Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

yok deneyemem zaten dediğiniz ihtimal de aklıma gelmişti.
Beni de bağlamayı denedi aslında.kocam bi süre beni sen vermeyi seviyorsun bu çok güzel bi özellik diye övdü durdu.benim tahminim bunu o adamın demiş olması yoksa eşim daha önce böyle bi şey dememişti.

Kek konusunda da bi kez yaptım ikinciye olmaz dedim ve eşim kendi elleriyle yaptı götürdü mutfağa girerdi istediğim zamanlarda yani mutfağa yabancı değil

Bence cok pis bir kumpasin icine cekiliyordunuz. Yerinizde olsam cocuklarimi da alir bunlardan cok uzaga gider yeni hayat kurardim. Cunku amma bugun amma yarin bu isin altindan cok pis seyler cikacak. Siz hala duygusalim karar veremiyorum derken is isten gecmesin.

Geceden bei konunuzu takip ediyorum Allah yardımcınız olsun .ama ben farklı bişey söylemek istiyorum. Siz şu aşamada ayrilirsaniz kavga ederseniz adam eşinizi dahada çok çekmiş olcak bak ben haklı çıktım bu kadın yuvanizi yiktiya getircek durumu .acaba düşmanını yakın tut felsefesiyle bi süre yakın mi olsanız esiniz o adam ve siz yemege falan mı ciksaniz? Yada eve yemege cagirsanız? Bilmiyorum yani bir samimiyet mi kursaniz ne varmıs bu adamda bu kadar görmek için .çünkü normal degil bu durumlar esiniz eltiniz yegenleriniz normal bir durumun içinde değil malesef .ve hissiyatim şu yönde eltiniz kendini ve çocuklarını kurtarir olan eşinize olacak gibi o yüzden biraz daha cabalayin sabrinizı koruyun derim size. Eşinize o adamı kotulemeyin bence

kesinlikle katılıyorum yok adama nasıl dik dururum yok nasıl yola gelirle uğraşmayın
ne deseniz ne yapsanız batıyor diyorsunuz yani işlemeyecek eşinize ailenizin yanına dönün geç olmadan

Eşiniz o adamı abisinin yerine koymuş. Adamda karakter olmadığı için kendini birşey sanmış eşinizi yönlemdirmeye çalışıyor. Sadece sizi değil bütün aileyi konuşuyorlarsa sizin eşiniz yokken bütün aileyi toplayıp o adamı eşinizden nasıl uzak tutacağınızı konışmanız gerek bence.
Gerekirse gidip adamın ailesiyle konuşun. İyilik yaptığını sanıyor ama size zarar veriyor, bunu anlatın.

Eltin neden gittiği cenazenin haberini adama veriyo konduramıyosun ama elti her manada adamın avcunda. Eşi vefat etmiş iki genç kızı olan bi kadın barakalarda yaşayan bi adamla neden bu kadar içli dışlı olsun düğüm kadının elinde. Aramızı bozuyo şöyle böyle değil de bu adam hakkında ağzını ara fire verecektir eşin de eltiyi ve kızları vasıtasıyla bulaşmış bu pisliğe.

Ayrıca eltinin ailesi nasıl hiç müdahale etmez anlam veremedim. İpsiz sapsız biriyle ayak üstü konuşsak senin bunla ne işin var der mutlaka biri aileden olmasına da gerek yok yakışık almaz bir kere. Onlar da görüşüuolar mı acaba?

Kek yapıp adama götürecek kadar ne yaşamış eşiniz içinde ya.
Başka bi yere tayin olma şansınız falan yok mu?

