- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.291
- 28
-
- Konu Sahibi Suskunhanim
2 genç kız var ortada, kızlar dan birini hastaneye götürecekler sözde ev ayarlıyorlar kızlar+amca+sapsız adam
birlikte kalacaklar hava soğuk diye vazgeçiyorlar, hadi yaa. Soğuk hava hastaneye gitmeye engel mi?
Eşiniz yani amcaları kızları alıp alıp bu adamın ayağına gidiyor.
Kızlar amcalarına seni seviyorum diye mesaj atıyor, eşinizde kendi fotosunu gönderip özlemişsindir diyor. (Flört mü ediyorlar hayırdır?)
Eşinizi çocuğunuzdan da uzak tutun, özellikle banyosunu yaptırması ve üstünü açıyor diye çocuğun odasında yatması bile yukarıda yazdıklarımla birleşince rahatsız etti beni.
Hatta abisinin ölümünü bile şaibeli buldum.
Elti desen ortada çarpık ilişkiler hatta istismar var ve oda bu istismarın içinde gibi.
Konu o kadar absürt ki. Nereye çeksen oraya gidiyor.
Rahatlığınız da beni benden aldı.
Bende. Bin bir turlu iftirayla atıldım.Öğrenciyken 1-2 sene onların yurdunda, evinde kaldım.
Telefonda dikkat çekmeyen sıradan şeyler konuşulurdu. Derin(!) meseleler bırakın cep telefonunu, bilgisayar, ev telefonunun olmadığı izole ortamlarda konuşulurdu. Bize karşı canım gülümken, ailelerine karşı çok kırıcı ve saygısızlardı.
Hiç toplantıları bitmezdi. Asla kimsenin yanında ne yaptıklarından bahsetmezlerdi.
Ben çoğu şeye itiraz ettiğim için kovuldum.
Kesinlikle haklısınız. Bizde abimizi kaybettik ama diğer abilerim ve ben kafayı yemedik. Abilerim eşlerine böyle davranmadı. Ortalığa böyle saçma bir adam çıkmadı. Ne demek ben doğum yapıyorum bu adam hastanede ve bana neler söylüyor? Yeminle kalkar bir neşter bulur deşerdim o herifi. Herkes eski halini biliyormuş ee bilsin insanın günü gününü tutmuyor. Ben eşimde en ufak farklılık görsem hemen anneme diyorum. Nasıl beklemiş bu kadar ? Bu nasıl rahatlık gerçkten aklım almıyor!Bende anlamadım konu sahibindeki rahatlığı hala herkes gecici oldugunu söylüyor diyor, abi ölümü kolay değildir amenna ama buna sığınmak, amcanın yeğenlerle olan gereksiz samimiyeti, adamın hayatlarındaki anlamsız yeri, konu sahibinin doğumunda bile hastane de olmasi yazdıkça siniri bozuluyor insanında konu sahibi niye bu kadar rahat, ben olsa çocuklarımı alır bir dakika durmam o eşin yaninda
+1000Bende anlamadım konu sahibindeki rahatlığı hala herkes gecici oldugunu söylüyor diyor, abi ölümü kolay değildir amenna ama buna sığınmak, amcanın yeğenlerle olan gereksiz samimiyeti, adamın hayatlarındaki anlamsız yeri, konu sahibinin doğumunda bile hastane de olmasi yazdıkça siniri bozuluyor insanında konu sahibi niye bu kadar rahat, ben olsa çocuklarımı alır bir dakika durmam o eşin yaninda
Bacım bu o değil. Bak kalk silkelen allah aşkına. Ya aklım almıyor nasıl bu kadar sakinsin? Hiç mi çocukların için endişe etmiyorsun? Yeminle gerildim ben burada karnıma sancılar girip duruyor.
Senin kocan yoldan çıkmış. Bunca zaman uğraşmışsın ama adamda tık yok. Ailesini dinlemiyor. Annesine bağırabiliyor böyle bir adan yüzünden ya allah aşkına kendine gel. Konuşmalarını kayıt altına al. Hatta alma sen direk gidip örgüt desen onlar eşinide o sapığıda soruştururlar. O sabileri kurtar. Sonra müge anlıda esra erolda izliyoruz sonları allah göstermesiin.
Bakın insanları din kisvesi altında etki altına alıyorlar ve her dediklerini yaptırıyorlar. İnsanlara nefret aşılıyorlar. Yazık günah valla size ya.
Kendi aileniizi çağırın, eşinizin ailesini çağırın oturun eşinizle hepiniz konuşun. Daha olmazsa ailenizle birlikte gidin. Yalvarıcam artık o raddeye geldim. Bu kadar rahatlık geriyor beni valla.
Kesinlikle katılıyorum. Ortada toplumun değer yargılarına uymayan şeyler yaşandıysa ( ki kendisi de devlet memuru ve ne yazıkki bir öğretmen) bundan sonra asla lafından çıkmaz o adamın. Zaten bu tarikat yurtlarında dönen iğrençlikleri hepimiz biliyoruz. O küçük çocuklara erkek kız fark etmiyor ne eziyetler yapıyorlar. Bunlardan birini elime verseler keşke ahhhh.... ben biliyorumda ne yapacağımı..Zaten burda amaç önce aile ve yakın çevreye düşmanlaştırmak çünkü bu insanlar işin ne olduğuna dair ayık olacak uzaklaştırmaya çabalayacak. Kimsesiz kalır bir de bu grup içinde normal karşılanamayacak şeyler yaşandıysa artık istese de istemese de her dediğini yapacak. İlk evrede adam başarılı olmuş ne yazık ki.
Sadece onlar mı her gün bir yenisi çıkıyorSadece fetö değil ki türlü türlü tarikatlar türlü saçmalıklar var insan duydukça şaşıp kalıyor.
Bende saçma bi tarikat olarak düşünüyorum genel olarak tarikatlarda böyle ruhsal olarak zayıf dönemler Seçiliyor sanırım.
Demi? Halı gibi silkeleyesim var kadını resmen. Bu kadar kör olunmaz. Eski günlerin hatrı kalmamış aralarında zaten. Karı kocalık ilişkisi yok, eşler arasında olan şeyler yabancı bir erkeğe aktarılıyor, yeğen-amca ilişkisi.. daha neler neler.Valla bende strese girdim Asetil, hala daha yok sabredeyim eski günlerin hatrına falan. Cidden çok pis işler dönüyor gibi hissediyorum. tanısam konu sahibi evi basıcam sarsıcam bi kendine gel diye. Çok gerildim ben ya neler dönüyor orda
Tüküreyim ben bunların ahlakına. Allah aşkına ahlak mı kalmış?Ve en önemlisi bu: örgütte ahlaki değer yok. Her şey mübah.
Konu sahibi hala eşinden bu yüzden umutlu. Ahlaklı olduğunu sanıyor.
Söylemesin ifşa olur, konu sıkıntılı bayağı...Hangi sehir desiniz acaba ?
Sus sus bunlar çok sırlı olaylarHadi esiniz aklını kaybetti belli ki peki siz bu adamla neden ugraşıyorsunuz hala bide yeni bebek veriyorsun bu herifetuncerin karısı gibisin bu adam düzelmez düzelmiyeceğini sen bizden iyi biliyorsundur aslında