• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam üç bardak kahveyi içince :(

Kızlar süt yokmuş yoğurt yedim biraz belki o da açar beni :59:

Konu sahibi senin kadar agresif cevap vermemis.sana ne oluyosa....
Konu sahibi kadar karakterli olabilseydiniz keske.polemik istemiyorum.
iyi geceler size...

Kiz konuyu iyi hissetmediginden ne iyi gelir diye acmis aman oluyorum bittim demiyorya sizi niye rahatsiz ediyor gecmis olsun de gec hayret bisey.. Hi hi evet avukatiyim sen demeden yaziyim..

Shanacim gecmis olsun canim birdahaki sefere dikkat et fazlasi sana yaramiyo demekki:12:
Walla ben anlamiyorum buraya konu acabildiginize gore bence gayet iyi durumdasindir.sahsen ayni sey benimde basima gelmisti.degil buraya konu acmak,biran once uzanmak istemistim.konu acicam yorumlara cevappp vericem oooooo

Konu sahibi senin kadar agresif cevap vermemis.sana ne oluyosa....
Konu sahibi kadar karakterli olabilseydiniz keske.polemik istemiyorum.
iyi geceler size...

Sevdiğim bi arkadaşım kendisi çokta iyi karakterlidir konuya yardım amaçlı değilde beni yargılar gibi cevap verdiğini görünce yorum yapma isteği duymuştur. Yardım etmeyeceksen tartışmanında anlamı yok. İyi geceler..

Son düzenleme:
Biraz daha iyi gibiyim arkadaşlar titremem geçti en azından biraz rahatladım :)

tansiyonu ölçebiliyorsan ölç, eğer düşmüşse tuzlu çıkmışsa sarımsaklı ayran iç...

tansiyonu ölçebiliyorsan ölç, eğer düşmüşse tuzlu çıkmışsa sarımsaklı ayran iç...

Tansiyon aleti yok tatlım ölçemiyorum :( Yoğurt falan yedim iyi geldi gibi sanki hafiften uykumu da getirdi :) Bana ders oldu işte bi dahakine dikkat etmem lazım :) Teşekkür ederim önerilerin için :16:

Back