- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
Nasılsın yasomGünaydın Kukrişkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın yasomGünaydın Kukrişkom
Çok şükür Kukrişim, iyiyim.Nasılsın yasom
Bende iyiyim hamd olsun canımÇok şükür Kukrişim, iyiyim.
Sen nasılsın?
Günaydın ablamGunaydin kızlar
Rabbim daha da iyi etsin inşallah canımBende iyiyim hamd olsun canım
GunaydinGünaydın ablam
Teşekkür ederim canım tanem. Elhan Abla’nın öğretmen olduğunu ben niye bilmiyorum!?!??Günaydın hayırlı sabahlar
@WunderLost @pearlshine Elhan @Yasnaz Margaret Hale ve tüm Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. İyiki varsınız
Süpersiniz... ben hep bdv'ye bakardım kadınlar kulubünde, ne süper olaylar oluyormuş meğer burada :) ve ne tatlı insanlar varmış..bdv'deki kaos, ihtiras ve dramdan sonra burası ne iyi geldi çok sağolun :)Bu bölüme konu açıyorum.Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Konu açılınca yapmak istediğiniz tarifi bana özelden yazıyorsunuz.
Eğer tarifi sizden önce başkası kapmadıysa tarif sizin oluyoryoksa başka tarif bakıyoruz.Tarifi alıyorsunuz.20-22 günlük bir süre var.O süre içinde yapıyorsunuz.Ben her türlü yardım ile yanınızdayım.Mümkün olsa gelip tencereyi bile karıştırırım
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım tanem. Elhan Abla’nın öğretmen olduğunu ben niye bilmiyorum!?!??
Akıllı kadınsın cancağızımişimi bilirim
Sonraki alışverişimde ağzını açamaz
O iş bendeYemi yarışmaya etiketlemeyi unutmayın
Günaydın matmazelGünaydın herkese
GünaydınGunaydin kızlar
Akıllı kadınsın cancağızım
Günaydın günaydınGünaydınlar hanımlar
Günaydınlar nenecim nasılsınGünaydın günaydın
Çok şükür iyiyim senGünaydınlar nenecim nasılsın