Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Bu zamana kadar durma sebebim buydu, eşimin iyi birisi olması tuttu hep beni. Cenazeden sonra bi kere bize de geldi, gece 3 e 4 e kadar oturdular.ben doğum yapmamıştım henüz yattım, sabah çok güzel bi kahvaltı hazırladım. O zamanlar böyle olduğunu bilmiyordum.adam eşime çocukları kucaklayacak, vermeyi seven bi eşin var demiş anladığım kadarıyla ama sonra ben görüşmelerinin sıklığından ve özel olmasından rahatsız olunca adam tersi şeyler söylemeye başladı muhtemelen.bu saatten sonra dediğinizi midem kaldırmaz ne yazık ki

valla adami bos verin de,
sirf abisi vefat etti diye size boyle davranmasina niye izin verdiniz,
ilk seferinde tepkinizi gostermeliydiniz,
ne demek evden kovmak,
siz onu kovsaydiniz asil.

bir de ocuklarm bana kizar mi diyorsunuz ayrilirsam,
size niye kizsinlar babalarina kizarlar,
insan gibi davranmayan o degil mi?

Onlar asla telefonda böyle şeyler konuşmaz, mesaj atmaz.

Her zaman kendi mekanlarında, elektronik alet bulunmayan yerlerde konuşurlar. Asla açık vermezler.

Siz hala durumun ciddiyetini farkedemiyorsunuz çünkü bilmiyorsunuz. Araştırın göreceksiniz.

Ve eltiniz eşiniz yeğenler hiç kimseye sırlarını vermiyor farkındaysanız.
Profesyonel olmasalar çoktan açık verirlerdi. Hani yasak aşk, büyü, cinsellik vb.

Hatta işi komplo teorisine dökersem kaynınız eceliyle mi öldü diye şüphe duyarım.

Çocuklar haber vermiş elti değil ama çocukların haber vermesi daha vahim.sürekli mesajlaşıyor iki kızla da

Eşiniz biseksüel olabilir ve adamla aralarinda duygusal bir iliski baslamis olabilir.

Diger sacma insan,esinizi dini bir etki altina almis olabilir ki günümüzde cok sık karsilasilan bir durum.

Her türlü esiniz dürüst degil,tercih ettigi farkli bir yasam var ve bunu söyleyecek cesareti yok,bezdirme politikasi gütmeye başlamış

Hocam valla bütün sayfaları okudum ben şok yapabileceğim bir yorum bulamadım Allah'ım yardımcınız olsun bitek aklıma şu ikinci defa kek isteyip demiş ya yap kocan senin olsun diye keki yapıp içine fare zehri koyaydiniz ya(şaka tabiki de) sapik zihniyet bence de altından değişik şeyler cikicak gibi

Çocuklar haber vermiş elti değil ama çocukların haber vermesi daha vahim.sürekli mesajlaşıyor iki kızla da

Anneleri de rahatsız değil bi bakıma çanak tutuyo o zaman. Tarikat örgüt vs olmasa bile bu adam ciddi psikolojik sıkıntıları olan biri hem kadınlarla genç kızlarla görüşecek sözde kol kanat gerecek hem de kadın düşmanıyım diyecek her yerden tutarsızlığı çok açık.

Geçimini nasıl sağlıyor bi değirmen var suyu akan. Eltini de kerizliyo olabilir maddi durumu çok iyi demiştin onları da diğer alemden haber alıyorum yalanıyla kandırıyo muhtemelen kimseyi inandıramayacakları için de adam hakkında söz etmiyolar.

Bu durumla mucadele edecekseniz kolay olmasa da duygusallığı bir kenara bırakmanız gerekiyor.

Bana göre bu asamada konuyu cozecek kisi esinize telkinde bulunacak abi yerine koyacagi baska biri olmali.

Bu kisi din bilgisi saglam ve esinizi size yonlendirecek biri olmali.

Esinizin dini bilgisi cok zayif dini inanci guclu olsa da.

Biri ona evlilikte esler arasinda cinselligin önemini, kadindan nefret etmemek gerektigini anlatmali.

Esiniz telkine acik biri. Ona telkinde bulunacak ama iyi niyetli birini bulmalisiniz. Bu kisi siz olamazsiniz size tepkili cunku.

Ne zamanki tekrar kari koca yakinliginiz baslar o zaman tekrar sizin etkinize girmeye baslayabilir bence. Daha cok sohbet edersiniz boylece size daha cok baglanir.

