Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Bu konudaki adamin dinle uzaktan yakindan alakası yok ki zaten, kek yap kocan senin olsun diyen, kadınlardan nefret eden, gece yarılarına kadar insanların özel hayatını dinleyen, bir evliliğin neredeyse bitmesine sebep olacak olan ne oldugu belirsiz bir tip adam..
Adam kadının rahatsızlığının gayet farkında ve bence bilerek böyle bişey demiş. Yani diyo ki kocan benim elimde onu almak isstiyorsan benim dediklerimi yapacaksın. Ne kadar iğrenç bir durum yarabbim valla aklım şaştı.

Tabikide dinle falan alakası yok bunların olsa yuva yıkmaktan çekinirdi en başta. Konu sahibininde tutumu beni geriyor. Yorumlara verdiği cevaplara bakıyorum hala ne yapıyım diyor. Millet yazmış o kadar neden yani bu ısrar? Valla büyük konuşmayım ama böyle bir ortamda çocuk yetiştirmektense ayrılırım daha iyi. Kendi ağzıyla demiş adam hem derme çatma yerde yaşıyor hemde eli kolu uzun. Bunun altında kesin örgüt çıkar ben size söyleyim. Ahanda buraya yazıyorum.

Onlar asla telefonda böyle şeyler konuşmaz, mesaj atmaz.

Her zaman kendi mekanlarında, elektronik alet bulunmayan yerlerde konuşurlar. Asla açık vermezler.

Siz hala durumun ciddiyetini farkedemiyorsunuz çünkü bilmiyorsunuz. Araştırın göreceksiniz.

Ve eltiniz eşiniz yeğenler hiç kimseye sırlarını vermiyor farkındaysanız.
Profesyonel olmasalar çoktan açık verirlerdi. Hani yasak aşk, büyü, cinsellik vb.

Hatta işi komplo teorisine dökersem kaynınız eceliyle mi öldü diye şüphe duyarım.
Ürperdim resmen , bir saat oldu bütün yorumları okudum , çok çeşitli senaryolar çıkabilir ..
Ancak fetö olsa daha çok yüz yüze görüşme üzerine odaklanırdı sanırım sürekli tlfn konuşması oyalayıcı...
Çok çetrefilli bir konu bu takipteyim ...

size bu normal mı geliyor? buraya yazın ben ce de çnkü cümlelere döktüğünüzde çok sırıtıyor.ve harekete geçin artık.
Yazdıkça daha çok fark ediyorum garipliğini
Asıl garip olan eltinin ve çocuklarının adamla geçmişten gelen samimiyeti. Abi ölünce konu sahibinin kocası da bu adamla samimiyeti ilerletiyor ve grup olarak adamla görüşüyorlar gizli kapaklı.
Yok cenaze öncesi kaybım sadece etkileşim halinde diğerleriyle öyle bi samimiyet yok ama sonrasında yetim diye kozlarla samimi oldu ve eşimle.
Hatta bu adamla konuşmaya gittiğimde ben( ya da biz dedi emin değilim) olmasaydım kafayı yerdi bu adam ayakta kalamazdı bu acıyla dedi.

Bahsettigim konu tam olarak bu.
Bu mevzular öyle basit mevzular degil. Siz olayin ciddiyetine varın artık.
Sizin kocaniz en mahremini acıyor bu adama. Eltinizin de iliskisi var. Hatta ve hatta bence kızlarında iliskisi var. Adam hacı hoca vs degil. Olağan ustu gucleride yok. Sadece sizinkiler zayıf karakter. Siz bir girdabın icindesiniz. Ben zannetmiyorum ki esiniz düzelecek. Siz en az hasarla kurtulmaya bakın. Cekin restinizi. Zaten kocanızda en ufak bir yaprak kıpirdamazsa olan olmus coktan.

Netim sınırlı eve geçtiğimde izleyeceğim inşallah cumartesi
Bunu bilmiyordum. Bu adam tehlikeli belki de. Muritlik falan... bilemiyorum. Ama kim adamla konussa akil tutulmasina ugruyor sanki. Nasil bir cekim varsa adamda.
Bir bilebilsem
eltinin ketum olması ilginç?
kaynıınız yaşarken bu adamla etkileşim var mıydı tanıyor muydunuz?
ya da kaynınızla nasıldı?
tanıyordu hatta kaynımla küsmeden önce evlerine yemeğe gitmiş defalarca ama Eltim o zamandan ketum pek muhatap olduğunu sanmıyorum.
Hatta bi ara bana eşiyle hiç kavga etmediğini sorun olduğu zamanlarda karşılıklı (ortak konular duşunda) konuşmadıklarını sonra kavga sebebini unutup kendiliğinden düzeldiğini falan söyledi.

