- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Böyle derde can kurbanBen yapacağım için dert oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle derde can kurbanBen yapacağım için dert oldu
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım. Harika olmuş
Teşekkür ederimfirdefs tekrar tebrik ederim canım
Rica ederim canımTeşekkür ederim
2.kim olacak acabayasminsay oylarımız ne çok yanaşmış
Yasmin alır 3 5 oy ile2.kim olacak acaba
Çok hızlı ilerledinYasmin alır 3 5 oy ile
Evet. İkinci bildirim iyi geldi nevoşÇok hızlı ilerledin
Ben kazanamayacağımı bildiğimden 3 gün evvel kendime hediye aldımyasminsay oylarımız ne çok yanaşmış
Bu güzelmişBen kazanamayacağımı bildiğimden 3 gün evvel kendime hediye aldım
3. olmuşum, 5. olmuşum bunu aşalı çok oldu
Ya, buna sebep eşimBu güzelmiş
Güle güle kullan canımYa, buna sebep eşim
Görseli falan çok beğenmişti, kendince emindi. Ben O’na umudun olmasın demiştim. 1. olmazsan mutfak hediyen benden dedi.
3 gün evvel tezgahtan su almak İçin ayrıldım, döndüğümde elimde bunun paketi vardı
Bari benim istediğim bir şey olsun dedim kendisine Eki Görüntüle 2961514
Sağ olasın canımGüle güle kullan canım
Diğer yarışmaya katılan hanımların eşlerine duyrulurSağ olasın canım
Benim kinin klasik bir lafi var "boş işler"...Onu der kesin hediye al desem :) yontulmamis ne edem..Mal ortada mal muduru ne etsinDiğer yarışmaya katılan hanımların eşlerine duyrulur
Boşver çoğu öyleİnşaallah kendin kazanacaksınBenim kinin klasik bir lafi var "boş işler"...Onu der kesin hediye al desem :) yontulmamis ne edem..Mal ortada mal muduru ne etsin
Onu bosvereli 12 sene oldu,dikenli bir kaktus gibi kendi karbonmonoksitinde yasiyor bir kenarda..:)Boşver çoğu öyleİnşaallah kendin kazanacaksın
Aynen ihtiyacımız yokOnu bosvereli 12 sene oldu,dikenli bir kaktus gibi kendi karbonmonoksitinde yasiyor bir kenarda..:)
Insallah canim biz bize yeteriz
Firdefsin yolu varsa ben yatıp öleyim o zaman nevoşAnnem çok beceriklidir. Ama babamın hastalığı olunca biraz mutfaktan uzak kaldı.Yani yapıyor ama çoğu şeyi firdefs yapıyorBirde kurslara gidince evde denemeler yapmaya başladı
Sunumu yeni yeni öğrenmeye başladı.Bence daha yolu var
Ben çoğu şeyi evlenmeden önce öğrendim.Sonradan üstüne eklemeler oldu