Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin bilgi mi
NetKesin bilgi mi![]()
İnanmam
Hamilelikte inandığım pek çok şey değişti canomİnanmam![]()
Hamilelikte inandığım pek çok şey değişti canom![]()
İnanır mısın bu 5 ayda hiç kokoreç yemedimdaha çok değişecek
Anaaaİnanır mısın bu 5 ayda hiç kokoreç yemedimbakıyorum canım çeksin diye, yok, tık yok. Tezgah önünden geçiyorum bilerek, Kokusu mis gibi ama canım istemiyor. onun yerine lahmacun istiyor
![]()
Kokoreç iştahım kapandı, onun harici gayet açık. Bu akşam 18.30’dan itibaren yemek, pilav, cacık, iğde, ayva, mandalina, kivi, Elmalı kurabiye, patlamış Mısır, lahmacun yedim, lahmacunla doymuşumdur inşallahAnaaaaz önce yazacaktım da canın çeker diye yazmadım
resmen iştahın kapanmış.
Doğumdan sonra düzelir
Ne kadarlık oldunuz? Cinsiyet kesin erkek değil mi![]()
Kız sabah burdaydimya
Yok abla var netimNeti yok galiba![]()
Kantarın yağı aldin mı ayşoHamilelikte inandığım pek çok şey değişti canom![]()
Nerdesin senYok abla var netim![]()
Maşaallah ya kocaman olduKokoreç iştahım kapandı, onun harici gayet açık. Bu akşam 18.30’dan itibaren yemek, pilav, cacık, iğde, ayva, mandalina, kivi, Elmalı kurabiye, patlamış Mısır, lahmacun yedim, lahmacunla doymuşumdur inşallah
21+5’e girdim an itibariylePerşembe detaylıya gidicem. Şimdiye kadar erkek
![]()
Neredesin o zamanYok abla var netim![]()
Pilâv yapmadiNeredesin o zaman![]()
Aldım aşko. Doktor zaten krem dahi vermedi. Sadece sıcak suya otur dedi. Ben de yağı aldım. Geceleri yatarken sürüyorum. Lahmacunu da canım çektikçe yiyorumKantarın yağı aldin mı ayşolahmacun yeme
![]()
Çok şükürMaşaallah ya kocaman oldu![]()
Çok faydasını göreceksin ayşom, her gün kullan.tamamen yok ediyor. Bide lahmacun evet seni zorlayabilir bu araAldım aşko. Doktor zaten krem dahi vermedi. Sadece sıcak suya otur dedi. Ben de yağı aldım. Geceleri yatarken sürüyorum. Lahmacunu da canım çektikçe yiyorumyoksa yediğim şeylerde genelde acı, baharat, soğan sarımsak olayları yok.
Çok şükür![]()
Yesin ne olacakKantarın yağı aldin mı ayşolahmacun yeme
![]()
Ya sonraYesin ne olacak![]()