O değilde yorumların konuya ayrı bir boyut kazandiriyor valla herşey olabilir bu devirde hele ki
Grill doğru bi noktadan girdi. Bunların ne mal olduğu ortaya çıkmadan önce de kullandıkları yöntem manüpüleydi. Evlerine yurtlarına arkadaş davet ettirme görevleri verirlerdi. Tabi o zaman ne mal olduğunu bilmiyordu insanlar. İyi bir şey yapılıyor sanıyordu.

Ürperdim resmen , bir saat oldu bütün yorumları okudum , çok çeşitli senaryolar çıkabilir ..
Ancak fetö olsa daha çok yüz yüze görüşme üzerine odaklanırdı sanırım sürekli tlfn konuşması oyalayıcı...
Çok çetrefilli bir konu bu takipteyim ...
Çünkü adamı sürekli kontrol ve etki altında tutmaya çalışıyor bence.
Henüz 5-6 aylık mesele.
1-2 senede artık geri dönülemeyecek şekilde beyni yıkanmış olur.

:oha:Mesleği, mevkisi, yeri yurdu olmayan birinin eli kolu her yere uzanıyor mu ? O zaman bağlantıları var bunun birileriyle telefonda konuşmuyolar diyerek bu ihtimali kapı dışı etme sen görmek istememişsin bazı şeyleri. Artık sıradan insanlar bile telefonda siyaset konuşmuyor dinlenir korkusuyla.

Keşke önceden yazsaydın buraya aylarca çekmişsin seni de manüple etmiş resmen. Anlattıkça başka başka şeyler çıkıyo işin içinden.
Kesinlikle on numara yerden yakalamışsınız konuyu. Bende aynı şeyi düşünüyorum. Konu sahibi bu kadar şeyi nasıl görememiş? Halada kendini sindiriyor. Napıyım diyor. Valla al at kapının önüne napıcan

2 genç kız var ortada, kızlar dan birini hastaneye götürecekler sözde ev ayarlıyorlar kızlar+amca+sapsız adam
birlikte kalacaklar hava soğuk diye vazgeçiyorlar, hadi yaa. Soğuk hava hastaneye gitmeye engel mi?
Eşiniz yani amcaları kızları alıp alıp bu adamın ayağına gidiyor.
Kızlar amcalarına seni seviyorum diye mesaj atıyor, eşinizde kendi fotosunu gönderip özlemişsindir diyor. (Flört mü ediyorlar hayırdır?)
Eşinizi çocuğunuzdan da uzak tutun, özellikle banyosunu yaptırması ve üstünü açıyor diye çocuğun odasında yatması bile yukarıda yazdıklarımla birleşince rahatsız etti beni.
Hatta abisinin ölümünü bile şaibeli buldum.
Elti desen ortada çarpık ilişkiler hatta istismar var ve oda bu istismarın içinde gibi.

Konu o kadar absürt ki. Nereye çeksen oraya gidiyor.
Rahatlığınız da beni benden aldı.

Kesinlikle on numara yerden yakalamışsınız konuyu. Bende aynı şeyi düşünüyorum. Konu sahibi bu kadar şeyi nasıl görememiş? Halada kendini sindiriyor. Napıyım diyor. Valla al at kapının önüne napıcan

Kurtarma çabasını anlıyorum konu sahibi sadece zararlı bi arkadaş olarak görmüş şimdiye kadar.

gitmenin mi kalmanın mı daha az zararlı olduğunu düşünüp hemen uygulamaya geçmesi lazım çok zor bi durum.

Tek bi sorum var ; neden hala bu adamı terketmediniz? Bi silkelenin kendinize gelin anladım çok seviyorsunuz da adam sizden geçmiş, bırakın ne hali varsa görsün. Hala duygusal boşluk vs onu savunmaya çalışıyorsunuz ,sürekli sizi sindiren bi adam mı istediğiniz ?

Yarın çocuklarınızı da o adama götürmeye başlarsa ne yapacaksınız oğlunuz da böyle sert sürekli kadınları aşağılayan birine dönüşsün mü istiyorsunuz?

Eşinizin telefonuna kayıt programı indirin kendinize yedirmeyeceğiniz bişey yok burda adam size neler yapıyor toplayın kanıtları gece eve gelmemesi bile aile birliğinin bozulmasına kanıt gösterilir .

Güçlü halinize geri dönün, ayrı olduğunuz sürede ehil bi hoca araştırın büyü falan için baktırır gereğini yaparsanız. Zaten çok çok düzelirse o adamla görüşmeyi keserse devam edersiniz ama o evde kalıp eşinizin her buyruğunu yerine getirmek sizi onun gözünde daha da küçültecek başka bir şey değil.

