Allah daha iyi etsin cancağızımÇok şükür, bende iyiyim cancağzım
Bende sevmiyorum. Ama doğru bir şey yapmışlar, bunu iğneleyerek de olsa dile getirmeyeyim mi?yalan mı neyse fazla uzatmayacağım
Ben sevmiyorum ptt kargoyu. Arıyorsun telefona bile bakmıyorlar
Ne güzel olmuş. Geçen sene elma dilimi gibi kurutmuştum ama şekil olarak böyle daha güzelmiş, ben de yapayım
Bunu sen gibi kaç kişi yazmıştırBende sevmiyorum. Ama doğru bir şey yapmışlar, bunu iğneleyerek de olsa dile getirmeyeyim mi?
O garipler bunu bilmesin mi?
Bütünü katlanır çamaşırlıkta kurutuyordum Deynep’im. Ama şimdi her gün çamaşır yıkanıyor ve çamaşırlık hiç boş kalmıyor. O yüzden dilimleme işine girdim bu seneNe güzel olmuş. Geçen sene elma dilimi gibi kurutmuştum ama şekil olarak böyle daha güzelmiş, ben de yapayım
Bütün kurutayım dedim, hiç kurutmafım bu havada kurumaz diye emin olamadımhiç bütün kuruttun mu
Ürünün yorumlarını okuyarak hareket et bence.Kızlar trendyoldan indirimden bir şey alan var mı? Ben tam alayım diyorum ya resimdeki gibi olmazsa diye cayıyorum, illa elleyeceğim ürünü
İşine yatırım yapmış AzizeÜrünün yorumlarını okuyarak hareket et bence.
Kıyafet ya da ayakkabı almadım şimdiye kadar, sadece balıkçı yağmurluğu aldım, o da çok güzel çıktı
Kardeşim hep alır,şikayet ettigini duymadımKızlar trendyoldan indirimden bir şey alan var mı? Ben tam alayım diyorum ya resimdeki gibi olmazsa diye cayıyorum, illa elleyeceğim ürünü
Cancağzım, çok nadir kendime alışveriş yaparım. Emin ol, o da züccaciyedirİşine yatırım yapmış Azize
Zuccaciye candır cancağızımCancağzım, çok nadir kendime alışveriş yaparım. Emin ol, o da züccaciyedir
Abartmadan alalım, aldıralımZuccaciye candır cancağızımocaklara incir ağacı diker ama olsun
Adamlar çok sevinir malumAbartmadan alalım, aldıralım
Şimdi baktım alışveriş geçmişime, bu aralar hep iş için alışveriş yapmışım
Dun babalari dovdu diye babayi ayirdim kafesten ,oyle icerledim ki sanki ben dogurdum :)Masallah onlara canım,insana arkadaş oluyorlar
Gaddar babaDun babalari dovdu diye babayi ayirdim kafesten ,oyle icerledim ki sanki ben dogurdum :)
Adamlar çok sevinir malumMasallasi sana