dün bende öyleydim 2 finca türk kahvesi içmiştim ve uyksuzdum bayılmamak için zor direndim valla tansiyon düşüklüğü olmuştur tuzlu bı ayran seni kendine getirir diye düşünüyorum yanı bana iyi geldi:26:
dün bende öyleydim 2 finca türk kahvesi içmiştim ve uyksuzdum bayılmamak için zor direndim valla tansiyon düşüklüğü olmuştur tuzlu bı ayran seni kendine getirir diye düşünüyorum yanı bana iyi geldi:26:
demekki bünyeden bünyeye değişiyor. ben de günde abartısız 2 fincan türk kahvesi, 3 fincan nescafe içmezsem elim ayağım titriyor. yapman gereken tek şey, süt içmek, içemiyorsan yoğurt ye, rahat uyumanı sağlar, mideni dinlendirir.
Aksine kahve tansiyonu yükseltir canım
Bir daha kahveyi fazla kaçırırsan sakın tuzlu ayran içme
Ilık süt kafeini kırar, onun için dedim , bende sevmem sütü ama şu durumda işe yarar
Aksine kahve tansiyonu yükseltir canım
Bir daha kahveyi fazla kaçırırsan sakın tuzlu ayran içme
Ilık süt kafeini kırar, onun için dedim , bende sevmem sütü ama şu durumda işe yarar
aslında dokunacak kadar çok değil ama açlıktan ve üst üste içtiyseniz ondan olmuştur. süt iyi fikir.
konuyla alaksı yok ama, kahve içtikten sonraki ilk 1 saat içinde benim çılgın gibi tuvaletim gelir
bir saatte 2-3 kez tuvalete giderim.
o yüzden dışarda değil evde içerim
iyi bir idrar söktürücü
Benim kız kardeşim aynı senin gibi kahve tiryaksi.
Kızıyorum artık, dün gece niye almamışım diye bi sürü kızdı bana, yok sana kahve dedim yasakladım
Dozajında içilirse anlarım iyi bile geliyor ama yapmayın böyle, sağlığınıza yazık:26:
Normalde tiryaki değilim canım bugün böyle oldumÇayda içmiştim delirmiş gibi ne bulduysam içmişim bugün
Anladım canım o halde sana kafein fazla gelmiş olacak ki çarpıntı yapıyor:26:
Ayran iç ve uzan, uyumaya çalış, rahatla ..
Umarım sabaha bir şeyin kalmaz
Walla ben anlamiyorum buraya konu acabildiginize gore bence gayet iyi durumdasindir.sahsen ayni sey benimde basima gelmisti.degil buraya konu acmak,biran once uzanmak istemistim.konu acicam yorumlara cevappp vericem oooooo
Walla ben anlamiyorum buraya konu acabildiginize gore bence gayet iyi durumdasindir.sahsen ayni sey benimde basima gelmisti.degil buraya konu acmak,biran once uzanmak istemistim.konu acicam yorumlara cevappp vericem oooooo
Kiz konuyu iyi hissetmediginden ne iyi gelir diye acmis aman oluyorum bittim demiyorya sizi niye rahatsiz ediyor gecmis olsun de gec hayret bisey.. Hi hi evet avukatiyim sen demeden yaziyim..
Shanacim gecmis olsun canim birdahaki sefere dikkat et fazlasi sana yaramiyo demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?