Çocuklarınızı kurtarın. Tıpkı eltinizin çocukları gibi daha küçükken örgüte kazandırmak için kullanıyorlar onları.
O yüzden eşinizin çocuklarla derdi yok.
Siz şu an sadece ayak bağısınız. Çocukların size ihtiyacı azaldığında sizi boşayıp çocukların velayetini alacak.
Çok donanımlı bir örgüt bu. Başa çıkamazsınız.

Buna benzer pekçok şikayet dolaşıyor sosyal medyada.

Ya şu mantığı hiç anlamıyorum kusura bakmayın bi de siz eğitimcisiniz çocuğun böyle huzursuz sürekli aşağılandığınız bi ortamda büyümesindense ayrı büyümeleri dahi iyi. Babasız falan da kalmayacaklar gelip görecek . Bırakın artık şu berbat insanlara sırf çocuk hatrına katlanmayı. Benim babam da katlandı güya noldu , anneden nefret eden eve gelmek bile istemeyen sorunlu evlatlar . Bırakın bu bahaneye sığınmayı. Ben size çok kızdım ne yalan söyliyim. İnsanların göz göre göre kendilerinin aşağılanmasına izin vermelerine tahammül edemiyorum. Hiç mi canınızın kıymeti yok ?:kızgın:
.

Bakın bu arkadaşlar çok haklı. Ben bizzat yakın çevremde yaşadım. Bu adam düzelmeyecek kardeşim. Uyanın bu rüyadan önce. Acı konuşmak istemem ama sonuç bu. Sizin kendinizi ve çocuklarınızı acilen kurtarmaniz lazım. Babanıza sıvının ve merak etmeyin çocuklarınızı sizden alamazlar. Şu anda bu şekilde yönlendiren ve yönlendirilen insanlara karşı infial var toplumda. Kimse eşinize hak vermez kurtarın kendinizi.

Çünkü adamı sürekli kontrol ve etki altında tutmaya çalışıyor bence.
Henüz 5-6 aylık mesele.
1-2 senede artık geri dönülemeyecek şekilde beyni yıkanmış olur.
Evet haklısın grill farklı konularla ilgilenip hayatının her alanında var olmaya çalışıyor sanırım ve başarılı da olmuş , nasıl bu kadar başarılı olabildiklerini aklım almıyor hala...

2 genç kız var ortada, kızlar dan birini hastaneye götürecekler sözde ev ayarlıyorlar kızlar+amca+sapsız adam
birlikte kalacaklar hava soğuk diye vazgeçiyorlar, hadi yaa. Soğuk hava hastaneye gitmeye engel mi?
Kızlar amcalarına seni seviyorum diye mesaj atıyor, eşinizde kendi fotosunu gönderip özlemişsindir diyor. (Flört mü ediyorlar hayırdır?)
Eşinizi çocuğunuzdan da uzak tutun, özellikle banyosunu yaptırması ve üstünü açıyor diye çocuğun odasında yatması bile yukarıda yazdıklarımla birleşince rahatsız etti beni.
Elti desen ortada çarpık ilişkiler hatta istismar var ve oda bu istismarın içinde gibi.

Konuda o kadar absürt detay var ki gerçekten nerden tutulsa elde kalır .

Keşke eskisi gibi hayır olmaz öyle şey
Amca elalemin adamıyla kız buluşturmaya gider mi diyebilseydim
Keşke ülkece o kadar masum kalabilseydik

Yazdıkça daha çok fark ediyorum garipliğini

Yok cenaze öncesi kaybım sadece etkileşim halinde diğerleriyle öyle bi samimiyet yok ama sonrasında yetim diye kozlarla samimi oldu ve eşimle.
Hatta bu adamla konuşmaya gittiğimde ben( ya da biz dedi emin değilim) olmasaydım kafayı yerdi bu adam ayakta kalamazdı bu acıyla dedi.

Netim sınırlı eve geçtiğimde izleyeceğim inşallah cumartesi

Bir bilebilsem
tanıyordu hatta kaynımla küsmeden önce evlerine yemeğe gitmiş defalarca ama Eltim o zamandan ketum pek muhatap olduğunu sanmıyorum.
Hatta bi ara bana eşiyle hiç kavga etmediğini sorun olduğu zamanlarda karşılıklı (ortak konular duşunda) konuşmadıklarını sonra kavga sebebini unutup kendiliğinden düzeldiğini falan söyledi.
Öğrenciyken 1-2 sene onların yurdunda, evinde kaldım.
Telefonda dikkat çekmeyen sıradan şeyler konuşulurdu. Derin(!) meseleler bırakın cep telefonunu, bilgisayar, ev telefonunun olmadığı izole ortamlarda konuşulurdu. Bize karşı canım gülümken, ailelerine karşı çok kırıcı ve saygısızlardı.

