- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Ptt kargoÇok güzel cidden. Şimdi baktım siteye. Senin yorum gözüme ilişti balıklardan tanıdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ptt kargoÇok güzel cidden. Şimdi baktım siteye. Senin yorum gözüme ilişti balıklardan tanıdım
Biraz çok oldu amaOooo maşaallah
Bende gördümPtt kargo
Afiyet olsunBiraz çok oldu ama
Sağol ablaAfiyet olsun
Ic guveysiden hallice :) yorgunnn halsiz ama umutluyum :)) ev savas alaniydi topladim.Sen nasilsin canimmmSelam hemşom nasılsın
Ellerine sağlıkBizim işimiz bitmiyorIc guveysiden hallice :) yorgunnn halsiz ama umutluyum :)) ev savas alaniydi topladim.
Ptt yi senden başka öven yok zaten.Ptt kargo
Canimsin sagol ammaa meyhane pilavi yaptim kacmazz benden,pilava doydum bugun yine :)Ellerine sağlıkBizim işimiz bitmiyor
Afiyet olsunBende balkabağından mücver yaptımCanimsin sagol ammaa meyhane pilavi yaptim kacmazz benden,pilava doydum bugun yine :)
Hiç duymadım, nasil oluyor aşko?Afiyet olsunBende balkabağından mücver yaptım
Ortada yok
Sabah yoklarimOrtada yok
Aşko diğer mücver ile aynıSadece kabak balkabağıHiç duymadım, nasil oluyor aşko?
Annesi çalışıyor muHer gün yeğen bakıyorum bu ara Hafta sekiz,ben dokuz
Çorbasını duydum ama mücver duymamıştım aşko,normal kabak,pırasa,patates,havuç falan biliyorum sadece. Ellerine sağlık,güzeldir mutlakaAşko diğer mücver ile aynıSadece kabak balkabağı
Geçen yıl bahçemizde balkabağı çoktu.Hep tatlı olmuyor.Ondan farklı tarifler denedim.Buda onlardan biriİnan hiç farkı yok.Hatta daha lezzetli
Yok ,geziyorAnnesi çalışıyor mu
Sağ ol aşkomİnan daha lezzetliÇorbasını duydum ama mücver duymamıştım aşko,normal kabak,pırasa,patates,havuç falan biliyorum sadece. Ellerine sağlık,güzeldir mutlaka