Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
İnanır mısın bu 5 ayda hiç kokoreç yemedim bakıyorum canım çeksin diye, yok, tık yok. Tezgah önünden geçiyorum bilerek, Kokusu mis gibi ama canım istemiyor. onun yerine lahmacun istiyor
Anaaa az önce yazacaktım da canın çeker diye yazmadım resmen iştahın kapanmış. Doğumdan sonra düzelir

Ne kadarlık oldunuz? Cinsiyet kesin erkek değil mi

Anaaa az önce yazacaktım da canın çeker diye yazmadım resmen iştahın kapanmış. Doğumdan sonra düzelir

Ne kadarlık oldunuz? Cinsiyet kesin erkek değil mi
Kokoreç iştahım kapandı, onun harici gayet açık. Bu akşam 18.30’dan itibaren yemek, pilav, cacık, iğde, ayva, mandalina, kivi, Elmalı kurabiye, patlamış Mısır, lahmacun yedim, lahmacunla doymuşumdur inşallah

21+5’e girdim an itibariyle Perşembe detaylıya gidicem. Şimdiye kadar erkek

Maşaallah ya kocaman oldu

Kantarın yağı aldin mı ayşo lahmacun yeme
Aldım aşko. Doktor zaten krem dahi vermedi. Sadece sıcak suya otur dedi. Ben de yağı aldım. Geceleri yatarken sürüyorum. Lahmacunu da canım çektikçe yiyorum yoksa yediğim şeylerde genelde acı, baharat, soğan sarımsak olayları yok.
Maşaallah ya kocaman oldu
Çok şükür

Çok faydasını göreceksin ayşom, her gün kullan.tamamen yok ediyor. Bide lahmacun evet seni zorlayabilir bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…