Hiç toplantıları bitmezdi. Asla kimsenin yanında ne yaptıklarından bahsetmezlerdi.

Ben çoğu şeye itiraz ettiğim için kovuldum.

Tarikat değil de fetö taktiği bu.
Daha doğrusu yeni taktiği.
Çünkü adam işsiz barakada yaşıyor görünüyor (oysa bunların gizli gelirleri ve kasa tabir ettikleri kişiler vardır. Baraka muhtemelen örgüt evi. Kasa elti gibi geliyor bana)
Fetöye katılanların beyni çalışmıyor. Onları yöneten ne isterse onu yapıyorlar. Ve yakında eminim boşanacak o adam istediği için.
Sadece fetö değil ki türlü türlü tarikatlar türlü saçmalıklar var insan duydukça şaşıp kalıyor.

Bende saçma bi tarikat olarak düşünüyorum genel olarak tarikatlarda böyle ruhsal olarak zayıf dönemler Seçiliyor sanırım.

Öğrenciyken 1-2 sene onların yurdunda, evinde kaldım.
Telefonda dikkat çekmeyen sıradan şeyler konuşulurdu. Derin(!) meseleler bırakın cep telefonunu, bilgisayar, ev telefonunun olmadığı izole ortamlarda konuşulurdu. Bize karşı canım gülümken, ailelerine karşı çok kırıcı ve saygısızlardı.

Hiç toplantıları bitmezdi. Asla kimsenin yanında ne yaptıklarından bahsetmezlerdi.

Ben çoğu şeye itiraz ettiğim için kovuldum.
İsabet olmuş , buyruğa karşı gelen kapı dışarı yani...

Evet haklısın grill farklı konularla ilgilenip hayatının her alanında var olmaya çalışıyor sanırım ve başarılı da olmuş , nasıl bu kadar başarılı olabildiklerini aklım almıyor hala...
Uyuşturucu etkisi olan bi madde? Hipnoz? Bence bunun gibi bir şey. Ben munenin anlattığı gibi öyle abisi ölmüş, yönlendirilmeyi severmiş vs bu kadar basit bi mesele olduğuna inanmıyorum. İnsan barakada yaşayan, işsiz sapsız, ne idiğü belirsiz birinden niye etkilensin yoksa. Her abisi ölen kafayı yrmiyor ya.

Kurtarma çabasını anlıyorum konu sahibi sadece zararlı bi arkadaş olarak görmüş şimdiye kadar.

gitmenin mi kalmanın mı daha az zararlı olduğunu düşünüp hemen uygulamaya geçmesi lazım çok zor bi durum.
Zararlı arkadaştan da öte. Birisi senin ailenle ilgili herşeyi, kocanla arandaki tüm konuşmaları ve olayları bilecek sen durucaksın? Gerçi kadına da bişey demiyorum bu zamana kadar acaba ben mi yanlış düşünüyorum demiş olabilir ama bu saatten sonra kesinlikle bişeyler yapması gerek diye düşünüyorum.

Ayrıca yeğenler amcaya seni seviyorum bilmem ne diye mesaj atıcak amcada fotoğraf atıp al özlemişsindir diyecek. Ya kötü düşünmek istemiyorum ama çok pis şeyler bunlar. Bizimde amcamız dayımız var. Bizde seviyoruz ama kalkıp böyle şeyler yazmıyoruz. Eşimin küçük yeğeni eşime "dayıı seni çok seviyorum biliyo musun?" Demeden önce bile benim gözlerimin içine bakar ki bu çocuk 4 yaşında.

Ya sabır deyip kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bu yol yol değil. Neresinden tutarsan elinde kalıyor.

İşin kötüsü yeğenler kız:KK43: 18 yaşındaki yeğen durumda falan paylaştı başını omzuna koymuş bi fotusunu.eşime yumuşakça dedim ki: çok üzüldüm, o genç kız babasının yerine bi omuz arayabilir ama bu senin omzun olmalı, nihayetinde o bekar ve aile dışından bi adam diye ama yine kötü olan fesat olan ben oldum.aynı yeğeni her sabah seni seviyorum mesajı atar eşime.Eşim sınıfta fotosunu çekip atar özlemişsindir diye.sonra bunu o adama anlatırken de ben duyar sabrederim.kendime çok kızmaya başladım
Offff :KK43: Suan içim yandıı
Bence sikayet edin adamı .Bisekilde konuşmalarını falan kaydedin.
Yoksa esinizi geçtim.Yazık o kızlara..
Buarada esiniz öğretmen,tehlikenin farkında mısınız?Öğrencilerini de isleyebilir..
Ben olsam kocamda olsa kimsenin günahına giremem.Gider okul idaresiyle görüşürüm gerekirse..

X