Bana sorarsaniz bu asamada yapilmasi gereken esinizin dini bilgisini arttirmak. Cunku o adam bu konuda cuvalliyor.

Ben de abinin ölümünden şüphelendim. Bu olayın da öyle basit bi manüpüle olduğunu düşünmüyorum. Daha büyük çıkarlar var ve yöntem neyse artık daha profosyonel.
Yerinizde olsam ne haliniz varsa görün diyip çoluğumu çocuğumu kurtarır çekip giderdim. Elin manyak oğlu yüzünden hayatınızı mahvetmeyin.

Sizin yerinizde olsam şimdiye kocamı ailesini bir araya toplar görüşmeye devam eder ve böyle davranmaya devam edersen basar giderim derdim.
Yine görüşmeye devam ediyorsa evden çıkar gider, adamın evini basardım yine kvlerle. Tehdit ederdim, herşeyi biliyorum polise gidicem diye.
Kocanız bu durumda da aydınlanma yaşamıyorsa zaten çok geç kalmışsınızdır.
Polise gider anlatırdım böyle böyle diye zaten malum ismi duyunca ilgi çekerdi.
Sonra kendi hayatıma bakardım, Allah korusun çoluğunuz çocuğunuz var. Böyle deli saçması şeylerle uğraşılır mı ?

Yalniz adamin doguma gelip soyledikleri cok ürkütücü.

Ne demek; bana kek yap kocan senin olsun?
Ruh hastasi midir nedir?
Hem de nasıl bi tuh hastası.herkese büyük küçük demeden laf sokan birisi tabi kendi yanına çekemediyse
Çok haklısınız be böyle mesajlarınızı okudukça durumun vehametinin daha çok farkına varıyorum.bugüne kadar benim yaptıklarımın yanlış olduğuna, benim fesat vb olduğuma öyle çok inandırdılar ki
Adamın bi ailesi yok görüştüğü
Kek yapıp adama götürecek kadar ne yaşamış eşiniz içinde ya.
Başka bi yere tayin olma şansınız falan yok mu?
Yok iki saatlik mesafedeyiz ve eşim kayınpeder vefat edince oraya taşınmamız gerekir ailenin tek erkeği benim dedi.ben de o adamla görüşmeyeceksen olur dedim o da kabul etmedi tabi.ben de orayance yuvam bozulacağına burda bozulur dedim
tanıdık polis var olmasına ama bu adamın da eli kolu her yere uzanıyor nasıl oluyorsa

O değilde yorumların konuya ayrı bir boyut kazandiriyor valla herşey olabilir bu devirde hele ki

Barakada yasayan adamın nasil oluyorda her yere kolu uzanıyor bu bile işin içinde başka şeylerin olduğunu gösterir

Bunun feministlikle falan alakası yokki,insanlıkla var.
Kocanız insanlıktan cıkmıs yada çıkıyor.
Müridi gibi bisey mi acaba?Adam ne is yapıor?
İliskilerini hic beğenmedim.
Ben olsm sarılmaya calısmam bu durumda kocama.
Kadınlara düşman olmaya başlamış,Allah korusun yarın kalkar bisey yapar.Bence uzak durun esinizden.

Mümkünse sessiz sedasız boşanın.
Sıçratmayın üstünüze.

O değilde yorumların konuya ayrı bir boyut kazandiriyor valla herşey olabilir bu devirde hele ki
Ben de çevremde sosyal medyada benzer durumları duyunca artık dikkatimi çekmeye başladı.

Bence çok geç kalmışsınız konu sahibi
Keşke bu konuları daha doğum yapmışken adamın neler yaptığını yazsaydınıx

Ayrıca sırf acısı var diye kocanızın yaptığı her türlü şeyi affetmeseydiniz
Çünkü rest çeken olmadığı için iyice raydan çıkmış
Hoş ne yaparsanız yapın eşiniz zayıf karakter olduğu için yine o yöne kayacaktır
Ben olsam çocuklarımı kurtarmaya bakarım ne elti ne koca ne kaynana umurumda olurdu

Mesleği, mevkisi, yeri yurdu olmayan birinin eli kolu her yere uzanıyor mu ? O zaman bağlantıları var bunun birileriyle telefonda konuşmuyolar diyerek bu ihtimali kapı dışı etme sen görmek istememişsin bazı şeyleri. Artık sıradan insanlar bile telefonda siyaset konuşmuyor dinlenir korkusuyla.

Keşke önceden yazsaydın buraya aylarca çekmişsin seni de manüple etmiş resmen. Anlattıkça başka başka şeyler çıkıyo işin içinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…