Evet, eğlenceli. İyi geliyor banaBiliyorum önceki iş hayatınıarada değişiklik iyi olur
Ne olmuş teyzesine?İnşallah yakında geçerTeyzeden haber var mı?
Ya onun durum sıkıntılı, hala net bir sonuç alamadık. Yavaş ilerleyen betası bugün yükseldi, doktor bakmış kese yuvarlak olması gerekirken ince ve uzunmuş, düşük olabilirmiş. Pazartesi tekrar bakacak, bakalım ne olacakİnşallah yakında geçerTeyzeden haber var mı?
Hadi yaaYa onun durum sıkıntılı, hala net bir sonuç alamadık. Yavaş ilerleyen betası bugün yükseldi, doktor bakmış kese yuvarlak olması gerekirken ince ve uzunmuş, düşük olabilirmiş. Pazartesi tekrar bakacak, bakalım ne olacak
Rabbim hayırlısını versin inşallahYa onun durum sıkıntılı, hala net bir sonuç alamadık. Yavaş ilerleyen betası bugün yükseldi, doktor bakmış kese yuvarlak olması gerekirken ince ve uzunmuş, düşük olabilirmiş. Pazartesi tekrar bakacak, bakalım ne olacak
C A N O sende sormuşsun
Öyle olsun, bekliyoruz işte ne olacak diye.Hadi yaahaklarında hayırlısı olsun
Sağol yasmin inşallahRabbim hayırlısını versin inşallah
Hamilelik durumu var gibiydi de.Ne olmuş teyzesine?
Ah ya,çok üzülecek.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Ya onun durum sıkıntılı, hala net bir sonuç alamadık. Yavaş ilerleyen betası bugün yükseldi, doktor bakmış kese yuvarlak olması gerekirken ince ve uzunmuş, düşük olabilirmiş. Pazartesi tekrar bakacak, bakalım ne olacak
C A N O sende sormuşsun
Ben tuttu sanıyordum cancağzım. Bir ara okumuştum diye hatırlıyorumHamilelik durumu var gibiydi de.
Değerde sıkıntı vardı cancağızım, ama kendisini bir hemşire hanım umutlandirmisti,ne oldu diye aklımdaydı, sorayım dedim.Ben tuttu sanıyordum cancağzım. Bir ara okumuştum diye hatırlıyorum
İyi akşamlar canım
Sana da iyi akşamlar canımİyi akşamlar canım
Sevgiyle huzurla geçireceğin saatlerin olsun Jennacim. Gelmişken sorayım evva geldi mi ya da haberiniz var mı?
Çok güzel bir haber. İnşallah toparlanır da evvacimin yüzü güler. Tatlım burası information (bilgi danışma merkezi) gibi oldu...az önce mesajlara baktım hep bir şeyler sorulmuşSana da iyi akşamlar canımAmin,insalllah hepimiz için Bir kaç gün önce konuştum, babası gözlerini açmış,sanırım önceye göre daha iyiymiş. Henüz gelmedi, babası düzelince gelecekmiş
Bilmiyom ne olcak ya, iyi mi olcak kötü mü belli değil daha.Ah ya,çok üzülecek.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Amin canım, insallah iyi olacakÇok güzel bir haber. İnşallah toparlanır da evvacimin yüzü güler. Tatlım burası information (bilgi danışma merkezi) gibi oldu...az önce mesajlara baktım hep bir şeyler sorulmuş
Hayırlı olur inşallah be DediyyBilmiyom ne olcak ya, iyi mi olcak kötü mü belli değil daha.
Sağol jennoş inşallahHayırlı olur inşallah be Dediyy
Sağol jennoş inşallah