merak ettimSöylemesin ifşa olur, konu sıkıntılı bayağı...
Hiç ilgisi yok.Anladım haklısınız etrafimda hiç duymadim bu tür vakalar genelde acaba büyük şehirlerde mi oluyor die merak ettim
Ya adam gerçekten tek olsa bende bu tavsiyeyi verirdim hatta bayağı gözünü korkutmak içinÖğretmensiniz paranız pulunuz vardir biraz.
Ben olsam eşimden gizli birikim yapar adam tutar bi güzel dövdůrürdüm o kadın düşmanı olan mendeburu.
Iyilesip taburcu olunca tekrar adam tutar tekrar dayak artırırdım.
Gerçekten ciddi ciddi veriyorum bu tavsiyeyi size.
Tek anlayacağı yol dayak çünkü.
Allahallah nasıl olur ne kadar beyinsiz insan varmış ya allahım korusunHiç ilgisi yok.
100 binlik şehirdeyim. Burada çok duydum.
Benim de hep aklima bunlar geldi... o yuzden takip et dedim konu sahibine nereye gidiyolar ne yapiyorlar.. yada esinin tanimadigi birine takip ettirsin.. ne kadar gizleseler de az cok anlasilir zatenOnlar asla telefonda böyle şeyler konuşmaz, mesaj atmaz.
Her zaman kendi mekanlarında, elektronik alet bulunmayan yerlerde konuşurlar. Asla açık vermezler.
Siz hala durumun ciddiyetini farkedemiyorsunuz çünkü bilmiyorsunuz. Araştırın göreceksiniz.
Ve eltiniz eşiniz yeğenler hiç kimseye sırlarını vermiyor farkındaysanız.
Profesyonel olmasalar çoktan açık verirlerdi. Hani yasak aşk, büyü, cinsellik vb.
Hatta işi komplo teorisine dökersem kaynınız eceliyle mi öldü diye şüphe duyarım.
Mune çok haklısın ama işin iç yüzü maalesef bu.Hanımlar,
konu sahibesi yardım edelim istiyorum ama rica ediyorum konuya dini konular, tarikatlar, örgütler, siyaset vs girmesin, bile bile de kuralları yok saymayın artık lütfen.
Hiç gerek yok.Benim de hep aklima bunlar geldi... o yuzden takip et dedim konu sahibine nereye gidiyolar ne yapiyorlar.. yada esinin tanimadigi birine takip ettirsin.. ne kadar gizleseler de az cok anlasilir zaten
Ay evet ben tüm yorumları okumamıştım ben.Sanirim olaylar çok karışıkmış .Ya adam gerçekten tek olsa bende bu tavsiyeyi verirdim hatta bayağı gözünü korkutmak için
Ama adam bencede örgütlü bir şey
Konu sahibi başına bela alır
Ayrıca büyük ihtimalle elti kızlar falan hepsi işin içinde
Orasi da dogru ama kendisi pek bosanma niyetinde degil... yarin birgun konu sahibinin cocugunu da cekerler iclerine... biraz cocugunu dusunsun.. o yuzden oyle bir fikir verdim ki senin dedigin gibiyse bosanir..Hiç gerek yok.
Başı belaya girmeden boşanmayı başarırsa gidip kurban kessin konu sahibi.
Artık kendi bilir.Orasi da dogru ama kendisi pek bosanma niyetinde degil... yarin birgun konu sahibinin cocugunu da cekerler iclerine... biraz cocugunu dusunsun.. o yuzden oyle bir fikir verdim ki senin dedigin gibiyse bosanir..
Dogru... bide baska soran oldu mu bilmiyom kayni nasil oldu diye sordum hastalik mi diye hani ama cevap vermedi galiba... butun mesajlari da okuyamadum netArtık kendi bilir.
Ani kalp kriziymiş.Dogru... bide baska soran oldu mu bilmiyom kayni nasil oldu diye sordum hastalik mi diye hani ama cevap vermedi galiba... butun mesajlari da okuyamadum net