Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Ne kusuru kıymet verip yazdığınız için ben teşekkür ederim Teheccütlere kalktım dualar ettim sanırım vakti var belki de hayırlı olan budur bilmiyorum

Normal tarikatlar herkesi içine çekmeye çalışır.

Ancak fetöcüler çok seçici ve sistemli çalışır.
Benim 4 kuzenim (hakim, savcı, öğretmen, doktor) bunların içinden kişilerle evlendikten sonra tüm bağlarımız koptu. Eşleri hapse girdi ve hala onlar bizden nefret ediyor.

Bir kafiri iktidar yaptığımız için onların eşleri hapse girmiş vs. Dinleseniz ağzınız açık kalır. Ve asıl vahimi akıllanan yok. Hepsi intikam peşinde.

Tüylerim diken diken oluyor gördükçe duydukça içim ürperiyor gerçekten. Bu tarikatlanmalar bitmeli fetö en büyük örnek aslında... insanın aklına gelmez bunların aklına gelenler

Biz şimdi dılardan bakıp sakince irdeliyoruz ama konu sahibi çok hassas dönemlerde yaşamış bi şekilde işin vehametini görememiş.

Hiç uygun davranışlar değil kızları annesi dururken neden bu adamlar doktora götürüyo kızlar üzerinden bi şeyler de dönüyo belli ki yaşları çok küçük anneleri yüzünden kim bilir neler yaşıyorlar.

Aynen dediğin gibi her yerinden elinde kalıyor mevzu bu savaşı vermeye değer mi bilemiyorum ben olsam gitmek daha temiz olur der bırakırdım sanırım çocukları korumak adına.

Ne kusuru kıymet verip yazdığınız için ben teşekkür ederim Teheccütlere kalktım dualar ettim sanırım vakti var belki de hayırlı olan budur bilmiyorum
İnşallah en kısa zamanda "benim kocam yapmaz" tavrından sıyrılıp kurtarırsınız kendinizi ve çocuklarınızı.

Eşimi de tanıyan bi kaç eşe dosta anlattım ama hepsi geçici bi durum onu da dinlemek lazım dedi.kimse konduramıyor eşimin yeni halini görmeden.bi arkadaşıma anlatmıştım gördükten sonra az bile demişsin dedi.herkes eski haline binaen sabretmemi istiyor, çok güzel özenilen bi aileydik geçeceğini düşünüyorlar
Hiç kurulmuyorum biliyor musun çünkü sabır diye kendime zulmetmişim resmen
aklım almıyor

Bacım bu o değil. Bak kalk silkelen allah aşkına. Ya aklım almıyor nasıl bu kadar sakinsin? Hiç mi çocukların için endişe etmiyorsun? Yeminle gerildim ben burada karnıma sancılar girip duruyor.
Senin kocan yoldan çıkmış. Bunca zaman uğraşmışsın ama adamda tık yok. Ailesini dinlemiyor. Annesine bağırabiliyor böyle bir adan yüzünden ya allah aşkına kendine gel. Konuşmalarını kayıt altına al. Hatta alma sen direk gidip örgüt desen onlar eşinide o sapığıda soruştururlar. O sabileri kurtar. Sonra müge anlıda esra erolda izliyoruz sonları allah göstermesiin.

Bakın insanları din kisvesi altında etki altına alıyorlar ve her dediklerini yaptırıyorlar. İnsanlara nefret aşılıyorlar. Yazık günah valla size ya.

Kendi aileniizi çağırın, eşinizin ailesini çağırın oturun eşinizle hepiniz konuşun. Daha olmazsa ailenizle birlikte gidin. Yalvarıcam artık o raddeye geldim. Bu kadar rahatlık geriyor beni valla.

Bana burda en garip gelen şey Genç kızların amcalarina durduk yerde seni seviyorum yazması ve amcanın da ozlemissindir deyip foto atmasi murat Başoğlu vakası çıkmaz inşallah ben bu kadar sogukkanlı olamazdim
Her şey olabilir.
Çünkü kocası hapiste olan/ölen kadınlara örgüt erkekleri kocalık yapıyor.
Biraz googlelasanız çok iğrenç detaylar var.

Adam düzelseydi bence şimdiye çoktan düzelirdi ki adam annesini bile terslemiş bu adam yüzünden. Evlilik tabiki kurtarılmalı bende o tarafım ama bu evlilik sağlıklı değil. Gerçekten bu örgütlere üye olanlar daha da kendilerine gelemiyorlar. Birebir şahit olduğum bişey yok ama dersanede bizim bile aklımıza girmeye çalıştılar zamanında. O zamanlar daha 8.sınıftım. ben o yaşımda karşı koyduysam bu adamında koyması lazım.

Elti artık nasıl ruhani bir boşlukta bilmyorum ama kızlarını gözden çıkarmış. Palu ailesini takip ettiniz mi bilmiyorum ama orda kv damadına resmen tapıyordu. Bunlarınki de o hesap. Adama resmen tövbe haşa ilah gözüyle bakıyor. Her dediği çıkıyor diyor. Beni uyarıyor diyor.

Dini böyle zedeleyenlerin allah bin türlü belasını versin.

Beyinlerinin calismadigini biliyoruz ulkecek zaten

açıkcası işin öyle örgüt vs olduğunu düşünmüyorum
adam bulmuş yoluncak kazı yoluyor abinin arkadaşı ayağına
çok da belli ki iyi niyetli değil
karısından soğutmak da amacının bir parçası karısyla arası iyi olsa kadın aldığına da karışacak gitmesine de konuşmasına da.
konu sahibi yeterince düşünmüşssünüz.
artık harekete geçin.somut bir adım atın.

Bende anlamadım konu sahibindeki rahatlığı hala herkes gecici oldugunu söylüyor diyor, abi ölümü kolay değildir amenna ama buna sığınmak, amcanın yeğenlerle olan gereksiz samimiyeti, adamın hayatlarındaki anlamsız yeri, konu sahibinin doğumunda bile hastane de olmasi yazdıkça siniri bozuluyor insanında konu sahibi niye bu kadar rahat, ben olsam çocuklarımı alır bir dakika durmam o eşin yaninda

Son düzenleme:

Zaten burda amaç önce aile ve yakın çevreye düşmanlaştırmak çünkü bu insanlar işin ne olduğuna dair ayık olacak uzaklaştırmaya çabalayacak. Kimsesiz kalır bir de bu grup içinde normal karşılanamayacak şeyler yaşandıysa artık istese de istemese de her dediğini yapacak. İlk evrede adam başarılı olmuş ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…