Sevgili konu sahibi acı ama şöyle bi durum var sabırlı olman gerekecek eşinin hayatı kayacak ve yuvan dağılacak bu adama meydanı bırakırsan diyelim evi terk ettin boşanma davası açtın bu adam ne derse eşin onu yapacak bu adama ya güzel bi tehdit ettirmek lazım yada polisle başını belaya sokmak tanıdık polis felan yokmu şunu bi inceleseler biraz gözünü korkutsalar yada aile büyüklerin bunu tehdit etse rahat bırak bu aileyi diye bu boş gezenin boş kalfası evi terk etsen eve yerleşir kesin

Baskasininbaile iliskilerine, yengenin yetimlerine disaridan birinin mudahake ettirilmesi hic dogal degil. Adam normal olsa sınırlarını bilir. Sanirim esinizin aile bu adama yeter demeli. Ortada duvarlari yikilmak uzere bir yuva var. Madem bu kadar iyilik melegi yuvayi yikmamali, bunun vebalini veremez. Kadinlari kotuleyerek esinizi sizden sogutuyor. Bu bile bile yapilmis birsey. Ben adamin normal olmadigini dusunuyorum. Birinin buna dur demesi gerekiyor. Bu yastaki esinizin de birinden bu kadar etkilenmesi normal degil. Cocuk degil cunku. Ssnirim esinizin psikolojik yardima ihtoyaci var. Olen kardesinin boslugunu bu kisiyle dolduruyor muhtemelen. Bir uzmandan psikolojik yardim almalisiniz.

size bu normal mı geliyor? buraya yazın ben ce de çnkü cümlelere döktüğünüzde çok sırıtıyor.ve harekete geçin artık.

Asıl garip olan eltinin ve çocuklarının adamla geçmişten gelen samimiyeti. Abi ölünce konu sahibinin kocası da bu adamla samimiyeti ilerletiyor ve grup olarak adamla görüşüyorlar gizli kapaklı.

Bahsettigim konu tam olarak bu.
Bu mevzular öyle basit mevzular degil. Siz olayin ciddiyetine varın artık.
Sizin kocaniz en mahremini acıyor bu adama. Eltinizin de iliskisi var. Hatta ve hatta bence kızlarında iliskisi var. Adam hacı hoca vs degil. Olağan ustu gucleride yok. Sadece sizinkiler zayıf karakter. Siz bir girdabın icindesiniz. Ben zannetmiyorum ki esiniz düzelecek. Siz en az hasarla kurtulmaya bakın. Cekin restinizi. Zaten kocanızda en ufak bir yaprak kıpirdamazsa olan olmus coktan.

Asıl garip olan eltinin ve çocuklarının adamla geçmişten gelen samimiyeti. Abi ölünce konu sahibinin kocası da bu adamla samimiyeti ilerletiyor ve grup olarak adamla görüşüyorlar gizli kapaklı.
Senin tarikat fikrine katiliyorum grill
Konu sahibi cocuklarinizi kurtarin bu adamdan

ayy çok doğru.valla ben çocuk mocuk tınlamam kimse kusura bakmasın benim psikolojim yerle bir olduktan sonra çocuk benden ne fayda görür?
düşünsene eşim anlatacak işte şu tatlıyı yaptı
evi süpürdü
ya aşırı rahtsız olurum elin adamına ben öyle uzun uzun anlatmasından.

6 senelik karisini, cocuklarinin anasini, elin kadin dusmani adami icin üzen biri adam degildir. Sizin duyabildiginiz ortamlarda farkli konustuklarini, basbasa kaldiklarind baska konustuklarini dusunuyorum. 30 yasindan sonra edinilmis yeni bir arkadasla bu kadar yakinlik hic normal ddegil

Senin tarikat fikrine katiliyorum grill
Konu sahibi cocuklarinizi kurtarin bu adamdan
Tarikat değil de fetö taktiği bu.
Daha doğrusu yeni taktiği.
Çünkü adam işsiz barakada yaşıyor görünüyor (oysa bunların gizli gelirleri ve kasa tabir ettikleri kişiler vardır. Baraka muhtemelen örgüt evi. Kasa elti gibi geliyor bana)
Fetöye katılanların beyni çalışmıyor. Onları yöneten ne isterse onu yapıyorlar. Ve yakında eminim boşanacak o adam istediği için.

Bunu bilmiyordum. Bu adam tehlikeli belki de. Muritlik falan... bilemiyorum. Ama kim adamla konussa akil tutulmasina ugruyor sanki. Nasil bir cekim varsa adamda.

eltinin ketum olması ilginç?
kaynıınız yaşarken bu adamla etkileşim var mıydı tanıyor muydunuz?
ya da kaynınızla nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…