Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Lahmacunu hiç sevmem :işsiz:
B31D6E5C-9E03-48F3-B8E6-029F7CBCD5C5.jpeg

İnanır mısın bu 5 ayda hiç kokoreç yemedim :110: bakıyorum canım çeksin diye, yok, tık yok. Tezgah önünden geçiyorum bilerek, Kokusu mis gibi ama canım istemiyor. onun yerine lahmacun istiyor:KK53:
Anaaa :KK57: az önce yazacaktım da canın çeker diye yazmadım 🤣 resmen iştahın kapanmış. 😂 Doğumdan sonra düzelir

Ne kadarlık oldunuz? Cinsiyet kesin erkek değil mi 🤩

Anaaa :KK57: az önce yazacaktım da canın çeker diye yazmadım 🤣 resmen iştahın kapanmış. 😂 Doğumdan sonra düzelir

Ne kadarlık oldunuz? Cinsiyet kesin erkek değil mi 🤩
Kokoreç iştahım kapandı, onun harici gayet açık. Bu akşam 18.30’dan itibaren yemek, pilav, cacık, iğde, ayva, mandalina, kivi, Elmalı kurabiye, patlamış Mısır, lahmacun yedim, lahmacunla doymuşumdur inşallah :KK70:

21+5’e girdim an itibariyle 🙏🏻 Perşembe detaylıya gidicem. Şimdiye kadar erkek 😋

Kokoreç iştahım kapandı, onun harici gayet açık. Bu akşam 18.30’dan itibaren yemek, pilav, cacık, iğde, ayva, mandalina, kivi, Elmalı kurabiye, patlamış Mısır, lahmacun yedim, lahmacunla doymuşumdur inşallah :KK70:

21+5’e girdim an itibariyle 🙏🏻 Perşembe detaylıya gidicem. Şimdiye kadar erkek 😋
Maşaallah ya kocaman oldu🤩

Kantarın yağı aldin mı ayşo 🤔 lahmacun yeme🙄
Aldım aşko. Doktor zaten krem dahi vermedi. Sadece sıcak suya otur dedi. Ben de yağı aldım. Geceleri yatarken sürüyorum. Lahmacunu da canım çektikçe yiyorum 😂 yoksa yediğim şeylerde genelde acı, baharat, soğan sarımsak olayları yok.
Maşaallah ya kocaman oldu🤩
Çok şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aldım aşko. Doktor zaten krem dahi vermedi. Sadece sıcak suya otur dedi. Ben de yağı aldım. Geceleri yatarken sürüyorum. Lahmacunu da canım çektikçe yiyorum 😂 yoksa yediğim şeylerde genelde acı, baharat, soğan sarımsak olayları yok.

Çok şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Çok faydasını göreceksin ayşom, her gün kullan.tamamen yok ediyor. Bide lahmacun evet seni zorlayabilir bu ara🤦‍♀️

X