Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Valla bende işkillendim ne yalan söyliyim , ne demek her sabah arayıp seni seviyorum demek. Hayır çocuklar küçük olsa neyse ama aklıma binbir türlü şey geldi , sırf konu sahibinin midesi bulanmasın diye daha fazla şey demek istemiyorum ama cinsel olarak onu istememesi falan offf konu berbat

Bende. Bin bir turlu iftirayla atıldım.

Kesinlikle haklısınız. Bizde abimizi kaybettik ama diğer abilerim ve ben kafayı yemedik. Abilerim eşlerine böyle davranmadı. Ortalığa böyle saçma bir adam çıkmadı. Ne demek ben doğum yapıyorum bu adam hastanede ve bana neler söylüyor? Yeminle kalkar bir neşter bulur deşerdim o herifi. Herkes eski halini biliyormuş ee bilsin insanın günü gününü tutmuyor. Ben eşimde en ufak farklılık görsem hemen anneme diyorum. Nasıl beklemiş bu kadar ? Bu nasıl rahatlık gerçkten aklım almıyor!

Yeğen amca muhabbeti yeteri kadar iğrenç. Diyorum ya bu işin altından pis şeyler çıkıcak. Konu sahibi acilen uzaklaşmalı o ortamdan bence.

+1000

Valla bende strese girdim Asetil, hala daha yok sabredeyim eski günlerin hatrına falan. Cidden çok pis işler dönüyor gibi hissediyorum. tanısam konu sahibi evi basıcam sarsıcam bi kendine gel diye. Çok gerildim ben ya neler dönüyor orda

Kesinlikle katılıyorum. Ortada toplumun değer yargılarına uymayan şeyler yaşandıysa ( ki kendisi de devlet memuru ve ne yazıkki bir öğretmen) bundan sonra asla lafından çıkmaz o adamın. Zaten bu tarikat yurtlarında dönen iğrençlikleri hepimiz biliyoruz. O küçük çocuklara erkek kız fark etmiyor ne eziyetler yapıyorlar. Bunlardan birini elime verseler keşke ahhhh.... ben biliyorumda ne yapacağımı..

Sadece onlar mı her gün bir yenisi çıkıyor
Bir ara Hizbullahçılar vardı ki hala varlar
İnsanlara ne domuz bağı ile işkenceler kafa kesmeler
Adnancılar mübbeliler şunlar bunlar tükenmiyor ki bunlar
O yüzden gözlerimiz açık olacak
Namaz kılıyorlar evlerine kız girmiyor vs. Deyip rahat olmayacağız
Özellikle çoluğu çocuğu koruyacağız

Demi? Halı gibi silkeleyesim var kadını resmen. Bu kadar kör olunmaz. Eski günlerin hatrı kalmamış aralarında zaten. Karı kocalık ilişkisi yok, eşler arasında olan şeyler yabancı bir erkeğe aktarılıyor, yeğen-amca ilişkisi.. daha neler neler.

Konu sahibine kızmıyorum. Önceden düşünememiş olabilir ama burda onca kişi yorum yapıyoruz. Hepimiz mi yanlış açıdan bakıyoruz?

KONU SAHİBİ SÖZÜM SANA;
HEBA ETME KENDİNİ DE ÇOCUKLARINIDA NOLURSUN YA. BAK ARTIK YALVARIYORUM

Ve en önemlisi bu: örgütte ahlaki değer yok. Her şey mübah.

Konu sahibi hala eşinden bu yüzden umutlu. Ahlaklı olduğunu sanıyor.
Tüküreyim ben bunların ahlakına. Allah aşkına ahlak mı kalmış?
Yeğen-amca ilişkisini kadın kendi yazmış daha göremiyor ya. Resmen o 2 kızıda harcamışlar. Bunlar böyle biliyorum.

İsterseniz beni kınayın ama;
Amca-yeğen,
Kayın-yenge ve sapık adam arasında çok çarpık ilişkilerin olduğunu düşünüyorum. Yoksa bir anda bu kadar değişim olmuş olamaz.
O adam eltinin kızlarını da harcıyor yazık gerçekten.

Daha dün denk geldim tv zaplarken; melekler mülekler ayağına adamın biri 4 farklı kadınla (Bu kadınlardan ikisi kardeş, biri onların üvey annesi ve diğeri arkadaşları) birlikte oluyor. Bu iş müritçilik işi, B Began ın dediğine katılıyorum, bunun altından bi örgüt çıkar. Muhtemelen eltinin de işin içinde parmağı var. Barakada yaşayan ipsiz sapsız bir adam, geçimini her zaman cenazelerden topladığı enayilerle sürdüremez, bu değirmenin suyunu döndüren bir şey var ve bu adam da içinde bulunduğu oluşuma başkalarını toplamakla görevli biri olsa gerek.

Çocuklarınızı kurtarmaya bakın; kocanız gözünü açarsa yanınızda olur, olmazsa da cehennemin dibine kadar yolu var. Böyle beyinsizlikleri hiçbir zaman anlamadım, anlamayacağım. İnsan sorgulama kabiliyetini nasıl devre dışı bırakır, nasıl buna izin verir de bir başka insanın kontrolü altına girer, aklım hayalim almıyor.

Öğretmensiniz paranız pulunuz vardir biraz.
Ben olsam eşimden gizli birikim yapar adam tutar bi güzel dövdůrürdüm o kadın düşmanı olan mendeburu.
Iyilesip taburcu olunca tekrar adam tutar tekrar dayak artırırdım.
Gerçekten ciddi ciddi veriyorum bu tavsiyeyi size.
Tek anlayacağı yol dayak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…