Çok geçmiş olsunİyi akşamlar hanımlar
Kızımın iki böbreğinde de kum tespit edildi başına gelen, ya da yakınının başına gelen var mı süreç hakkında bilgi almak istiyorum. Şaşkınım 50 günlük bebekte kum olabildiğini bilmiyordum doktor çok küçük boyutlarda o yüzden acı vermez sancıya sebep olmaz dedi ama içim rahat değil duydunuz mu hiç böyle bi şey
Nevreste
@Jenna16
C A N O
@Blue_Peri
@Bal0ncuk
@Minik Meleklerim
@pearlshine
Düşünemedi o an demek ki canımçalınmadı
göz göre göre eşim çaldırdı...
anahatarı unutmuş laptobu otoparkta sokakta bırakmış
kimsenin alacağını düşünmemiş
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Kızımın iki böbreğinde de kum tespit edildi başına gelen, ya da yakınının başına gelen var mı süreç hakkında bilgi almak istiyorum. Şaşkınım 50 günlük bebekte kum olabildiğini bilmiyordum doktor çok küçük boyutlarda o yüzden acı vermez sancıya sebep olmaz dedi ama içim rahat değil duydunuz mu hiç böyle bi şey
Nevreste
@Jenna16
C A N O
@Blue_Peri
@Bal0ncuk
@Minik Meleklerim
@pearlshine
Geçmiş olsun canım emzir bol bol onun sütü herşeye şifaİyi akşamlar hanımlar
Nevreste
@Jenna16
C A N O
@Blue_Peri
@Bal0ncuk
@Minik Meleklerim
@pearlshine
Hayırlı olsun canım benim daha nicelerini görürsün inşallahTeşekkür ederim oy verenlere
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun canım benim daha nicelerini görürsün inşallah
Ellerine sağlık
Canım benim birinciliğin hayırlı olsun, gerçekten çok sevindim pro olmana ve madalya kazanmanaTeşekkür ederim.Hepimiz için inşallah, hepimiz bu duyguyu yaşarız.
Annem çok beceriklidir. Ama babamın hastalığı olunca biraz mutfaktan uzak kaldı.Yani yapıyor ama çoğu şeyi firdefs yapıyorCanım benim birinciliğin hayırlı olsun, gerçekten çok sevindim pro olmana ve madalya kazanmananevoşun kardeşi olduğun yaptıklarından çok belli oluyo,aileden geliyo demek lezzet sizde başarıların daim olsun ruh ikizim,firdefskom
Canım benim.Canım benim birinciliğin hayırlı olsun, gerçekten çok sevindim pro olmana ve madalya kazanmananevoşun kardeşi olduğun yaptıklarından çok belli oluyo,aileden geliyo demek lezzet sizde başarıların daim olsun ruh ikizim,firdefskom
Ben yapacağım için dert olduKeşke bizimde böyle dertlerimiz olsaydı
Ellerine sağlık canım. Harika olmuş