Pahalı yaEn ucuz hamsi 20-25 arası
Çinekop ve Zargana 60 bu aralar
Torik tane 130-150 arası gidiyor
İstavrit 35-45 arası
Mezgit 35-45 arası
Barbun 40-50 arası
Lüfer kaçtı artık, biraz zor bulunur.
Aynen zorHamsi verecek misin
Bence zor bir kategori
Fırın, tava, buğulama.
Tr….ol’dan aldım. Yaramış soba diye aratabilirsin ya da mangal soba diyeNerden aldınız? Çok iyiymiş güle güle kullanın
Burda mezgit yok, istavrit yok. Palamut, hamsi , barbun, çipura, somon, levrek falan varEn ucuz hamsi 20-25 arası
Çinekop ve Zargana 60 bu aralar
Torik tane 130-150 arası gidiyor
İstavrit 35-45 arası
Mezgit 35-45 arası
Barbun 40-50 arası
Lüfer kaçtı artık, biraz zor bulunur.
Bi bakayım. Patlıcan kebabı falan da, olur heralde tepside. Batıda özlersem fırın yemeklerini bu şekilde yaparımTr….ol’dan aldım. Yaramış soba diye aratabilirsin ya da mangal soba diye
Ben geçen hafta 340’dan aldım, şimdi 450 olmuş sanırım
Palamut’un tanesi 90₺, biz onu satmıyoruzBurda mezgit yok, istavrit yok. Palamut, hamsi , barbun, çipura, somon, levrek falan var
Bütçeyi aşan bir kategori olur ve herkes yapamaz. Somon da çok pahalıPalamut’un tanesi 90₺, biz onu satmıyoruz
Olur tabi, geçen babamlara götürdük mangal yapmak için. BayıldılarBi bakayım. Patlıcan kebabı falan da, olur heralde tepside. Batıda özlersem fırın yemeklerini bu şekilde yaparım
Bayılmayacak gibi değil kiOlur tabi, geçen babamlara götürdük mangal yapmak için. Bayıldılar
Yok abla kafam hiçbir şeye takık değil merak etmeCanım bir şeye takma kafanı
O zaman bize ibiza yapYok abla kafam hiçbir şeye takık değil merak etme
Eşime gösterdim süpermişOlur tabi, geçen babamlara götürdük mangal yapmak için. Bayıldılar
Közmatiği de vardı sanırım, aynı zamanda soba görevini de görüyor.Bayılmayacak gibi değil kibir çok fonksiyonu var
Şimdi baktım, 450’den 390’a inmiş. Aklınızda olsunEşime gösterdim süpermişBizim bahçeye lazım bundan
Çok oldu yapmadım ibizaO zaman bize ibiza yap
İnşaallah canımŞimdi baktım, 450’den 390’a inmiş. Aklınızda olsun
Oooo maşaallahÇok oldu yapmadım ibizabugün dereotlu poğaça, elmalı kurabiye, ıspanaklı pasta yaptım yeter
Canım hemşom benim selamm
Çok güzel cidden. Şimdi baktım siteye. Senin yorum gözüme iliştiKözmatiği de vardı sanırım, aynı zamanda soba görevini de görüyor.
Balkonda çok rahat kullanılıyor, almamın en büyük sebebi de bu.
Kışın bahçeye inmemize gerek yok