- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Popülerler niye yasak dedim çünkü aşkolarım ile biz yapacağız Çok iyi düşünmüşüm değil miAyy hamsili pilav çok severim aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Popülerler niye yasak dedim çünkü aşkolarım ile biz yapacağız Çok iyi düşünmüşüm değil miAyy hamsili pilav çok severim aşko
Aynen aşko popülerlik söz konusu ise o bize ait olmalıPopülerler niye yasak dedim çünkü aşkolarım ile biz yapacağız Çok iyi düşünmüşüm değil mi
Çünkü en popüler biz oluyoruzAynen aşko popülerlik söz konusu ise o bize ait olmalı
Tabisi bunda şüphe duyanı esefle kınarımÇünkü en popüler biz oluyoruz
Aşko tarifsiz kalan biz olduk sankiTabisi bunda şüphe duyanı esefle kınarım
Aynen aşko aklıma birşey gelmedi dahaAşko tarifsiz kalan biz olduk sanki
Sosyal fen iyi geçmiş onları atlattı aşkom yarın da Türkçe var bakalım ,sizin nasıl
Benimde yokAynen aşko aklıma birşey gelmedi daha
İyi şükürSosyal ve Din oldular iyi geçmiş.Perşrmbe Türkçe var.Diğerleri haftaya artıkSosyal fen iyi geçmiş onları atlattı aşkom yarın da Türkçe var bakalım ,sizin nasıl
GalibasıııDayak seviyorsun
Aşkom
Bizde sadece 3 kişi birbirine aşko diyorAynen ben kullana kullana artık cevremdekiler bana aşko diyor
Hani ödülünGalibasııı
Evet ödül nerde değilmiHani ödülün
Aynen burada bekliyoruzEvet ödül nerde değilmi
BekliyoruzAynen burada bekliyoruz
Afiyetle yiyin
Hayırlı olsun peri
CanimsinizzzzGelmis ki gelmis ki yuppiiiii
Özelden atarım kuzum zeytin kırmışlar kurmuşlar kavanozlara okulda, kiyafet falan giydirmisler güzel bir konsept yapmislarYaaa napmislar periskom bizede gostersene
Cekince Atacam abla çekmedim daha yarın atayimHani ödülün