Yalnız nasıl kullanacağım bilemedim. Zaten ufak hemoroidler varmış, büyütme dedi doktor ama tabii çekmeyen bilemez. Ben yağ hissini pek sevmediğim için kulak temizleme pamuğuna damlatıp sürdüm. Daha mı çok sürmem lazım?Çok faydasını göreceksin ayşom, her gün kullan.tamamen yok ediyor. Bide lahmacun evet seni zorlayabilir bu ara
Hemoroid azacakYesin ne olacak
Bebesi lahmacun canavarı olurYa sonra
Baharatsız bol yeşillikleHemoroid azacak
Kuzum ben pamuğa döktüm, pamuğu şişliğin üzerine koydum. Damlatma ile olmaz, bölgeyi kapasin benceYalnız nasıl kullanacağım bilemedim. Zaten ufak hemoroidler varmış, büyütme dedi doktor ama tabii çekmeyen bilemez. Ben yağ hissini pek sevmediğim için kulak temizleme pamuğuna damlatıp sürdüm. Daha mı çok sürmem lazım?
Geçmiş olsunYalnız nasıl kullanacağım bilemedim. Zaten ufak hemoroidler varmış, büyütme dedi doktor ama tabii çekmeyen bilemez. Ben yağ hissini pek sevmediğim için kulak temizleme pamuğuna damlatıp sürdüm. Daha mı çok sürmem lazım?
Çok olmasında da korkuyorum. ya zararı olursa gebelikte?Kuzum ben pamuğa döktüm, pamuğu şişliğin üzerine koydum. Damlatma ile olmaz, bölgeyi kapasin bence
Çıkış yolu kötüBebesi lahmacun canavarı olur
Sağ ol abla.Geçmiş olsun
Gebelik ile ilgili bilgim yok kuzum, bakalım netten. Tmm sen çok koyma o zaman ama en azindan pamuğa dok. Pamuğu köy oraya dursunÇok olmasında da korkuyorum. ya zararı olursa gebelikte?
Tuketmeyin ama çatlak için kullanılır diyoGebelik ile ilgili bilgim yok kuzum, bakalım netten. Tmm sen çok koyma o zaman ama en azindan pamuğa dok. Pamuğu köy oraya dursun
Canım, doktora sormuştum ben öyle şeyler bilmiyorum dedi. zaten dediğim gibi çok sürmüyorum merak etme. Kulak çubuğuna döküp sürerim yine
Ayy kurtulmani çok istiyorum o yüzden dedim ben ayşomCanım, doktora sormuştum ben öyle şeyler bilmiyorum dedi. zaten dediğim gibi çok sürmüyorum merak etme. Kulak çubuğuna döküp sürerim yine
Evet istediğin tarife oy verebilirsinOylama da baskalarina yada kendimize oy verebiliyor muyuz
günaydın ablaGünaydınlar hanımlar tükkanı ben açtım bugün