Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin bilgi miLahmacunu hiç sevmem
Eki Görüntüle 2953834
NetKesin bilgi mi
İnanmamLahmacunu hiç sevmem
Eki Görüntüle 2953834
Hamilelikte inandığım pek çok şey değişti canomİnanmam
daha çok değişecekHamilelikte inandığım pek çok şey değişti canom
İnanır mısın bu 5 ayda hiç kokoreç yemedim bakıyorum canım çeksin diye, yok, tık yok. Tezgah önünden geçiyorum bilerek, Kokusu mis gibi ama canım istemiyor. onun yerine lahmacun istiyordaha çok değişecek
Anaaa az önce yazacaktım da canın çeker diye yazmadım resmen iştahın kapanmış. Doğumdan sonra düzelirİnanır mısın bu 5 ayda hiç kokoreç yemedim bakıyorum canım çeksin diye, yok, tık yok. Tezgah önünden geçiyorum bilerek, Kokusu mis gibi ama canım istemiyor. onun yerine lahmacun istiyor
Kokoreç iştahım kapandı, onun harici gayet açık. Bu akşam 18.30’dan itibaren yemek, pilav, cacık, iğde, ayva, mandalina, kivi, Elmalı kurabiye, patlamış Mısır, lahmacun yedim, lahmacunla doymuşumdur inşallahAnaaa az önce yazacaktım da canın çeker diye yazmadım resmen iştahın kapanmış. Doğumdan sonra düzelir
Ne kadarlık oldunuz? Cinsiyet kesin erkek değil mi
Kız sabah burdaydimya annemle kardeşim var ondan pek gelmiyorumKayıp balık Nemo gibi oldun Blue_Peri
Yok abla var netimNeti yok galiba
Kantarın yağı aldin mı ayşo lahmacun yemeHamilelikte inandığım pek çok şey değişti canom
Nerdesin senYok abla var netim
Maşaallah ya kocaman olduKokoreç iştahım kapandı, onun harici gayet açık. Bu akşam 18.30’dan itibaren yemek, pilav, cacık, iğde, ayva, mandalina, kivi, Elmalı kurabiye, patlamış Mısır, lahmacun yedim, lahmacunla doymuşumdur inşallah
21+5’e girdim an itibariyle Perşembe detaylıya gidicem. Şimdiye kadar erkek
Neredesin o zamanYok abla var netim
Pilâv yapmadiNeredesin o zaman
Aldım aşko. Doktor zaten krem dahi vermedi. Sadece sıcak suya otur dedi. Ben de yağı aldım. Geceleri yatarken sürüyorum. Lahmacunu da canım çektikçe yiyorum yoksa yediğim şeylerde genelde acı, baharat, soğan sarımsak olayları yok.Kantarın yağı aldin mı ayşo lahmacun yeme
Çok şükürMaşaallah ya kocaman oldu
Çok faydasını göreceksin ayşom, her gün kullan.tamamen yok ediyor. Bide lahmacun evet seni zorlayabilir bu araAldım aşko. Doktor zaten krem dahi vermedi. Sadece sıcak suya otur dedi. Ben de yağı aldım. Geceleri yatarken sürüyorum. Lahmacunu da canım çektikçe yiyorum yoksa yediğim şeylerde genelde acı, baharat, soğan sarımsak olayları yok.
Çok şükür
Yesin ne olacakKantarın yağı aldin mı ayşo lahmacun yeme
Ya sonraYesin ne olacak